İtiraf edin,rahatlayın

R

Rosie

Misafir
biri bana" seni tanımadan önce bana çok soğuk,gıcık,kendini begenmiş ve havalı geliyordun kavga etmemek için zor tutuyordum kendimi " deyince bozuluyorum belli etmesem de :böö::böö::böö:

kardelen86

Yeni Üye
Tepki
6
kayınvalidemle yaşamak çok zor geliyor artık....onu kırmak istemiyorum ama biri ona artık ayrı evde yaşamak istediğimi söylese

meltemim

Daimi Üye
Tepki
295
itiraf ediyorum ağlamaktan gözlerim çok acıyor bugün kendimi çok yanlız çok çaresiz hissettim çok aşağılandım çok hakarete uğradım bu adamdan nasıl kurtulurum diye çok düşündüm ama bi çözüm bulamadım artık bu kadar manavi eziyete nasıl katlanıcam yoruldum

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.710
itiraf ediyorum ağlamaktan gözlerim çok acıyor bugün kendimi çok yanlız çok çaresiz hissettim çok aşağılandım çok hakarete uğradım bu adamdan nasıl kurtulurum diye çok düşündüm ama bi çözüm bulamadım artık bu kadar manavi eziyete nasıl katlanıcam yoruldum

yokmu bi oluru ablacım ailen abin birşeyin yaa :uzgun::uzgun:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322

Ablacım içim burkuldu Rabbim yar ve yardımcın olsun ama yalnız değilsin Rabbim bize şahdamarımızdan daha yakın unutma demek ki senin de imtihanın bu biliyorum dile kolay diyeceksin ama belki cennet dereceni yükseltmen için verilmiştir sna bu imtihan öyle teselli et kendini

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
kapı komşucugum, bugün hamilesin canın çekmiştir sanada getirdim dediğin paça çorbasını içemedim kokusu midemi bulandırdı döktüm haberin olsun..anam o ne kokuydu öyle:(

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072

Allah yardimcin olsun canim. Umarim Allah gönlüne göre verir. Ama bu sorunu ancak sen cözebilirsin.
Bi zamanlar bende ayni duygulari yasiyordum, dokuz sene evlilik sonra bir nokta koydum!

Trend

Daimi Üye
Tepki
1.072
cumartesi kayinvaldem geliyor türkiyeden. Artik yine hep basimizda olacak:ayk: Moralim bozuldu gercekten. Bir kac hafta daha kalamazmiydi sanki:ates:

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
itiraf ediyorum..... kendi hatalarını ,yaptıklarını görmeden gort gort bilmiş bilmiş konuşanlar siz önce kendinize bakın ....arkamdan oyun kuranlardan nefret ediyorum ........

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar