İsraili Kınayanlar Fan Kulubü..

sühoş

Daimi Üye
Tepki
775
Yeğenim kerem 2. kaptan ve şu an israil de haıfada onu merak ediyorum açıkçası. Zalim bir devlet israil . Dünyada müslümanlara karşı kötü bir tutum var ama israil bize karşı çok sabıkalı bir devlet. Amerika onu çok şımarttı ama kendinede zarar veriyo. mELEĞİM orada yaşıyorsun ama bu yaptıkları tek Türkiyeye değil dünyaya ayıp ettiler. KAHROLSUN İSRAİL

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Az once yazarken ozellıkle soylemısdım"Kımse kımse ıle aynı fıkıre sahıp olmak zorunlulugu olmadıgı gibi ısteyen konu dahılınde herseyı dusunebılır,tartısabılır" ama melek soyledıklerın konu dahılınde degıl.Neredeyse ne kınaması ya taktır ve tesekkur edelım dıye taktır ve tesekkur bolumunde konu acacaksın.

Belkıde en uygunu bu gıt orada boyle bır kutlama konusu ac senın gıbı dusunenler de gelıp yorum yazsınlar.

D

d.melek

Misafir
be rencim sen inaniyormusun o gazetecilerin soylediklerine,ben inanmiyorum resmen,varsa subutu,linki eklede bakalim,o zaman dogru olur. belkide askerler bir dakika(yani durun bir dakika) demek istemisdir,ama israilce anlamiyorlar diye,ingilizce demislerdir,bunu yozmakmi lazim illakide.

D

d.melek

Misafir
kedijik sen anlamak istedigin gibi anliyorsan bu benim sorunum digil,ben bildiklerimi sizinle paylasiyorum,ben turkler oldu diye bayram etmem,bunuda boyle bilesin.

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Ben yazilanlari demiyorum ki,canim,ben resimleri diyorum,hic hos digil boyle resimler.Sonucta Israil dediginiz ulkede bizde yasiyoruz,turklerde yasiyor,araplarda.o zaman hepimiz kopekmi oluyoruz?Israil halki mahv olsun diye yaziyorlar,bizdemi mahv olalim yani,once dusunmek,sonra yazmak lazim bu cumleleri.

Gercekden anlam veremıyorum dumura ugradım.Yıllarca Hollanda da yasadım.Hıcbırzaman onların ıylıgıne soylenen seylerde sevınıp pay cıkarmadım kendıme kotulugune soylenen seylerde uzulup kahretmedım.Cunku ben TÜRK'üm!!

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
be rencim sen inaniyormusun o gazetecilerin soylediklerine,ben inanmiyorum resmen,varsa subutu,linki eklede bakalim,o zaman dogru olur. belkide askerler bir dakika(yani durun bir dakika) demek istemisdir,ama israilce anlamiyorlar diye,ingilizce demislerdir,bunu yozmakmi lazim illakide.

biz bizim basınımıza orada yaşananların anlattıklarına inanmayalım da şimdi gidip israil askerlerine mi inanalım madem o kadar iyi niyetliler melekçim o zaman neden israil sınırına bile girmeyen gemilere saldırdılar aaa yoksa hoşgeldin karşılaması yapacaklardı da biz mi yanlışş anladık

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923

Iyı de sen bıldıklerımı yazıyorum dedıgın seylere ınanıyorsun da Beren neden ınanmasın ya da ınanması bu kadar garıp geldı sana?

D

d.melek

Misafir
anlamiyorsunuz,Gazanin silahli gruplari raket attiginda bizde korkuyoruz,birimizden birimize bir sey olucak diye,neden bizim tarafimizi tutan yok.Hatta simdide dayanmadan ara sira raketler atiyorlar Israile,bunu neden soylemiyorsunuz.bizim de canimiz can.

D

d.melek

Misafir
her kes kendisi gibi zanneder baskalarini,ben turkler oldu diye bayram edicek kadar vicdansiz digilim,uzuldugumu de soyledim.laflariniza dikkat edin isterseniz.

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
her kes kendisi gibi zanneder baskalarini,ben turkler oldu diye bayram edicek kadar vicdansiz digilim,uzuldugumu de soyledim.laflariniza dikkat edin isterseniz.

bence sen de dikkat et laflarına ve bu konuda daha fazla yorum yapma madem kedijiğin dediği gibi git konu aç israili tebrik ediyorum die sana katılanlarla orada sohbet edebilirsin

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Arkadaşlar arkadaşlar hepimiz belli bi yaşagelmiş saygı çerçevesinde konuşmayı bilen insanlarız değil mi

melek sen de yanlış anlıyosun canım,kimse sana sevindin demedi,ama tutupta başınız sağolsun yazman hepimizi çok üzdü açıkçası

çünki SENDE TÜRKSÜN,SEN DE BİZLERDENSİN,HER NE KADAR İSRAİLİ SAVUNSAN DA

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
Valla Melek asıl ben senın bu soyledıklerıne ınanamıyorum .. haklı olma ıhtımalını sana da hak verme ıhtımalımı dusunuyorum dusunuyorum ama kusura bakma da bulamıyorum acıkcası ..tamam dogdugun yer degıl doydugun yerdır yerın yurdur vatanın derler ama senın yıne de boylesı vahsetı boylesı zulmu desteklemen benım sahsıma ve sahsı dusunceme aklıma hafsalıma sıgmıyor ..!!evet benım soyledıgım savundugum tekrar altını cızerek belırtıyorum kı gosterılen raporlarla kanıtlanmıs tescıl edılmıs ve hatta BULENT ARINCIN yapdıgı acıklamalarla da sabıt..!! lınk ekle demıssın ben de belırtmıstım zaten dıleyen ısteyen arastırabılır dıye ınternet gıbı cok kapsamlı bılgılerın oldugu bı aydınlanma aracının onunde oturuyoruz dıleyen ısteyen bakar..

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
gosterılen tepkıler tum bu kınamalar tabııkı bu zulmu destekleyen onay veren karsı durmuyanlar ıcın yoksa ısım ısım lıste lıste kımse kımseyı tahrık etmek ıcın resımler eklemıyor ya da tepkıler buna gore olmuyor bı Turk olarak nıye bu resım ve kınamaları uzerıne alındın hala anlamıs degılım..!!

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.064
Başbakan Erdoğan’ın İsrail’e tepkisi giderek sertleşiyor. "Kimse Türkiye’nin sabrını test etmeye kalkmasın" diyen Başbakan, kanlı baskını gerçekleştiren askerleri ile gurur duyduğunu açıklayan İsrail Başbakanı Netanyahu’yu hedef aldı.

"Sen öldürmeyi iyi bilirsin" diyen Erdoğan, Netanyahu’ya, Tevrat’ın " Öldürmeyeceksin" hükmünü 3 dilde söyleyerek hatırlattı.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar