Hera`yla Seansımıza hoşgeldiniz kızlar Seansımız Başlasın haydiii rahatlamaya

OP
H

Hera

Misafir
Geldim bebeğim yeni gördüm kusura bakma benim eşim yabancı bir şirkette tatlım Eşimde EgeLi yani İzmirLi Bende Doğma Büyüme Buralıyım :salincak: gezmeği çok seviyoruz karı koca birde bebiş yapmadan önce gezelim görelim diyoruz Çok okuyanmı bilir Çok gezen mi Bilir :hihi: hesabı :cak: öyle yani bitanem

Formumu nasıl koruyorum :catalbicak: en çok yediğim şeyleri azaltıyorum tatlı yememeye çalışıyorum NuteLLa hariç ve Her sabah 1 Bardak süt içerim 1 yumurta yerim yumurta ve süt vazgeçilmezim az peynir ardından çay gün içindede ceviz badem kuru incir Cezerye tarzı Şeyler yerim genelde en geç 6 gibi de yemek yerim genelde 6 dan önce yerim acıkıyorum tabi malum Hamur işi yediğim zaman dengeliyorum tam buğday ekmeği yiyorum beyaz ekmek yemem Bu gün mesela 2 büyük parça Börek yedim şimdide cezerye badem çerez yiyorum Eşim acıktı mesela o akşam yemeği yedi bu şekilde dengeliyorum birde Koşu bandım var tempolu 45 dk en az yürüyorum :esse: böyle tatlım senin varmı kilo fazlan

OP
M

madesam

Misafir
canım ben de anca gelebildim.. 3-5 kilo versem süper olcak da bakalım nasıl olcak çok yemek yemem ben de (nutella hariç) dün markete gittik eşim dedi ki alırım ama az yiceksin:) valla ne güzel geziyosunuz benim eşim esnaf olduğu için pek vakit bulamıyoruz 3-5 gün en fazla tatilimiz:)
ben de uzun bir aradan sonra ilk defa okula gidicem çok heyecanlıyım nedense:) sanki ilk defa okula gidiyormuşum gibi oldum:))

OP
M

madesam

Misafir
sağol canım iyiyim sen nasılsın tobem? okula gitcem uuuzzzuuunn aradan sonra hazırlanmaya gidiyorum öpüyoruummm

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
iyiyim canım teşekkür ederim sen nasılsın bakalım pazarın nasıl geçti?

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
Müthişim bugün kuzumu görüceğimmm inşallah 14:20'de :1: :hamis: sen nasılsın heramm ?:huhuu:

OP
H

Hera

Misafir
Oooo :1::1: çok sevindim güzelim ne mutlu bende de selam söyle minik kuzuna hadi hayırlısı Bende iyiyim güzelim işlerimi yapıyorum malum Pazartesi :bebecik

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
Ayyyy söylerim heram söylemez miyim hiççç Allah kolaylıklar versin sana da canım benimmm :huhuu:

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
Bana BiRaZ ReNK VeR...

dansclar.gif

OP
H

Hera

Misafir
Wayy Wayyy Waayyyyyyyy dansçı kızlarrrr :kayris:

OP
H

Hera

Misafir
Ellerinde Gül Göğüslerinin üzerindede kalp var :nazo::nazo::nazo::nazo::nazo::nazo::nazo::nazo::nazo:

süpermiş çok sevdimmmm :kahkaha:

OP
H

Hera

Misafir
Yaa bu da Süpermişşş Bayıldım tobecim :nazo::nazo::nazo: Harikasın :panter:

OP
M

madesam

Misafir
ohhh ben yokken amma eğlenmişsiniz yaaa ben okulda çoluk çocukla uğraşırken siz eğlenin ooooohhhh
:) :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar