Hera`yla Seansımıza hoşgeldiniz kızlar Seansımız Başlasın haydiii rahatlamaya

OP
H

Hera

Misafir
Ayseriimmmm hoşgeldin aşkuşum nasıl geçti günün neler yaptın

OP
R

Rosie

Misafir
Ben de geldiiiiiiiim.Benimki gelecek saat 12 gibi çok heyecanlıyım :huhuu::huhuu:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
hera su disinda kalorisiz icecekler nedir yavru kusum:kahve:
hersey serbest dimi sorabilirim:cokkomik:

OP
H

Hera

Misafir
çok güzel geçti kaynana olmanın tadını çıkardım

Ooh ne güzel ne mutlu büyük keyif vallaha iyi yapmışsın :cikolata:

hera su disinda kalorisiz icecekler nedir yavru kusum:kahve:
hersey serbest dimi sorabilirim:cokkomik:

elbette serbest her şey konuşabiliriz fıstığım su dışında soda içebilirsin lilavcım soda hem sıcakta terle kaybettiğimiz mineralleri yerine koyar hemde Kalsiyum almış olursun hemde diete son derece yardımcı :lilav:

OP
H

Hera

Misafir
Hoş geldin Robynciimmmmm Gözün aydın şimdiden

Lilavcım çok güzel orada çok rahat Ömür geçer hatta yaşlanmassın Köy denilen yerinde bile Marka Mağzalar var çarşısın da Yahu be nası köy deiyip deyip güldük yemyeşil her yerden ağaç ve yeşillik fışkırıyor ve evler balkonlardan evvayi Çeşit renkte Çiçekler var balkonlarında eklerim onları da resimler var

OP
H

Hera

Misafir
ohh ne güzel :sirin:

Ehh malum gelelim en klasik soruya :deli: her kes sordu bana sen sormadan ben cevaplıyım Erkekleri Yakışıklımı die Evet her yerden yakışıklı düzgün erkek tipleri çıkıyor Eşim dahi Kabul etti itiraf etti :1: evet dedi cidden erkekleri yakışıklı :cokkomik: vede Gözlerinde hep Persol işte Prada Gucci marka her şey inanılmaz pahalı bu arada

OP
H

Hera

Misafir
Yanımızdan geçen yürürken her kes misler gibi gibi kokuyor çok temizler kötü pis kokan kimseyle karşılaşmadım :zuzu:

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Ehh malum gelelim en klasik soruya :deli: her kes sordu bana sen sormadan ben cevaplıyım Erkekleri Yakışıklımı die Evet her yerden yakışıklı düzgün erkek tipleri çıkıyor Eşim dahi Kabul etti itiraf etti :1: evet dedi cidden erkekleri yakışıklı :cokkomik: vede Gözlerinde hep Persol işte Prada Gucci marka her şey inanılmaz pahalı bu arada

yavrucum benim aklima gelmemisti vallah yakisiklilarmis diye burdada cok italyan var:findik:
ben yemeklerini cok begeniyorum:ciklet:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
Bugün giremicektim aslında ama ufak bir kaçamak yapabildim şükür :hihi:

Avatardaki bebişim oğlumu andırıyor gibi geldi.Ondan okadar bebiş içinden bunu seçip koydum.Böyle tatlı anında insan yemeye doyamıyor ama birde huysuzluğu tutunca salla gitsin :(

Hafta sonu malum bayram temizliğine kalkındım.Bin pişmna oldum.Ben nereye o oraya.Sebepsiz nedensiz ağlıyor.Allahım delirdim.Bidünya işim var,biyan ter sucuk olmuşum.Oruç kafama vurmuş daha yapılcak dünya işim var peşimde gözyaşlarıyla salla sümük ağlıyor.Noldu oğlum diyorum şarkı söyleyelim seninle diyorum sorular soruyorum yok ağlıyor :sinifsinif: :sinifsinif:

anlican insanın sinir olduğu zamanlarda olmuyor değil:uzgun: ama yinede çok tatlılar

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Valla heracım hiç düşünmüyor şekerim:)
Ama ilerde düşündüğü zaman nasip olur inşallah...

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
en güzeline layıksın sen herşeyin en iyisini hak ediyorsun.
Aslında bütün kadınlar hak eder...
Küçük bir hera ne güzel olur düşünseneeee...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar