Allah korusun Canim, Allah her ne derdin varsa bir cözüm versinBunalıma girmek üzereyim psikiyatrıye gitmeyi düşünüyorum .. Hiç iyi değilim..
bu yazdıklarında ciddimisin ne demek beş defa altıncıyımı bekliyorsun harekete geçmek için sen yeni doğum yapmışsın uyuman normal sen yinede eşinin işten geleceği saatlerde uyanık olmaya çalış eşinede bir daha şiddet olursa ben yokum hayatında de ne kadar erken düzeltirsen hepiniz için hayırlısı odur.itiraf ediyorum...
bu aralar bebeğe baktığım için çok yoruluyorum uykusuz da kalıyorum fakat eşim işten geliyor ve benden birçok şey bekliyor ben uyuyor oluyorum uyandırıyor ama benim akşama kadar hiç yorulmadığımı ve evde öylece oturduğumu sölüyor bu durumdan çok rahatsızım. Üstelik evleneli 1 sene olmadan beni 5 defa dövdü hak etmediğim halde napmalıyım. flört aşamasında böyle değildi ama:dertli :
itiraf ediyorum...
bu aralar bebeğe baktığım için çok yoruluyorum uykusuz da kalıyorum fakat eşim işten geliyor ve benden birçok şey bekliyor ben uyuyor oluyorum uyandırıyor ama benim akşama kadar hiç yorulmadığımı ve evde öylece oturduğumu sölüyor bu durumdan çok rahatsızım. Üstelik evleneli 1 sene olmadan beni 5 defa dövdü hak etmediğim halde napmalıyım. flört aşamasında böyle değildi ama:dertli :
itiraf ediyorum...