Hera`yla Seansımıza hoşgeldiniz kızlar Seansımız Başlasın haydiii rahatlamaya

OP
M

madesam

Misafir
eeee heracım napayım okula gittim:) derste giremiom nete malum:) özledim kız sizziii:)

OP
M

madesam

Misafir
sen napıosun heram yaaa eşim yok bugün keyif yapıyorum:)

OP
M

madesam

Misafir
ben de show izliom eşimsiz:( nedense mesai yapıo bugün kendi kendine anlamadım gitti:) neyse ben de dinleniyorum o gelince çay ister meyve suyu ister oturtmaz beni:)

OP
H

Hera

Misafir
ben de show izliom eşimsiz:( nedense mesai yapıo bugün kendi kendine anlamadım gitti:) neyse ben de dinleniyorum o gelince çay ister meyve suyu ister oturtmaz beni:)

Hadi ya mesai mi yapıyor olsun yapsın bakalım vardır bir bildiği bencede gelinceye kadar dinlen haklı olarak yorgundur istekleri nazı bitmez sen de hizmet edersin :salincak: tatlım

OP
M

madesam

Misafir
öyle ya dinleniom bende:) 9 günlük ev hapsinden sonra okul yordu beni ama özlemişim yaaa 6 saat nasıl geçti anlamadım:)

OP
M

madesam

Misafir
ayyy heram dondum dondummmm okulda bahçe nöbetçisiydim.. hava çoookk ayazz oralar nasıl

OP
H

Hera

Misafir
ayyy heram dondum dondummmm okulda bahçe nöbetçisiydim.. hava çoookk ayazz oralar nasıl

Ayy tatlım yaa bahçe nöbeti sıkı giyinseydin daha yeni iyileştin sen yaa :eek:ys: bende dışardaydım bu gün güneşliydi güneş olmasa donardım güneş nekadar olsa ısıtıyor 15 derece filandı akşam daha bi serin oluyor pastırma sıcakları gelecekmiş hafta sonuna kadar 23 derece filan olacakmış bakalım görücez nasipse :1:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar