İtalya tatilimizden kareler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
H

Hera

Misafir
ben kahveyi içmem bende tam bi ayran delisiyim.heralde bende yurtdışına gitsem en çok güzelim türk yemklerimizi özlerdim.yaptınmı bari kısır falan şekerim

Gözünün önünde canlanmaya başlıyor türk yemekleri anlatamam Yaptım melek yüzlüm ertesi Gün Kısır ve Barbunya yaptım Pilavla Dün de yaptım yine Kısır her pazar yaparım genelde yada canım arzu ettiğinde çok seviyorum kısırı heleki yazın harika oluyor :panter:

OP
H

Hera

Misafir
Çok güzel resimler paylaştığın için teşekkürler Hera :eek: söylemeden geçmeyeyim sende çok tatlıymışsın nazar değmesin güzelliğine

Çok teşekkürederim canım

bende kesinlikle türk mutfağından vazgeçemiyorum.İngiltereye okula gitmişti bir arkadaşım.4 ay orda kalmıştı.Onu hatırladım bian.Oda en çok yemeklerimizi özlediğini söylemişti.

negüzel ama ağzının tadına uyan bişey bulmuşsun.ben birden enginarlı pizza deyince damağımda tadını canlandıramadım.Hiç yemedim çünkü :hihi:

Bende İlk etapta görünce enginarlı pizza ay nasıl olur filan dedim ozaman denemek istiyorum gelmişken içimde kalmasın dedim ne olacak beğenmessem yemem denedim ve bayıldım enginar oldunu anlamıyorsun üzerinde görünüyor lezzet olarak çok lezzet vermiş pizzaya

bazı fotoğrafları daha yeni gördüm çok güzel fotoğraflar bayıldım sen de öylesin tabii :huhuu:

Sağol Robyn cin :zuzu:

maren

Daimi Üye
Tepki
1.426
Ask cesmesi:1:ne cok para attik oraya,havada cok guzelmis vatikana gecerken uzun kollu kazak giymisin:sirin: resimlerin sayesinde hatiralarim yenilendi cok sagol paylasimin icin canim

OP
H

Hera

Misafir
Ask cesmesi:1:ne cok para attik oraya,havada cok guzelmis vatikana gecerken uzun kollu kazak giymisin:sirin: resimlerin sayesinde hatiralarim yenilendi cok sagol paylasimin icin canim

Bende bir sürü attım türk lirası hava inanılmaz sıcaktı başımı çeşmenin altına soktum hep Vatikana almıyorlar dekolte kollar açık miniyle şortla o yüzden o gün hep pantolon giydik eşimle ve uzun kollu aldım yanıma :zuzu: sende sağol marenimmmm

melek_yüzlüm

Daimi Üye
Tepki
2.195
Gözünün önünde canlanmaya başlıyor türk yemekleri anlatamam Yaptım melek yüzlüm ertesi Gün Kısır ve Barbunya yaptım Pilavla Dün de yaptım yine Kısır her pazar yaparım genelde yada canım arzu ettiğinde çok seviyorum kısırı heleki yazın harika oluyor :panter:

kısırı bende çok severim canım,sık sık yaparım.sanada afiyet bal şeker olsun.:panter::panter:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
canim benim sen ayri guzelsin oralar ayri guzel tesekkur ederim canim paylastigin icin ben cok merak ediyodum

OP
H

Hera

Misafir

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
heracım seni gördüğüme sevindim tatlım çok güzelsin
maşallah
resimleri bizlerle paylastigin için cok tesekur ederiz ..
mekanda harika zaten

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Heracım öncelikle çok tatlısın...

İtalya zaten bizim ailecek 2. memleketimiz sayılır :) Resimlerle yeniden gitmiş oldum.

Roma'ya ben aşık olmuştum zaten.. İtalya gerçekten bambaşka biryer...

Bizde nasip olursa seneye Venedik'e gitmeyi düşünüyoruz.

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Bu arada yüzün çok tanıdık geliyor. Neresinde oturuyorsun İzmir'in?

OP
N

NilayG

Misafir
ben de burdayım artık.Ne güzel hatunsun heracım sen.İyi de gezmişsin maşallah.Gerçi görmüştüm ama burdan görmek ayrı :cokkomik:

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
resimleri hepsi tek kelimeyle süperr.....:sirin::sirin::sirin:
Ben ayrıca bu resme çok bayıldım peri gibi çıkmışsın canım....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar