resimlerin bi kısmı yenimi eklendiki azönce alttakiler gözükmüyordu şimdi gözüküyor.:acep:
evet tatlım. resimler geldikçe ekliyorum. şimdi heranın diğer mesajının altına ekleyeceğim.
resimlerin bi kısmı yenimi eklendiki azönce alttakiler gözükmüyordu şimdi gözüküyor.:acep:
çok şekersin canım hergünün böyle neşeli geçsin inşallah
görünüyor canım ellerine sağlık oky.
hera resimler yine süper canım.harika yerler gerçekten.
okypetecim ellerine sağlık canım :zuzu:
ayyy ... Heracım resimler harika.Sen harikasın daha ne olsun :lilav:
epey sıcak galiba oralar.insanlar şemsiyelerle dolaşıyorda
Okypetem sağolsun teşekkürederim tekrar bıkmadan ekliyor resimleri benim henüz bu gezide öğrendiğim bir çok şeyi okypetem biliyormuş zaten bunun okulundan mezunmuş meğersem :zuzu:
sırf o eserlerin slidelarıyla ders yapmaktan anfilerde ,6 numara miyop oldum. karanlıkta not alacağım diye
Strese gerginliğe bak yaaa 6 numara ne demek olsun ne mutlu mezun oldun birsürüde bilgi sahibisin bravo okypetem :sirin:
sağol canım. düşün simsiyah perdeler ve yüzlerce slide mesela bir kilisenin bir penceresi yada ne bileyim bir freski. birde onları çizmeye çalışıyordum notlara. çünkü sınavlarda bir pencere konur. bu hangi kiliseye ait özellikleri ne vs diye soru sorulurdu. yüzlerce kilise arasından o pencerenin yada o freskin hangi kiliseye ait olduğunu bulmak ve dönemini özelliklerini yazmak durumundasın. zordu, ama bir o kadar da zevkliydi. çünkü insana bir kültür veriyorve buda çok güzel tabii..
resimlere habire yenileri ekleniyor.Çok güzellerya...
Mutlaka ama mutlaka oraları görmeliyim.Yakın zamanda olamaz hayal bile edemiyorum.Bıcırımı büyütmem lazım ama ondan sonra eşimle beraber oraları yaşamalıyız diye düşünüyorum.Senin içinde eşin içinde ne büyük mutluluk.Ülkemizden çook uzaklarda,değişik kültürler içinde yatıp kalktınız yemek yediniz...ya ben böyle yabancı ülkelere giden arkadaşlarıma hep sorarım da neler yediniz oralarda.Varmıydı türk mutfağı
canlarım,ben arkeoloji ve sanat tarihi mezunuyum.
canım çok güzel bi bölüm okumuşsun ama dediğine bakılırsa bayada zormuş.olsun her güzel şeyin bi zorluğu olurmuş ama ne mutlu sanaki bak mezun olmuşsun.tebrikler tatlım:cicek:
Yok güzelim yaa nerde Türk mutfağı hasret kaldığımız tek şey Türk Mutfağıydı Pizza makarna ve et yemekleri vede değişik tarzda kızartma garnitürler sebzeleri buharda pişiriyolar filan filan soslu makarnalar güzel Bir de ben Enginarlı Pizzayı çok sevdim hep ondan yedim ama yollarda Eşime eve gelince Barbunya Yapıcam Kısır yapıcam Kuru fasulye yapıcam Mezelerden yapıcam dedim durdum dönüşte Uçakta barbunya Verdiler Köftenin Yanında herkes dediki bak isteğin Oldu nasıl saldırdık o barbunya ya var ya anlatamam dünyanın en güzel barbunyasıydı Birde ben ayran çok içerim ayran içmek istiyorum YOK çok zorlandım soda ve Kapiçino içtim bol bol Kahveleri Ünlü oradaki kahveyide başka hiçbiryerde içemem usta olmuşlar artık Özelliğide Kahve ILIK içiliyor Sıcak değil sıcak kahve Kahvenin aromasını almaya ve içimdeki lezzete etki edermiş ılık geliyo kahve yollarda kahve içtim hep mükemmeldi
canlarım,ben arkeoloji ve sanat tarihi mezunuyum.
Yok güzelim yaa nerde Türk mutfağı hasret kaldığımız tek şey Türk Mutfağıydı Pizza makarna ve et yemekleri vede değişik tarzda kızartma garnitürler sebzeleri buharda pişiriyolar filan filan soslu makarnalar güzel Bir de ben Enginarlı Pizzayı çok sevdim hep ondan yedim ama yollarda Eşime eve gelince Barbunya Yapıcam Kısır yapıcam Kuru fasulye yapıcam Mezelerden yapıcam dedim durdum dönüşte Uçakta barbunya Verdiler Köftenin Yanında herkes dediki bak isteğin Oldu nasıl saldırdık o barbunya ya var ya anlatamam dünyanın en güzel barbunyasıydı Birde ben ayran çok içerim ayran içmek istiyorum YOK çok zorlandım soda ve Kapiçino içtim bol bol Kahveleri Ünlü oradaki kahveyide başka hiçbiryerde içemem usta olmuşlar artık Özelliğide Kahve ILIK içiliyor Sıcak değil sıcak kahve Kahvenin aromasını almaya ve içimdeki lezzete etki edermiş ılık geliyo kahve yollarda kahve içtim hep mükemmeldi