İtiraf edin,rahatlayın

M

madesam

Misafir
itiraf ediyorum çocuk sahibi olanları görünce özeniyorum ama rahatım bozulacak diye korkuyorum.. okul ve evi zor hakederken okul ev ve çocukla başedememekten korkuyorum..

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
itiraf ediyorum yorgunum artik yolculuklar yipratiyo ve kime kizacagimi dahi bilmiyorum esime de kizamam neden rizkimiz icin kosuyosun beni de surukluyosun diyemem...:sinifsinif::sinifsinif:
bir ciglik atmak istiyorum yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrr diye bagirmak istiyorum :dertli::dertli:

H

Hera

Misafir
İtiraf ediyorum her zaman herkesi KENDİM gibi ZAN nediyurum Lakin artık unutmayacağım hep Aparttayım ..

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
itiraf ediyorum evin tadilatinin bu kadar uzucagini tahmin etmedim:ayk:

füreyya

Daimi Üye
Tepki
2.320
itiraf ediyorum: Ben çocuk istemiyoruuum!!
bana daha fazlı baskı yapılmasın yaa!!

IsheNuR

Daimi Üye
Tepki
1.116
O kadar kötüyüm ki anlatamam. O haber bana da gelebilirdi... Bi grup asker kapıma gelip başınız sağolsun diyebilirdi. Olmıycağının hiçbir garantisi de yok... Ne annelerin ne eşlerin yüreği dağlandı 26 can ya 26 ana kuzusu 26 yar dile kolay :aglayan:
canım benim çok doğru söylüyosun bende dünden beri mahwoldum rabbim yardımcıları olsun we dünkü polis şehitler nişanlmn olduğu yere çok yaknmış bu günde onların bulunduğu bölgede on beş kişi tespit etmişler çok kötü geliyodu sesi mahwoldum :eek:ys::eek:lmaz::aglayan:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar