R
Rosie
Misafir
biri bana" seni tanımadan önce bana çok soğuk,gıcık,kendini begenmiş ve havalı geliyordun kavga etmemek için zor tutuyordum kendimi " deyince bozuluyorum belli etmesem de :böö::böö::böö:
Allah iyiliğini versin -rgulu-rguludün nişanlama koca kafalı gıcık aptal saf salak dedim ys:
ama içimden
Allah iyiliğini versin -rgulu-rgulu
itiraf ediyorum ağlamaktan gözlerim çok acıyor bugün kendimi çok yanlız çok çaresiz hissettim çok aşağılandım çok hakarete uğradım bu adamdan nasıl kurtulurum diye çok düşündüm ama bi çözüm bulamadım artık bu kadar manavi eziyete nasıl katlanıcam yoruldum
itiraf ediyorum ağlamaktan gözlerim çok acıyor bugün kendimi çok yanlız çok çaresiz hissettim çok aşağılandım çok hakarete uğradım bu adamdan nasıl kurtulurum diye çok düşündüm ama bi çözüm bulamadım artık bu kadar manavi eziyete nasıl katlanıcam yoruldum
kayınvalidemle yaşamak çok zor geliyor artık....onu kırmak istemiyorum ama biri ona artık ayrı evde yaşamak istediğimi söylese
İtiraf ediyorum bugün canım sıkkın:acep: