İtalya tatilimizden kareler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
H

Hera

Misafir
ben de burdayım artık.Ne güzel hatunsun heracım sen.İyi de gezmişsin maşallah.Gerçi görmüştüm ama burdan görmek ayrı :cokkomik:

Fıstığım benim çok sağol güzel düşüncelerin için bende Belirtmeliyim ki sende Çok güzel çok Zarif bir Hatunsun Maşallah diyorum...

OP
H

Hera

Misafir
Tobemm fıstığım güzelim güzel yüreklim teşekkürederiimmmmmm

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
tek kelimeyle muhteşem görünüyorsun allah mutluluğunu daim etsin gezdiğin yerlerde harika ayrıca bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederim canım sayende görmüş olduk

OP
H

Hera

Misafir
tek kelimeyle muhteşem görünüyorsun allah mutluluğunu daim etsin gezdiğin yerlerde harika ayrıca bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederim canım sayende görmüş olduk

Aminn Şilam çok sağol güzel düşüncelerin içinde ben Teşekkürederim Allah Hiçbirimizin Mutluluğunu Bozmasın :utan:

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Arinacım İnşallah Venediğide görürsün çok teşekkürederim bu arada Bornovoda oturuyorum arinacım belkide karşılaşıyoruz haberimiz yok olabilir

Amin inş. canım. Bende Bornova'da oturuyordum bekarken tabii.. Halen annemler Bornova'da. Neresindesin?

OP
H

Hera

Misafir
Amin inş. canım. Bende Bornova'da oturuyordum bekarken tabii.. Halen annemler Bornova'da. Neresindesin?

Arinacım senden haber bekliyorum Uygun olduğun zaman annene Geldiğinde görüşmemiz için Özkanlarda tatlım Öpüyorummmm..

Harika kareler, sende öylesin canim.

Çok teşekkür ederim Sadiyecim Eşimle olan Diğer resimleride Eklemeye çalışıyor Okypetem Arkadaşlarımızın Profosyonel makinası ile Çekmişlerdi Büyük geliyor resimler olmuyor :lilav:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Mekan ve yerler birtarafa canım sen harikasın :huhuu:remlerde okadar güzel çıkmışsın ki gittiğin yerlerin güzelliği yanında sönük kalmış canım:huhuu::huhuu::huhuu:

OP
H

Hera

Misafir
çok güzel fotolarrrrrr benimde gitmedik istediğim bir yer bakalım bende giderim inşallah paşamla

İnşaLLah Zuzum Allahın İzniyle sanada nasip olsun NişanlınLa :lilav:

Mekan ve yerler birtarafa canım sen harikasın :huhuu:remlerde okadar güzel çıkmışsın ki gittiğin yerlerin güzelliği yanında sönük kalmış canım:huhuu::huhuu::huhuu:

Sıladayım teşekkürederim güzel bakan gözlerin için ve Güzel düşüncelerin Gönlün için :eek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar