Siladayim tukrler karsi cikmasaydi,Irlandiyadan gelen gemilerdeki gibi onlara hic bir sey olmuycakdi.Ama sopalarla karsilik verildiginde,onlarda yaralandiklari icin ates acmislar.O gunu 6 gemi gelmisdi,Israil hic birisine dokunmadi,cunki hic birisi karsi cikmadi kontrol edilmeye. Israil musluman olduklari icin bu gemidekilere karsi cikmadilar, eger onlarda diger tum gemiler gibi kontrole izin verseydiler,onlarada hic bir sey olmazdi.Israil muslumanlara karsi kotu fikirli digil.Burada 1,300,000 musluman yasiyor,her kes esit burada,her bir yerde mescitler var cok sayida.Bu mescitlerde her azan vakti azan okunuyor,anlayin ne kadar muslumanlara ozgurluk verildigini.Simdi nerdeyse musluman ulkeler azan okunmayi yasak ediyorlar,ama Israil baska bir dine ait olsada,muslumanlar icin azani yasak etmiyor.Soylermisin,nerde gorulmus humanitar yardim icin 600-a yakin insanin gittigi,yardima her zaman 10-20 tane adam gidiyor.Bu gun Irlandadan gelen gemi de kendimizi kontrol ettirmeyecegiz demisti ilk once,Israil onlarada haberdarlik etti,ve askerler onlarin gemilerine de dustuler.ama onlardan hic kimse askerlere karsi cikmadi,onun icin de hic kimse zarar gormedi.Bu arada onlar sadece 12 kisiydiler.Birdaha soyluyorum,ben orada insanlarin olmesine cok uzuldum,nede olsa onlar oldurulmemeliydiler.Ama onuda inkar etmiycem ki,Israil gemileri kontrol etmekde benim zannimca hakli,raket,silah gecirilmesin diye.
heralde son yaşanan olaylardan sonra irlanda gemisine de aynı zulmü yapmayı düşünmezlerdi ozaman başlarına dünya ülkelerinden gelceklerinden çekinmişlerdi eminimsen videoları tam olarak izlemedin galiba yardım gemisinde silahın neişi var ayrıca beyaz bayrakla seyir eden bir gemi ve kendi deniz sınırlarında bile değildiler onlar bilinçli maksatlı hadlerini aşarak bir baskın yaptılar düpedüz korsanlıktı yaptıkları 10 12 kişiymiş o gemiye gelenleri sen sadece okadar kişi olarakmı gördün o gemidekiler onların silahlarına karşın ellerindeki şişeler ve sapanlar la karşı koymak istediler gemide silah olsaydı onlarda o silahlarla karşılk vermezmiydi ama ben daha fazla size birşey söylemek istemiyorum sizin zihniyetiniz çevresine at gözlüğü ile baktıkça her ne söylesekde boş size dün bu söylemleri yazdıktan sonra sizi birtane destek verici bir mesaj aldınızmı hayır
ayrıca söylermisiniz hangi müslüman ülkede ezan sesi yasaklanıyormuş sizbaşka bir alemde mi yaşıyorsunuz allah aşkına yok efendim orda müslümanlara burda herkes eşit diyorsun müğslümanlara birşey yapılmıyormuş neçabuk unuttunuz siz camilerde ibadet eden müslümanları katlettiklerini bumu müslümanlara birşey yapmayan devlet bu söylemlerinize ancak güler geçerim bebk katillerini savunduğunuz için de sizi eshefle kınıyorum
Siladayim ben demedim ki,turkler yahudilere karsi turkiyede kotu davraniyorlar.Sen benim yazilarimi dikkatlice oku,ben sadece burada muslumanlara iyi davranildigini yazdim.
ben sizin yazılarınızı gayet iyi okudum okumaz olsaydım ama okudum ve yine diyorum ki yazık size yazıksen benim yazdığımı yanlış yere çekipte anlamdan cevap veriyosan onuda ben bilemem ben demek istedimki yaşadığımız büyük acıdan sonra bile burdaki yahudi vatandaşlarımıza hiçkimse herjangi bir taşkınlıkta bulunmadı biz böyle büyük bir milletiz işte israil ş.......... gibi müslüman filistin halkına olan zulumlerini bütün müslümanlara göstermek istiyorlar ama bu sefer sert kayaya çarptılar haberleri yok
AllAh u teala israil oğullarını Kur anı Kerimde öyle ayetlerin birinde onlar birgün kendi kanlarınla boğulacaklar diye başka bir ayetinde ise
Bunun içindir ki, İsrâiloğulları'na: "Kim, bir cana kıymayan veya yeryüzünde bozgunculuk çıkarmayan bir nefsi öldürürse, bütün insanları öldürmüş gibi olur. Kim de bir nefsin yaşamasına sebep olursa, bütün insanları yaşatmış gibi olur" hükmünü yazdık (farz kıldık). Şüphesiz ki onlara peygamberlerimiz açık delillerle geldiler. Yine de bundan sonra onların birçoğu yeryüzünde aşırı gitmektedirler.
yine başka bir ayette de
Hani bir vakitler İsrailoğulları'ndan şöylece mîsak (kesin bir söz) almıştık: Allah'dan başkasına tapmayacaksınız, ana-babaya iyilik, yakınlığı olanlara, öksüzlere, çaresizlere de iyilik yapacaksınız, insanlara güzellikle söz söyleyecek, namazı kılacak, zekatı vereceksiniz. Sonra çok azınız müstesna olmak üzere sözünüzden döndünüz, hâlâ da dönüyorsunuz.
MÂİDE SÛRESİ
(32) Bundan dolayı İsrailoğullarına (Kitapta) şunu yazdık: "Kim, bir insanı, bir can karşılığı veya yeryüzünde bir bozgunculuk çıkarmak karşılığı olmaksızın öldürürse, o sanki bütün insanları öldürmüştür. Her kim de birini (hayatını kurtararak) yaşatırsa sanki bütün insanları yaşatmıştır. Andolsun ki, onlara resûllerimiz apaçık deliller (mucize ve âyetler) getirdiler. Ama onlardan birçoğu bundan sonra da (hâlâ) yeryüzünde aşırı gitmektedir.
bu ayatlerin üzerinede söyliycek sözün olursa benim size diyecek bir sözüm yok artık
Siladayim o ki,kaldi korkak meselesine,ben senin neyinden korkucam ki? sadece isim vardi ciktim,sanami sorucam siteye ne zaman girip cikacagimi. konustugun lafa dikkat et,yoksa bende senin kalbini kirarim.Hic kimseye hak vermiyorum benimle boyle konusmaya.Anlasildimi....laflariniza dikkat edin.
ben size benden korktunuz demedim sorduğum sorulara cevap istiyorum dedim ayrıcada sizde benim öle o şekilde konuşamazsınız asıl siz söylediğiniz sözlere dikkat edin burda size verilecek aslında çok güzel laflar var ama sizin gibi biri için burdaki arkadaşlarımdan kopmamak için susuyorum susmakta bir erdemliktir yani sizde olmayan birşey bu
Es se benim aklim yerinde,ne dusundugumu de gayet iyi biliyorum. bu benim fikrim,ve buna Findiginda soyledigi gibi hormet etmeniz gerekir.Es se yalnis soylemissin,birincisi bu gun Almanyadan digil Irlandadan gemi geldi,ikincisi de muslumana en yakin hristianlar digil,yahudiler.cunki onlarda,bizler gibi domuz eti yemez,sunnet ederler.
domuz eti yemiyolarda noluyoki kendileri öyle zaten kendi etlerini yicek halleri yok yaaa
Artik mantikli bir sey yazmayan hic bir yorumcuya cevap yazmayacagim,oyle bos vaktim yok cunki, kimin yorumuna deger verirsem onun yorumunu cevapliycam. Benden bu kadar.....