İtalya tatilimizden kareler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
OP
H

Hera

Misafir
Okypetem sağolsun teşekkürederim tekrar bıkmadan ekliyor resimleri benim henüz bu gezide öğrendiğim bir çok şeyi okypetem biliyormuş zaten bunun okulundan mezunmuş meğersem :zuzu:

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
Okypetem sağolsun teşekkürederim tekrar bıkmadan ekliyor resimleri benim henüz bu gezide öğrendiğim bir çok şeyi okypetem biliyormuş zaten bunun okulundan mezunmuş meğersem :zuzu:

sırf o eserlerin slidelarıyla ders yapmaktan anfilerde ,6 numara miyop oldum. karanlıkta not alacağım diye:)

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
Strese gerginliğe bak yaaa 6 numara ne demek olsun ne mutlu mezun oldun birsürüde bilgi sahibisin bravo okypetem :sirin:

sağol canım. düşün simsiyah perdeler ve yüzlerce slide mesela bir kilisenin bir penceresi yada ne bileyim bir freski. birde onları çizmeye çalışıyordum notlara. çünkü sınavlarda bir pencere konur. bu hangi kiliseye ait özellikleri ne vs diye soru sorulurdu. yüzlerce kilise arasından o pencerenin yada o freskin hangi kiliseye ait olduğunu bulmak ve dönemini özelliklerini yazmak durumundasın. zordu, ama bir o kadar da zevkliydi. çünkü insana bir kültür veriyorve buda çok güzel tabii..

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
resimlere habire yenileri ekleniyor.Çok güzellerya...

Mutlaka ama mutlaka oraları görmeliyim.Yakın zamanda olamaz hayal bile edemiyorum.Bıcırımı büyütmem lazım ama ondan sonra eşimle beraber oraları yaşamalıyız diye düşünüyorum.Senin içinde eşin içinde ne büyük mutluluk.Ülkemizden çook uzaklarda,değişik kültürler içinde yatıp kalktınız yemek yediniz...ya ben böyle yabancı ülkelere giden arkadaşlarıma hep sorarım da :hihi: neler yediniz oralarda.Varmıydı türk mutfağı :huhuu:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
sağol canım. düşün simsiyah perdeler ve yüzlerce slide mesela bir kilisenin bir penceresi yada ne bileyim bir freski. birde onları çizmeye çalışıyordum notlara. çünkü sınavlarda bir pencere konur. bu hangi kiliseye ait özellikleri ne vs diye soru sorulurdu. yüzlerce kilise arasından o pencerenin yada o freskin hangi kiliseye ait olduğunu bulmak ve dönemini özelliklerini yazmak durumundasın. zordu, ama bir o kadar da zevkliydi. çünkü insana bir kültür veriyorve buda çok güzel tabii..

okpteyem hangi bölüm mezunusun canım sen?Biyandan zevkli biyandan sıkıcı olsa gerek yaşadıkların.Çünkü böyle şeyleri okul zamanında öğrenmek insanı sıkıyor :) Öğrenmek zorundasınya sınavlarda çıkabilir çünkü.Böyle zorunluluklar insanı bisüre sonra gerçekten sıkıyor ama okul bitip yaşın ilerlediğinde aslında çok güzel zamanlarının geçtiğini iyiki o eğitimi aldığını düşünüyosun.Hangi bölümü bitiirdğini merak ettim :eek:ys:

OP
H

Hera

Misafir
resimlere habire yenileri ekleniyor.Çok güzellerya...

Mutlaka ama mutlaka oraları görmeliyim.Yakın zamanda olamaz hayal bile edemiyorum.Bıcırımı büyütmem lazım ama ondan sonra eşimle beraber oraları yaşamalıyız diye düşünüyorum.Senin içinde eşin içinde ne büyük mutluluk.Ülkemizden çook uzaklarda,değişik kültürler içinde yatıp kalktınız yemek yediniz...ya ben böyle yabancı ülkelere giden arkadaşlarıma hep sorarım da :hihi: neler yediniz oralarda.Varmıydı türk mutfağı :huhuu:

Yok güzelim yaa nerde Türk mutfağı hasret kaldığımız tek şey Türk Mutfağıydı Pizza makarna ve et yemekleri vede değişik tarzda kızartma garnitürler sebzeleri buharda pişiriyolar filan filan soslu makarnalar güzel Bir de ben Enginarlı Pizzayı çok sevdim hep ondan yedim ama yollarda Eşime eve gelince Barbunya Yapıcam Kısır yapıcam Kuru fasulye yapıcam Mezelerden yapıcam dedim durdum dönüşte Uçakta barbunya Verdiler Köftenin Yanında herkes dediki bak isteğin Oldu nasıl saldırdık o barbunya ya var ya anlatamam dünyanın en güzel barbunyasıydı Birde ben ayran çok içerim ayran içmek istiyorum YOK çok zorlandım soda ve Kapiçino içtim bol bol Kahveleri Ünlü oradaki kahveyide başka hiçbiryerde içemem usta olmuşlar artık Özelliğide Kahve ILIK içiliyor Sıcak değil sıcak kahve Kahvenin aromasını almaya ve içimdeki lezzete etki edermiş ılık geliyo kahve yollarda kahve içtim hep mükemmeldi

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.921
Çok güzel resimler paylaştığın için teşekkürler Hera :eek: söylemeden geçmeyeyim sende çok tatlıymışsın nazar değmesin güzelliğine

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
Yok güzelim yaa nerde Türk mutfağı hasret kaldığımız tek şey Türk Mutfağıydı Pizza makarna ve et yemekleri vede değişik tarzda kızartma garnitürler sebzeleri buharda pişiriyolar filan filan soslu makarnalar güzel Bir de ben Enginarlı Pizzayı çok sevdim hep ondan yedim ama yollarda Eşime eve gelince Barbunya Yapıcam Kısır yapıcam Kuru fasulye yapıcam Mezelerden yapıcam dedim durdum dönüşte Uçakta barbunya Verdiler Köftenin Yanında herkes dediki bak isteğin Oldu nasıl saldırdık o barbunya ya var ya anlatamam dünyanın en güzel barbunyasıydı Birde ben ayran çok içerim ayran içmek istiyorum YOK çok zorlandım soda ve Kapiçino içtim bol bol Kahveleri Ünlü oradaki kahveyide başka hiçbiryerde içemem usta olmuşlar artık Özelliğide Kahve ILIK içiliyor Sıcak değil sıcak kahve Kahvenin aromasını almaya ve içimdeki lezzete etki edermiş ılık geliyo kahve yollarda kahve içtim hep mükemmeldi

ben kahveyi içmem bende tam bi ayran delisiyim.heralde bende yurtdışına gitsem en çok güzelim türk yemklerimizi özlerdim.yaptınmı bari kısır falan şekerim

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502

bende kesinlikle türk mutfağından vazgeçemiyorum.İngiltereye okula gitmişti bir arkadaşım.4 ay orda kalmıştı.Onu hatırladım bian.Oda en çok yemeklerimizi özlediğini söylemişti.

negüzel ama ağzının tadına uyan bişey bulmuşsun.ben birden enginarlı pizza deyince damağımda tadını canlandıramadım.Hiç yemedim çünkü :hihi:

OP
R

Rosie

Misafir
bazı fotoğrafları daha yeni gördüm çok güzel fotoğraflar bayıldım sen de öylesin tabii :huhuu:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar