İtiraf edin,rahatlayın

tobe

Genel Yönetici
Genel Yönetici
Tepki
3.766
bugün bir hanımefendi değilim adetaaa canavar gibiyim çok sinirliyim bugün...... offffffff

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
Hava o kadar kasvetliki uyumak istiyorum ..aslında mutluyum ama havanın bu hali ruh halimi çok kötü etkiliyor:(

N

Nelly

Misafir
kafam dumanlı geziyorum ve bu yüzden hep başım derde giriyor.en son alkollü araç kullanmaktan ehliyetime el konuldu. :( :mendil:

H

Hera

Misafir
Canım hiç birşey yapmak istemiyor bu Çöl Sıcaklarında Pöffff :böö:

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
inşallah düzelir herşey tatlım anlatmak istersen dinleriz :cee

elbette anlatırım hayatım bu ara düzeldi gibi sen dön kafende kaynatırız bunları:cikolata:
itiraf ediyorumm bu gün çok beğendiğim küpeyi cimrilik yapıp fiyatı düşer diye almadım:1::ilknur:

H

Hera

Misafir
Yüzük ve Küpeyi Denerken dahada hesap kitap yaparak almaktan vaz geçtim Lakin Gözde koydum bakalım ne olacak Ne Yapıcam bende Merakediyorum İtiraf ediyorum Pekte bir PİŞKİNDİMMmmmmmm

R

Rosie

Misafir
en son 49 kiloydum ve sanırım hala bu kiloda kalmam gerekiyor.önceden kilo almak için bir ton yerdim şimdi iyice toparladım ama bu sefer kilo almaya başlıyorum gibi ya da bende kilo alma fobisi filan çıktı şimdi de . evet,dengesiz insan modeli oluyorum burada sanırım:huhuu::lala:-kizgin

H

Hera

Misafir
Fazla dekolteden Cıngar çıkacak Eşimle itiraf ediyorum Bekar ZAN nediyolar bozuluyo :1: sıradan olmalıyız :eek:ys:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar