İsraili Kınayanlar Fan Kulubü..

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Kıbrıs kınamaları

gazze_eylem.jpg

Azerbaycan Kınamaları

aliyev_protesto02.jpg

Cocuk katılı dıye bahsedılen Gazze'liler

fft16_mf159040.Jpeg

56903.jpg

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
Ilk nurcum herkes gibi bende kendi dusuncelerimi yaziyorum,Israilin cocuk katili sacmasinada inanmiyorum,atisma zamani okullarda cocuklar olmusse ,cocuk katilimi olunuyor,asil Gazalilar cocuk katili,yoksa korkularindan okullarda saklanip raket atmazlardi buraya.Israil askerleri nerden raket atilmissa oraya cevab atesi acmis,cocuklar olmus,tabiki,bu uzucu olay,ama bunun gunahkari yalnizca onlarin silahli gruplari.
kirmizi harflerle isaretlediyin cumleyiyse yazmamin sebebi o ki,gemiden donenler,biz yalniz siselerle karsi koyduk demisler,ama vidyodan da gorunduyu gibi,demir sopalari onceden hazirdi.eger onlar karsilik vermeseydi,Israil onlari vurmuycakdiki,sadece kontrolunu yapicakdi.Vidyonu izlediysen goruceksin,ilk asker helikopterle dusdugunde nasil sopalarla dovuyorlar onu,henuz hic bir sey yapmadi ama o.Bende bunu anlatmaya calisdim.

pardon ama kendı kara sularında olmayan bı gemının neyını kontrol edecek bana bı anlatırmısın artık sen yaa..!! gozlerımle gordum dıyorum raporları gemı tamamen mısıra donukmus mısır uzerınden gazzeye gecılecekmıs bu tamamemn onceden planlanmıs bır olay .!!:kizdim: goz var ızan var yaa bıraz daha mantıklı olalım rıca edıcem ..

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
pardon ama kendı kara sularında olmayan bı gemının neyını kontrol edecek bana bı anlatırmısın artık sen yaa..!! gozlerımle gordum dıyorum raporları gemı tamamen mısıra donukmus mısır uzerınden gazzeye gecılecekmıs bu tamamemn onceden planlanmıs bır olay .!!:kizdim: goz var ızan var yaa bıraz daha mantıklı olalım rıca edıcem ..

Aaa sen daha mı ıyı bıleceksın cocuk katılı Gazze hakkında haberlerı Beren.Bunca zaman dogru bıldıklerımız ban meger fasa fıso abartıymıs.:sigara:

Yurek yarasıydı ulkemızın Gazze.Kım derdı kı bırgun bırısı onlara cocuk katılı dıyecek.Eshefle kınıyorum bu sozlerı zıkreden dili.Daha 1 İsrailli cıkıpda dememısdır Filistin için çocuk katili diye...

Unutulmasın kı aynı seyı gerekırse bızım ınsanımız Karabağ içinde yapar,K.K.T.C. için de yapar.

D

d.melek

Misafir
o kadar cok yorum yazmissiniz ki hangi birinize cevap yazicagimi sasirdim acikcasi.Ilk once hepinizden Findik kurdu gibi dogru konusmanizi isterdim,bakin o da soylemek istediklerini soyluyor,ama siniri bozmadan.Ilk nur sen Turkiye Ermenistanla sarhedleri acmak konusunda az kalsin raziliga geliyorlardi,o zaman bayram etmissin goundugu kadariyla ki,boyle yorum yapiyorsun.nerde yorum yapacagimi sana sormuycam.berencim senin dedigin olayi tam olarak anlamasamda,yinede dikkatlice okuyup nette arastiririm.kedijik sana geldikde ise hala turkler diyorsun ne demek simdi,azerilermi diyeyim,orda olenler turk,bende onu yaziyorum,her lafi kurcalamaya ne gerek var.

be_reN

Daimi Üye
Tepki
1.856
Aaa sen daha mı ıyı bıleceksın cocuk katılı Gazze hakkında haberlerı Beren.Bunca zaman dogru bıldıklerımız ban meger fasa fıso abartıymıs.:sigara:

Yurek yarasıydı ulkemızın Gazze.Kım derdı kı bırgun bırısı onlara cocuk katılı dıyecek.Eshefle kınıyorum bu sozlerı zıkreden dili.Daha 1 İsrailli cıkıpda dememısdır Filistin için çocuk katili diye...

Unutulmasın kı aynı seyı gerekırse bızım ınsanımız Karabağ içinde yapar,K.K.T.C. için de yapar.

:aglayan::aglayan::aglayan::aglayan::aglayan::aglayan::aglayan::aglayan: Rabbım sadece gazze halkının degıl bızım de en az onlar kadar yardıma ıhtıyacımız varmıs nılbusum ben onu anladım..:gitme: Rabbım dogru bıldıklerımızden sasırtmasın yok valla benım tansıyonum cıktı yınee :aglayan:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.269
Arkadaşlar kimse doğru bildiğinden şaşmayacak,herkes kendi doğrusunda benim doğrum doğru,hayır senin bildiklerin yanlılş diye diretmeye devam edicek anlaşılan

konuyu daha fazla uzatmaya hiç gerek yok,melek kendi doğrularıyla bizler de meleğe göre yanlış bildiğimiz doğrularımızla devam edelim yolumuza

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
melekcim yazdıklarını hayretle ve şaşkınlıkla okudum inanmıyorum ben yinede kendimi tutup ağır sözlerle karşılık vermiycem
ama şunuda söylemeden de geçemiycem sen diyorsunki gemidekilerin elinde bıçaklar vardı onlarla karşılık verdiler peki söylermisin lütfen israil ş......... ne yapıcaklardı onların ellerindeki ateşli silahlara karşın o gemide 19 yaşında bir genç başına 4 kurşun sıkılarak yaşamını yitirdi şehit oldu peki bu gencin suçu neydi gazze ye yardım götürmekmi o insanlar filistin halkına ilaç,tıbbi yardım gıda kıyafet bebek mamaları ki bu israil ş...... bebek katili olduğunu bütün dünya kabul etmişken sen hangi zihniyetle savunuyosun anlamıyorum yazık çok yazık ben kaçgündür tvde verilen her videoyu izledim evet o gemidekilerin elinde su şişeleri vardı hatta sapan evet sapan nekadar komik değilmi ateşli silahlara karşın bunlarla kendilerini savunuyorlardı o gemidekiler ne gibi bir tehdit oluşturuyordu ki heli,kopterden tutda sayısını bile bilemediğim kadar botlarla tekneye çıkıp insanları katlettiler evet katlettiler 19 yaşında masum bir anne kuzusunu başına dört kurşun sıkarak hemde önce yaralayıp sonra öldürüp ondan sonrada hastanelerde tedavi etmişler lutufta bulunmuşlar ama emin ol ki vatandaşlarımızı hastanelerde tedavi etmelerinin sebebi insanlıkları değil dünyanın verdiği tepkiden dolayıydı
peki sana birşey daha söyliycem söylermisin israil ş......... yaptığı her zulumden sonra verilen tepkiden sonra onlardan başka kim atom bobmbasıyla tehdit savuruyo
yazdıkların inan beni derinden yaraladı bir türk olarak bir müslüman olarak

şunuda belirteyim ayrıca biz türk halkı olarak yıllardır yahudi vatandaşlarımızla bir arada yaşıyoruz ve nezaman duydun ki hangi türk vatandaşı türkiyede yaşayan yahudi toplumuna zulümde bulunmuş israilin yaptıkları son olaydan sonra bile halkımız sağduyulu bir şekilde davrandı ve burdaki yahudi topluluğuna herhangi bir şiddeet gördün veya haberini aldınmı
yazık melek çok yazık

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
neden gittiniz melek hanım cevap istiyorum bennnn:kizdim::kizdim:cevap yok öyle lafları söyleyip korkak gibi kaçıp gitmek :kizdim::kizdim:

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
sadece azıcık d. melek yazdıgını okudum
suan sınırım tavan senı kımler uyuttu canım
kımler kandırdı
senın aklın zekan bazı seylerı gormene engelmı!!!
bugun mıtıngdeydım ısraıllı 3 kısı vardı mıtıngde kendılerı
ısraılın zulumunu kınadı '!!!
ben 10 yasımdan berı ısraılın katlettıgı ınsanların fotolarıyla buyudum!!!!!!!!
ısraıl serefsız ınsanı duyguları olmuyan bır ırk!!!
kopekler bıle onlardan daha evladır benım katımda!!!!!
sen tv ızlemıyormurmusun
fosfor bombası atarken sıvıllere cocukları yakarken!!!
ısraıllı gruplar tepeden tepınerek eglenerek
coluk cocuk bayram yapıyordu tvde ızledık!!!
fılıstının kendı topraklarını zorla alıp onları yerlerınden eden
vadedılmıs toprakları almadan rahat etmıcek bır ırk!!
okadar cok sey varkı sayacak suankı sınırle yazamıyorum
sen bır turksun soyun turk soyu nasıl boyle dusunebılırsın
bugun yanımda sol fıkırlı yahudı ateıst
hrıstıyan her grubtan kısıler vardı
omuz omuza ısraılı lanetledık onların YANDASLARINIDA!!

AYETTE
MÂİDE SÛRESİ
(70) Andolsun, İsrailoğullarından sağlam söz almış ve onlara peygamberler göndermiştik. Fakat her ne zaman bir Peygamber onlara nefislerinin hoşlanmadığı bir hükmü getirdiyse; onlardan bir kısmını yalanladılar, bir kısmını da öldürdüler.

ONLAR NANKOR VARLIKLARDIR!!!!
KONU DINE SAPTIRMIYORUM ALENI YAHUDILERIN NEKADAR NANKOR
NEKADAR INSANLIK DISI VARLIK OLDUKLARININ ISPATLI DELILINI SUNUYORUM!!!
ESKIDEN INANCIMDAM DOLAYI DUSMANLIGIM VARDI
AMA SIMDI 9 TURKU ÖLDÜRMEKLE NEFSİDE DÜŞMANIM!!!!
SENIN ULKEN KUSATILIR YERINDEN EDILIR
BIR IL ICINDE HAPSEDILIRSEN
SANA GELEN YARDIMLARI SENI HAPSEDENLER
YARDIMLARI ELDEN GECIRIR SANA GONDERIR
OZMAN ANLARSIN ONLARIN YASADIKLARINI!!!
BUGUN BULENT YILDIRIM İHH BASKANI
BOMBA ATILDIIGINDA KIPIRDAMADIM GEMIDEN DEDI!!
SEHIT OLALIM UMRUMUZDA DEGIL YETERKI DUNYA BU VAHSETI DUYSUN DEDI
OLDURULENLERDEN 3 KISININ HIKAYESI
BIRI ISRAILLI YARALAN ASKERI TEDAVI EDERKEN VURULDU!!!!!!!!
SENIN HAKLI DEDIGIN ISRAILLI YAHUDI!!! ONU OLDURDU IYILIK YAPIYORKEN!!
BIRI 19 YASINDA 4TANE KAFA TASINDAN 1 METRE MESAFEDEN 5 CIGERINDEN KURSUNLA
BIRI FOTOGRAF CEKERKEN ÖLDÜRÜLDÜ!!!
AC GOZUNU MANTIGINI AKLINI ARASTIR OYLE KONUS D.MELEK
ICLERINDE BUUGNKU 3 YAHUDI GIBI INSANLIGINI KAYBETMEMISLER OLSADA
BIZE EN YAKIN HRISTIYANLAR EN UZAK YAHUDILERDIR
BU ALLAHIN BUYRUGU ONLAR KAN DOKMEYI IBADET SAYAR
AHH COK YAZICAKLAIRM VARDA AZICIK DINLENIYIM

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
Bu Arada Dıyorsunkı Gemıdekıler ısraıllılerı Yaraladı!!1
Vah Vah!! ıhh Baskanı Ve Yahudı Amerılalı Gemıdekı Bır Cok Kısı Bugun Konusma Yaptı
Dedıklerı!!!!!!
Bız Onların SılahlArını Aldıgımız Halde Denıze Attık Kullanmadıkkı Dahada Haksız Konuma Dussunler!!
ıste Musluman Ve Turkun Kendını Feda Edıs Anlayısı
Bunu Ancak Oyle Olanlar Anlar!!!!!
Ve Son Olarak Uluslararası Sularda Bıze Saldırdılar
Ama Bugun Almanyadan Gelen Gemıye Kan Dokmeden Gırdıler Nıye
Onar Musluman Degıldı Cunku !!!
D Melek Senın GıBı Soyu Turk Musluman Olup Yahudılerı Savunna Bırını
Tanıyacagıma Deseler Dıyenı Yasatmazdım Suan Soktayımm
Benım Musluman Kardesım Turk Olucak Bıde
Kı Bunlar Olmasada ınsan Olan Herkes Onların Yaptıklarını Gorur!!!!
Tecavuz Katletme Hersey Ful Serbest Oldurduklerı Cesetler Ustunde Poz Verme
Ayrıca Bır Askerıın Cebınden Kımlerı Oldurceklerın Lıstesı Cıktı!!
ırakta Pkk Yı ısraıllı Askerler Egıttı Bunları Kendılerı ıtıraf Ettı!!Sen Once Gozlerını Mantıgını Yuregını Ac Arastır Sonra Konus
Onların ıcnde Yasıya Yasıya Hepsı Korelmıs Cok Uzuldum
Senı Bıle Kandırmıslar Ya... Ne Dıyım

kedijik

Daimi Üye
Tepki
11.923
Fındıgım haklısın uzatmaya gerek yok.Ama kendı adıma soylıyım benım dogrum dogru demedım haddım de degıl.Amaaa sadece ıcımı acıtan cumlesını soyledım.Nasıl bır savunmaysa iş bebek katilligine kadar geldi.Aksam eve geldıgımden bu yana hala sınırımı yatıstırabılmıs degılım.

Herhangı bır zat tutupda burada PKK hakkında da guzel sozler soylese yıne aynı tepkıyı verırdım kesınlıkle.Almanya da Belcıka da vs vs bisürü ülkede İsrail kınanırken burada Hem din kardeşi hem de Turk bızden(!)bırının bunları zıkretmesı oyle yaktı kı canımı anlatamam.Yazık cok yazık...

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
ah essem akşamdan beri sinirlerime hakim olamıyorum o kişinin kişinin diyorum çünkü artık o kişinin adını bile dilime yakıştırmıyorum böyle bir zihniyet

sen bir türksün diyorsun ona canım benim hayır inanmıyorum ben o kişinin türk olduğuna inanmıyorum damarlarında türk kanı olsaydı böyle düşünmezdi yazıkki ne yazık yazık:aglayan::aglayan::aglayan::

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
SAATLERDIR NETTEYIM ISRAILIN KUCUK COCUKLARA CINSEL ISTISMARDAN DAHA BIR COK SEYE VAHSETLERINE BAKTIM BAKTIM ICIM KALKTI!!!

BUNU MANTIGINLA OKU !!!!
AMA EMINIM BUNADA BIR KILIF BULUP SENIN BEYNINI YIKAMISLARDIR

!!

İsrailli bir haham, yazdığı bir makalede 13 yaş üstündeki tüm Filistinlilerin öldürülmesi gerektiğini belirtti.

Birleşik Arap Emirliklerinde yayınlanan el-Beyan gazetesinin verdiği habere göre Yusuf Falai adlı İsrailli bir haham, Filistin halkının bütünüyle ortadan kaldırılması için özellikle 13 yaş üstündeki tüm Filistinlilerin öldürülmesi gerektiğini belirtti.
Batı Şeria’nın kuzeyindeki “Yatsahar” Yahudi yerleşim merkezinde dini dersler veren İsrailli haham, “Lahba” adlı dergide yazdığı “Savaşın Yolları” başlıklı yazısında “topraklarımızda hiçbir Filistinlinin kalmaması için kaçmak isteyenlerin bölgeyi terk etmesi sağlanmalı, kaçmayıp kalanların ise tümü öldürülmeli, özellikle de 13 yaş üstünde olan tüm Filistinliler öldürülmeli. Çünkü ancak bu şekilde onların nesline son verilebilir” ifadelerine yer verdi.
İsrailli haham, makalesinde ayrıca “onların topraklarımızdan çıkmasını garanti etmeliyiz, eğer kaçıp giderlerse ne ala, eğer kaçmazlarsa hepsini öldürmek veya en azından başka ülkelere göç etmeleri için çalışmak zorundayız” diye yazdı.
saafonline

sen sımdı buna senın rahatlıgın ıcın gereklıde dersın dımı?
neme lazım kendı ulkesını korumak adına tonlarca mermı karsılıgı
bıkactane fuze ancak atabılen bır topluluktan rahatsız olan sen!!
onlar hergun anne babalar rahatsız oluyor fosfor bombası sılah ucaksavar hergun tepelerınde!!!!

D

d.melek

Misafir
Siladayim tukrler karsi cikmasaydi,Irlandiyadan gelen gemilerdeki gibi onlara hic bir sey olmuycakdi.Ama sopalarla karsilik verildiginde,onlarda yaralandiklari icin ates acmislar.O gunu 6 gemi gelmisdi,Israil hic birisine dokunmadi,cunki hic birisi karsi cikmadi kontrol edilmeye. Israil musluman olduklari icin bu gemidekilere karsi cikmadilar, eger onlarda diger tum gemiler gibi kontrole izin verseydiler,onlarada hic bir sey olmazdi.Israil muslumanlara karsi kotu fikirli digil.Burada 1,300,000 musluman yasiyor,her kes esit burada,her bir yerde mescitler var cok sayida.Bu mescitlerde her azan vakti azan okunuyor,anlayin ne kadar muslumanlara ozgurluk verildigini.Simdi nerdeyse musluman ulkeler azan okunmayi yasak ediyorlar,ama Israil baska bir dine ait olsada,muslumanlar icin azani yasak etmiyor.Soylermisin,nerde gorulmus humanitar yardim icin 600-a yakin insanin gittigi,yardima her zaman 10-20 tane adam gidiyor.Bu gun Irlandadan gelen gemi de kendimizi kontrol ettirmeyecegiz demisti ilk once,Israil onlarada haberdarlik etti,ve askerler onlarin gemilerine de dustuler.ama onlardan hic kimse askerlere karsi cikmadi,onun icin de hic kimse zarar gormedi.Bu arada onlar sadece 12 kisiydiler.Birdaha soyluyorum,ben orada insanlarin olmesine cok uzuldum,nede olsa onlar oldurulmemeliydiler.Ama onuda inkar etmiycem ki,Israil gemileri kontrol etmekde benim zannimca hakli,raket,silah gecirilmesin diye.

Siladayim ben demedim ki,turkler yahudilere karsi turkiyede kotu davraniyorlar.Sen benim yazilarimi dikkatlice oku,ben sadece burada muslumanlara iyi davranildigini yazdim.

Siladayim o ki,kaldi korkak meselesine,ben senin neyinden korkucam ki? sadece isim vardi ciktim,sanami sorucam siteye ne zaman girip cikacagimi. konustugun lafa dikkat et,yoksa bende senin kalbini kirarim.Hic kimseye hak vermiyorum benimle boyle konusmaya.Anlasildimi....laflariniza dikkat edin.

Es se benim aklim yerinde,ne dusundugumu de gayet iyi biliyorum. bu benim fikrim,ve buna Findiginda soyledigi gibi hormet etmeniz gerekir.Es se yalnis soylemissin,birincisi bu gun Almanyadan digil Irlandadan gemi geldi,ikincisi de muslumana en yakin hristianlar digil,yahudiler.cunki onlarda,bizler gibi domuz eti yemez,sunnet ederler.

Artik mantikli bir sey yazmayan hic bir yorumcuya cevap yazmayacagim,oyle bos vaktim yok cunki, kimin yorumuna deger verirsem onun yorumunu cevapliycam. Benden bu kadar.....

D

d.melek

Misafir
ah essem akşamdan beri sinirlerime hakim olamıyorum o kişinin kişinin diyorum çünkü artık o kişinin adını bile dilime yakıştırmıyorum böyle bir zihniyet

sen bir türksün diyorsun ona canım benim hayır inanmıyorum ben o kişinin türk olduğuna inanmıyorum damarlarında türk kanı olsaydı böyle düşünmezdi yazıkki ne yazık yazık:aglayan::aglayan::aglayan::

senin adini dilime almakdan otru ben oluyormuyum zannediyorusn,kendini cok onemsiyorsun.
ben turkum,bunu sana isbat etmek zorunda da digilim,Azeri turkuyum,bununlada gurur duyuyorum.

Es_se

Daimi Üye
Tepki
22.496
d. melek haddını bıll!!
yahudı sıyonızm fıkrı savunan kımseye hurmet etmem!!!!
hele bu kısı muslumansa kı muslumanmısn? bırde soyu turke dayanıyorsa!!
ve
82Şu tartışılmaz bir gerçektir ki, insanların iman edenlere en şiddetli düşmanlık duyanlarını, yahudilerle şirke batanlar bulursun. Şu da tartışılmaz bir gerçektir ki, insanların iman edenlere sevgide en yakın olanlarını "biz Hıristiyanlarız" diyenler bulursun. Bu böyledir. Çünkü o Hıristiyanlar içinde derin araştırmalar yapan keşişler, kendini Allah'a adamış rahipler vardır. Ve onlar, kibre sapmazlar.

buda sana yahudılerı yakın gormucegımızn ayetle delılı !!
sen anlıyorum onlardan oldun ama burası onların mekanı degıl !!

not ben sana deger verıp vermedımden degıl
FILISTINE GAZZEYE MUSLUMANLIGA
ZULME KARSI DIMDIK AYAKTA DURAN TUM INSANLIGA VERDIGM DEGERDEN CEVAP VERDIM
SEN ISTER KAALE AL ISTER ALMA
KANITLA ISPATLI DELILLI BIZIM HAKSIZ OLDUGUMUZU
AYETLERI INKAR ET SONRA KONUSALIM
OYLE SIKISINCA KACMAK YOK !!!

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar