Hera`yla Seansımıza hoşgeldiniz kızlar Seansımız Başlasın haydiii rahatlamaya

OP
H

Hera

Misafir
Gel beraber keyif yapalım keşke yakın olsaydık bu arada duşa kabinciler gelecek radyo Bağlantısını ters yapmışlar onu düzeltecekler onları bekliyoruz :acep: eskişehirde hava kapalı demek sen oralımısın güzelim yoksa iş içinmi ordasınız

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Gel beraber keyif yapalım keşke yakın olsaydık bu arada duşa kabinciler gelecek radyo Bağlantısını ters yapmışlar onu düzeltecekler onları bekliyoruz :acep: eskişehirde hava kapalı demek sen oralımısın güzelim yoksa iş içinmi ordasınız

buranın meşhurdur ayazı doğma eskişehirliyim canım....
Büyüme istanbul (89 da ist. taşındık 99 esk. geri döndük:))

Bizimde banyonun musluğu takılacak ben tembel kocam benden tembel aldık ama değiştiremedi:)

OP
H

Hera

Misafir
Tobecim Hatlar karıştı Ben Onu Madesama yazmış tım sende Eskişehirde yaşıyorsun :hihi: haklı olarak karıştı tatlişkom isim belirtmeyince benden Ötürü :tenis:

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
Napıyım heram ya aynı evdeyim öyle işte braz kitap filan okudum sonra geldim yine aranıza :cee sen nasılsın ?

OP
H

Hera

Misafir
Ooh iyi yaptın Elifçim hoşgeldin Bizde evdeyiz eeşimle Ev Modunda takılıyoruz :telefon: pencerenin önüne oturdum kedi gibi güneşleniyorum sıcak sıcak :utan:

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
Hoş buldum heram :sirin: ayy kıyamam sana oh güneşlen güneşlen :eek:ky:

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
evet canım öyle olmuşşş malesef...
Neyse ben kaçtım görüşürüz sonra:)

OP
H

Hera

Misafir
Ooohhhh :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::muzikses:keman Ammaaannnn ammaaannnnn

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
Napıyım bebişten dolayı oynayamıyorum bende burda kurtlarımı döküyorum hadi canım gel karşıma ooohh :dans:dans:muzikk:keman1

OP
H

Hera

Misafir
:huri::dans geldim geldiimm sen fazla Kıpraşma bebiş var göbüşte :hihi:

OP
M

madesam

Misafir

ben doğma büyüme eskişehirliyim canım 4 yıl bursada 3 yıl uşakta yaşadım sonra evlenip geri geldim memlekete:) biraz geç oldu cevabım ama görümceme gitmiştim:)

OP
H

Hera

Misafir
ben doğma büyüme eskişehirliyim canım 4 yıl bursada 3 yıl uşakta yaşadım sonra evlenip geri geldim memlekete:) biraz geç oldu cevabım ama görümceme gitmiştim:)

Anladım :lilav::lilav: güzelim ben hiç gelmedim oraya bilmiyorum oraları eşinde öğretmen mi

OP
M

madesam

Misafir
yok eşim esnaf canım buralıyız artık:) senin eşin ne iş yapıyor çok gezdiriyor seni ya merak ettim:)

OP
M

madesam

Misafir
bir de heracım şu formunu nasıl koruyosun maşallahın var:)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar