Siladayim tukrler karsi cikmasaydi,Irlandiyadan gelen gemilerdeki gibi onlara hic bir sey olmuycakdi.Ama sopalarla karsilik verildiginde,onlarda yaralandiklari icin ates acmislar.O gunu 6 gemi gelmisdi,Israil hic birisine dokunmadi,cunki hic birisi karsi cikmadi kontrol edilmeye. Israil musluman olduklari icin bu gemidekilere karsi cikmadilar, eger onlarda diger tum gemiler gibi kontrole izin verseydiler,onlarada hic bir sey olmazdi.Israil muslumanlara karsi kotu fikirli digil.Burada 1,300,000 musluman yasiyor,her kes esit burada,her bir yerde mescitler var cok sayida.Bu mescitlerde her azan vakti azan okunuyor,anlayin ne kadar muslumanlara ozgurluk verildigini.Simdi nerdeyse musluman ulkeler azan okunmayi yasak ediyorlar,ama Israil baska bir dine ait olsada,muslumanlar icin azani yasak etmiyor.Soylermisin,nerde gorulmus humanitar yardim icin 600-a yakin insanin gittigi,yardima her zaman 10-20 tane adam gidiyor.Bu gun Irlandadan gelen gemi de kendimizi kontrol ettirmeyecegiz demisti ilk once,Israil onlarada haberdarlik etti,ve askerler onlarin gemilerine de dustuler.ama onlardan hic kimse askerlere karsi cikmadi,onun icin de hic kimse zarar gormedi.Bu arada onlar sadece 12 kisiydiler.Birdaha soyluyorum,ben orada insanlarin olmesine cok uzuldum,nede olsa onlar oldurulmemeliydiler.Ama onuda inkar etmiycem ki,Israil gemileri kontrol etmekde benim zannimca hakli,raket,silah gecirilmesin diye.
Siladayim ben demedim ki,turkler yahudilere karsi turkiyede kotu davraniyorlar.Sen benim yazilarimi dikkatlice oku,ben sadece burada muslumanlara iyi davranildigini yazdim.
Siladayim o ki,kaldi korkak meselesine,ben senin neyinden korkucam ki? sadece isim vardi ciktim,sanami sorucam siteye ne zaman girip cikacagimi. konustugun lafa dikkat et,yoksa bende senin kalbini kirarim.Hic kimseye hak vermiyorum benimle boyle konusmaya.Anlasildimi....laflariniza dikkat edin.
Es se benim aklim yerinde,ne dusundugumu de gayet iyi biliyorum. bu benim fikrim,ve buna Findiginda soyledigi gibi hormet etmeniz gerekir.Es se yalnis soylemissin,birincisi bu gun Almanyadan digil Irlandadan gemi geldi,ikincisi de muslumana en yakin hristianlar digil,yahudiler.cunki onlarda,bizler gibi domuz eti yemez,sunnet ederler.
Artik mantikli bir sey yazmayan hic bir yorumcuya cevap yazmayacagim,oyle bos vaktim yok cunki, kimin yorumuna deger verirsem onun yorumunu cevapliycam. Benden bu kadar.....