Kristen Stewart
Daimi Üye
Fındıgım haklısın uzatmaya gerek yok.Ama kendı adıma soylıyım benım dogrum dogru demedım haddım de degıl.Amaaa sadece ıcımı acıtan cumlesını soyledım.Nasıl bır savunmaysa iş bebek katilligine kadar geldi.Aksam eve geldıgımden bu yana hala sınırımı yatıstırabılmıs degılım.
Herhangı bır zat tutupda burada PKK hakkında da guzel sozler soylese yıne aynı tepkıyı verırdım kesınlıkle.Almanya da Belcıka da vs vs bisürü ülkede İsrail kınanırken burada Hem din kardeşi hem de Turk bızden(!)bırının bunları zıkretmesı oyle yaktı kı canımı anlatamam.Yazık cok yazık...
Canım benim hepimiz yetişkin insanlarız,gözü olan gerçeği görüyo,tabi açık olan
görmeyene göstermeye çalışıyoruz elimizden geldiğince ama anlamak istemiyosa napalım canım,inatla yanlış bildiğim doğru diyene yapacak bişey yok
yanlış inançlarıyla devam etsin yoluna
sen kesinlikle haklısın tepkinde,diğerarkadaşlarda,ben de sizler gibi düşünüyorum
Kuran da essemin yazdığı gibi hadi arapçasını geçtim Türkçesinden aç oku melek,İsrail soyunun taa o zamanlar ne kötü,pislik bi millet olduğu anlatılmış,
sen onların arasında yaşayarak malesef ki gözlerini gerçeklere kapamışsın,bir Türkten çok İsrailli gibi davranıyosun farkında mısın Melek,bu içimizi acıtıyo,çünki sen de BİR TÜRKSÜN