Hera`yla Seansımıza hoşgeldiniz kızlar Seansımız Başlasın haydiii rahatlamaya

OP
H

Hera

Misafir
Birkeresinde ssssonbahardı diğerindede Ağustostu geldiğimde Oradan da Bozcaadaya Geçtik geceleri varya anlatamam donuyordum sabahları ve akşamları çok serin oluyor Ada tabi Normaldir
çok çok severim orayı bu yaz gelemedik eşimle Kısmet olmadı Sen gittin mi Bozcadadyı bilirmisin bilmiyorum şekerpare

OP
M

madesam

Misafir
evet ya kıza sen alıngansındır hamilesin bilmem ne dedim bi de.. ooffff.. ama insan kimseye konduramıyor böyle bişeyi...

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
Birkeresinde ssssonbahardı diğerindede Ağustostu geldiğimde Oradan da Bozcaadaya Geçtik geceleri varya anlatamam donuyordum sabahları ve akşamları çok serin oluyor Ada tabi Normaldir
çok çok severim orayı bu yaz gelemedik eşimle Kısmet olmadı Sen gittin mi Bozcadadyı bilirmisin bilmiyorum şekerpare

Bizde eşimle Gökçeada ve Bozcaadayı çok merak ederdik.Gökçeadaya gittik.SOnra hamile kaldım Bozcaada kaldı.Birde yakınya o adalar bize salladık birazda sanırım.Avşa Adasını çok merak ediyorum ben.Bozcaadadan önce orayı görmeyi istiyorum ama bakalım nasip.

Çalışınca gezme işi kalıyor canım.kadının çalışması demek hafta sonu biyere gidememek demek çünkü işlerimi ancak yetiştirebiliyorum evde.

OP
H

Hera

Misafir

Bizde eşimle Gökçeada ve Bozcaadayı çok merak ederdik.Gökçeadaya gittik.SOnra hamile kaldım Bozcaada kaldı.Birde yakınya o adalar bize salladık birazda sanırım.Avşa Adasını çok merak ediyorum ben.Bozcaadadan önce orayı görmeyi istiyorum ama bakalım nasip.

Çalışınca gezme işi kalıyor canım.kadının çalışması demek hafta sonu biyere gidememek demek çünkü işlerimi ancak yetiştirebiliyorum evde.

haklısın tabi çalışan kadın yetimez heryere herşeye sen oralımısın ailen filan oradalar sanırım eşinin ailesi doğma büyüme mi Çanakkalede

OP
H

Hera

Misafir
:cokkomik: Kız avatarın dikkatimi çekti :kahkaha: Ona bakarken ruh haline takıldım çok uzun diye.Kimleri çatlatıyon gene :cokkomik:

:nazo::nazo::nazo::nazo: ay evet uzun olmuş değiştireyim artık onu canımcım dün gece yazmıştım bir film izlerken bi sahne vardıda Kızcağız gülmekten çatlıyordu ondan bebeğimmm :kayris: :kokos:

OP
H

Hera

Misafir
Şekerim Parreemm :1: BotLarım Geldi tam ayağıma göre de oldu :kayris: Çok Muluyuuummmmmmmm -kop Kırmıız Süet

OP
H

Hera

Misafir
Kırmızı süet evveeettt :1::1::1::1: Bootttt resmini çeker koyarım akşam :foto: yemek yapıyorum Şimdi duşa muşa girerim bitince eklerim görürsün sende kırmızı hastasısın diymiii :1:-kop

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Kırmızı süet evveeettt :1::1::1::1: Bootttt resmini çeker koyarım akşam :foto: yemek yapıyorum Şimdi duşa muşa girerim bitince eklerim görürsün sende kırmızı hastasısın diymiii :1:-kop

kırmızı olsun şekerim 10 kat pahalı olsun :)
Sabırsızlıkla bekliyoruz...
Ekleyince bana mesaj at ama canım:)
Ben bu aralar dalgın ve unutkan oldum:(

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar