Hera`yla Seansımıza hoşgeldiniz kızlar Seansımız Başlasın haydiii rahatlamaya

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
ahh bende düşünmüyordum ama bir isteyip bir dursun diyenlerdenken eşim çook istemişti çok şükür olduuu Rabbime:)
İnşallah tamamına erdirir... Cümlemizle birlikte...Amin...

OP
H

Hera

Misafir
en güzeline layıksın sen herşeyin en iyisini hak ediyorsun.
Aslında bütün kadınlar hak eder...
Küçük bir hera ne güzel olur düşünseneeee...

Çok sağol fıstığım ne mutlu böyle düşünmen teşekkürederim :utan: küçük bir hera vallaha süper olur :gul::gul: yavaş yavaş bu fikre alışmaya çalışayım bari :orgu: anca alışırım tobecim yaaa dermişim :nazo::nazo: şaka biyana ayy nebileyim

inşallah canım ya ben de düşünmeyenlerdenim şimdilik:)

Bakalım evet madesamım sende düşünmüyorsun kısmet diyelim ne zaman aklımıza Düşerse bebek artık yaparız

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Bilmem ama tüylerim diken diken oldu...
kendi canın herşeyin arkadaşın yavrun.... En kıymetlin olacak... Mutluluk sebebim...ayy uçucam şimdiii... neyse konayım barii...
Kendiniz bilirsiniz tabi canım...
Sizin karar vereceğiniz özel bir konu bu...
Benim demek istediğim yakışır araya bir melek :):utan:

OP
M

madesam

Misafir
ya yaş ilerleyince canın istemez alışırsın rahata diyolar ama ben daha cesaret edemiyorum:)

OP
H

Hera

Misafir
ben geldım seansa acık mısınız?

Açığız meleğim Hoşgeldinnn

Bilmem ama tüylerim diken diken oldu...
kendi canın herşeyin arkadaşın yavrun.... En kıymetlin olacak... Mutluluk sebebim...ayy uçucam şimdiii... neyse konayım barii...
Kendiniz bilirsiniz tabi canım...
Sizin karar vereceğiniz özel bir konu bu...
Benim demek istediğim yakışır araya bir melek :):utan:

Evet tobecim anlıyorum ben seni bakalım artık hazır hissettiğimde içime düştüğünde bende yaparım inşallah bir melek :eek:ys: çok sağol tatlişkom Beniimmmmm

ya yaş ilerleyince canın istemez alışırsın rahata diyolar ama ben daha cesaret edemiyorum:)

ne zaman hazır hissedersen ozaman çalışmalara başlarsın kendini sıkma rahat ol ve kimsenin dediğine de bakma eşinle kendine bak gerisi boş sen bakacaksın sen büyüteceksin :panter:

OP
H

Hera

Misafir
:kptmya::kptmya::kptmya::kptmya::kptmya:

Küçük bir hera küçük bir Madesam Küçük bir Aslı yapsakmı diyoduk ne yapsak

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
amanın bızım mınyaturler he ıyımıs sevdım ben bu fıkrı nerden sıparıs oluyo hemen sıparıs edelım :kptmya:

OP
H

Hera

Misafir
Ahhhh hazırı minyatürü olsa keşkeeee :incim::incim: alsak etsek hazır hemencikkk

OP
M

madesam

Misafir
heracım nasip yaaa bakalım ne zamana kısmet.. aslım sen de istemeyenlerdensin şimdilik galiba gerçi hemen bebek mi yapıyoruz dedin ya neyse -ciko

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
yoooo ben bebek fıkrıne gayet sıcak bakıyorum Rabbım nasıp ederse ıstıyorum bır mınyatur canım benım sımdıye kadar ıngılızce var dıye beklıyodum e onun da kursuna basladım olabılır yanı hatta guzel olur yanı :D

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
Çok şükür ben de iyiyim bugün Aile eğitimi diye bir kursa kayıt oldum hem eşini daha iyi anlayabilmek , hem de çocuğunu iyi yetiştirebilmek adına bakalım kayıt oldum işte heyecanlıyım nasıl olucak :dusun:

OP
H

Hera

Misafir
Çok güzel ne iyi etmişsin çok faydası olur hayırlııs olsun cannımcım bizede bilgi verirsin aydınlatırsın bu konu ile ilgili memnun oluruz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar