Hera`yla Seansımıza hoşgeldiniz kızlar Seansımız Başlasın haydiii rahatlamaya

OP
H

Hera

Misafir
Aslıcım olur hayırlısı ile sen rahat ol vardır bir vakti saati :vecihi:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502

Şekerpare oda nereden çıktı Tobem var hamiş Elifim var Hamişş buradayız hepimiz gördüğün üzre öyle bir ayrım yapılamaz aşkolsun nerden çıkardın bunu :besik:

Canım benim lafım şakaydı.Bi baktım sen varsın,madesam var,Aslımda var :hihi: Dedim bunlar çocuk düşünmüyor daha :cokkomik:

Ne alaka canım:)
biz hepimiz buradayızz....

Hehh ... Bende geldim tam oldu ozaman:evet:

OP
H

Hera

Misafir
iyi ettin napann anlat Çanakkale Güzeli orada havaLar nasıl Bakemm :deli:

İzmirde Yanıyoruz bu gün askılı var üzerimde Klimayı açtımmmm -ciko

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
ister haşlanmış

corn1.jpg

ister patlamış mısır isteyenler

patlamis-misir_129965.jpg

:1: Yiyelim güzelleşelimm :nk:

OP
H

Hera

Misafir

:sok :sok: Ben kazak+montumla işe geldim.Bu hafta hava serinledi ama bugün daha iyi sanki.Yinede askılıyla doşalıcak hava yok valla burda :sinifsinif:

Evet orada hava çok sert olur bilirim burada kısa kollularla bu gün çok sıcak oldu rüzgarı çok sert oluyor donarım ben her geldiğimde Çanakkale ye hasta Olur dönerim Geçen yaz değil ondan önce ki yaz Geldik En son :panter: eşimle :vecihi:

OP
H

Hera

Misafir
Mısırlar süper bu arada Teşekkürler :cikolata::cikolata::cikolata:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
obur arkadasım benım zuzunun kahvesınden sonra burayı da kendımıze benzetcez :kptmya:

he valla canım :kahkaha:

Evet orada hava çok sert olur bilirim burada kısa kollularla bu gün çok sıcak oldu rüzgarı çok sert oluyor donarım ben her geldiğimde Çanakkale ye hasta Olur dönerim Geçen yaz değil ondan önce ki yaz Geldik En son :panter: eşimle :vecihi:

hadiya ... Demek hasta olur dönersin :uzgun: izmire göre burası sert tabi ama yazımız güzel olur aslında.Sen böyle SOnbahar zamanı gemiş olmayasın :sinifsinif: Şu ara gerçekten serinledi havaya.Ben ince montlarımı giymeye başladım -ciko

Afiyet olsun buarada hanımlar.

Elifiiiiiiim :1: Öyle yapma kendmi suçlu hissediyorum :uzgun:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar