OP
Hera
Misafir
teşekkürederim Tobecim madesam cım şekercim Akşam ekliyim şimdi çok işim var mutfakta akşam otururken sakin dingin daha rahat eklerim
ben de çok severim patlıcan oturtmayı ama pazar yarın patlıcanım yok zaten bu ara ya yemek yapmıyorum ya da basit şeyler yapıyorum hasta olduğum için halim yok..
Patlıcan oturtma; bizim dilimizde musakka yada imam bayıldı gibi bişey öyle değilmi?Bayılırım ona ben ya.Yanına pilav yada dediğin gibi makarna.Ohh bide bol yeşillik yemede yanında yat.Ancak hafta sonları yapabiliyorum onları :sinifsinif:
Buakşam ne yapıcam hiç bilmiyorum.Gram yemeğim yok :uzgun:
taze fasülye ve yoğurtlu biber,patlıcan kızartması geçiyor aklımdan.Kolay oldukları için ama bakalım :uzgun:
yoğurtlu biber dediğin kızarmış biber üstüne mi yoğurt yoksa közlenmiş falan mı nasıl canum
yok canım közlenmiş biberin salatasını çok severim ben.Bu dediğim fırında kızartıp yada yağdada olabilir daha sonra üstüne ya domates sos yaparsın yada yoğurtlu.benim dediğim o canım
heracığı meşgul etmeyelim bari
yok canım közlenmiş biberin salatasını çok severim ben.Bu dediğim fırında kızartıp yada yağdada olabilir daha sonra üstüne ya domates sos yaparsın yada yoğurtlu.benim dediğim o canım
heracığı meşgul etmeyelim bari
Senin menün de güzelmiş Şekerim afiyet olsun size bu gece eşinle benim de bitti sayılır duşa giricem ky: sona bi kahve yaparım oohhhh