İtiraf edin,rahatlayın

elif20

Daimi Üye
Tepki
5.423
aşırı öfkeliyim sana çok hemde çok elime bi geçsen yemin ederim kimse alamaz herhalde -kizgin:alsana::protesto::cirla::sinir:

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.627
kimse bilmiyor iki aylık hamileliğimdede siğara içtim hep dua ettim şu mide bulantılar başlasın diye başladı ve öyle siğarayı bıraktım..bulantılar olmasaydı içmeye devam ederdim sanırım..eşim duymasın..-kizgin

KraLiçe

Daimi Üye
Tepki
3.576
Evlenmek,evlilik,gelin,damat kelimelerini duyduğum an sinirlerim zıplıyor. "Darısı başına" lafını kim derse desin o insanı orada boğup öldüresim geliyor. Ben caniyim ya. Kendimden korkmaya başladım... :ilknur:

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
Evlenmek,evlilik,gelin,damat kelimelerini duyduğum an sinirlerim zıplıyor. "Darısı başına" lafını kim derse desin o insanı orada boğup öldüresim geliyor. Ben caniyim ya. Kendimden korkmaya başladım... :ilknur:

canim odumu kopariyosun suan :D
Rabbim senin karsina kiymetini bilicek birini cikartsin da insallah o zaman biri darisi basina diye dua etse diye bakarsin :D

KraLiçe

Daimi Üye
Tepki
3.576
Evet herkes gerçek yüzümü bilsin artık herkes aranızdaki acınacak durumda olan insanı tanısın! İtiraf ediyorum!!!!!!

İlkokula başladığım güne lanet ettim. Ben hayatımdaki en utanç verici en kötü ve en acınacak gözlerle bakılmaya layık bir bölüm okudum. Bu bölümün adı "işletme"
- İşletme dediğinizde insanların küçümseyici bakışları arasında kendinizi aşağılık bir mahlukat olarak görürsünüz.
- Olsun kızım hayat işte inşallah hakkında hayırlısı olsun derler.
- İşletme bölümü okuyorum dediğiniz dersane hocanız "Senin işin yaş!" deyiverir. Diğer adını duymadığınız bölümleri insanlar afilli afilli anlatırken siz oracıkta hocanın sözleriyle yer yarılsa da içine girsem diye dua edersiniz. Ne yazıkki lanet olası yer yarılmaz.
- İşletme okuyorum dediğinizde acınası bakışlar sahte tebessümler toplanır etrafınızda,çünkü eziksinizdir. Çünkü siz hayatınızın en büyük hatasını yapmış olursunuz. Diplomanız üstünüze yapışır. Damgaların en büyüğünü yemişsinizdir.
- İşletme mezunlarının sadece bankacılık yapabileceğini düşünen insanlarla karşılaşırsınız. Yada babası zenginse sadece fabrikatör olabileceklerini düşünen...

Durun daha aklıma geldikçe bu konudaki itiraflarımı eklicem hepsi bu kadar değil tabiki!

Şuanda ezik bir işletme son sınıf öğrencisi olarak kpssye hazırlanmak için ders çalışmam gerek. Kendimden utanıyorum bunu söylerken çünkü insanlar utanmam gerekirmiş gibi bakıyorlar bana. Demekki utanılacak bişey yapıyorum ben. Lanet olası aşağılık bir bölümde okuyorum...

Not: Tamamen kendi hayatımla ve sınıf arkadaşlarımın yaşadıkları durumlarla ilgili bu yazım... Kesinlikle hiçbir "işletme" okuyan arkadaşım üzerine alınmasın lütfen.!

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
kraliçem neden öyle dşnyorsun canım ya bir de hiç okumayanları düşün kendini böyle neden küçümsüyorsun keşke benim kızlarımda okusaydıda hangi bölm olursa hiç farketmezdi

KraLiçe

Daimi Üye
Tepki
3.576
Canım artık ben insanlar alaycı gözlerle bakmasınlar diye gerçek hayatta okumadığımı söylüyorum o dereceye getirdiler beni. :sinir:
Herkes senin gibi olsa keşke :utan:

SILA

Daimi Üye
Tepki
3.185
Belki böylesi senin için daha hayırlı rabbim bazan istemediğimiz şeyleri hakkımızda daha hayırlı kılabiliyor bir de öyle düşün hakkında hayırlısı olsun sen utanılacak bir şey yapmıyorsunki utanıp ezilesin:ask::ask::ask:

M

madesam

Misafir
kraliçem takma hiç yaa bana da ne okuyosun diye sorarlardı din kültürü öğretmenliği dediğimde olsun o da öğretmenlik derlerdi ben oraya türkiye derecesiyle gittim tıp fakültesine yetiyordu puanım ama imam hatip mezunuydum ve tercih hakkım elimden alındı şimdi de öğretmenlik kadın için en iyi meslek diyorlar ve ekliyorlar geçen yıl benim çocuğa öğretmenlikler tutuyordu da yazmadı bi daha hazırlancak.. boğasım geliyor inan bazısını

p@g

Daimi Üye
Tepki
1.123
Evet herkes gerçek yüzümü bilsin artık herkes aranızdaki acınacak durumda olan insanı tanısın! İtiraf ediyorum!!!!!!

İlkokula başladığım güne lanet ettim. Ben hayatımdaki en utanç verici en kötü ve en acınacak gözlerle bakılmaya layık bir bölüm okudum. Bu bölümün adı "işletme"
- İşletme dediğinizde insanların küçümseyici bakışları arasında kendinizi aşağılık bir mahlukat olarak görürsünüz.
- Olsun kızım hayat işte inşallah hakkında hayırlısı olsun derler.
- İşletme bölümü okuyorum dediğiniz dersane hocanız "Senin işin yaş!" deyiverir. Diğer adını duymadığınız bölümleri insanlar afilli afilli anlatırken siz oracıkta hocanın sözleriyle yer yarılsa da içine girsem diye dua edersiniz. Ne yazıkki lanet olası yer yarılmaz.
- İşletme okuyorum dediğinizde acınası bakışlar sahte tebessümler toplanır etrafınızda,çünkü eziksinizdir. Çünkü siz hayatınızın en büyük hatasını yapmış olursunuz. Diplomanız üstünüze yapışır. Damgaların en büyüğünü yemişsinizdir.
- İşletme mezunlarının sadece bankacılık yapabileceğini düşünen insanlarla karşılaşırsınız. Yada babası zenginse sadece fabrikatör olabileceklerini düşünen...

Durun daha aklıma geldikçe bu konudaki itiraflarımı eklicem hepsi bu kadar değil tabiki!

Şuanda ezik bir işletme son sınıf öğrencisi olarak kpssye hazırlanmak için ders çalışmam gerek. Kendimden utanıyorum bunu söylerken çünkü insanlar utanmam gerekirmiş gibi bakıyorlar bana. Demekki utanılacak bişey yapıyorum ben. Lanet olası aşağılık bir bölümde okuyorum...

Not: Tamamen kendi hayatımla ve sınıf arkadaşlarımın yaşadıkları durumlarla ilgili bu yazım... Kesinlikle hiçbir "işletme" okuyan arkadaşım üzerine alınmasın lütfen.!
Sakın öyle düşünme okuman yeterli, çok iyi bölüm bitirip de istediği işte çalışamadıktan sonra ne önemi var.Hiç moralini bozma aksine seni kamçılasın çok çalış başar onları utandır.Sadece banka değil ki çalışma alanı çok geniş bir bölüm.

KraLiçe

Daimi Üye
Tepki
3.576
kraliçem takma hiç yaa bana da ne okuyosun diye sorarlardı din kültürü öğretmenliği dediğimde olsun o da öğretmenlik derlerdi ben oraya türkiye derecesiyle gittim tıp fakültesine yetiyordu puanım ama imam hatip mezunuydum ve tercih hakkım elimden alındı şimdi de öğretmenlik kadın için en iyi meslek diyorlar ve ekliyorlar geçen yıl benim çocuğa öğretmenlikler tutuyordu da yazmadı bi daha hazırlancak.. boğasım geliyor inan bazısını
bencede en iyi meslek bir bayan için öğretmenlik canım, öğretmenliği beğenmeyenlerin halini de görüyoruz :dertli:
Sakın öyle düşünme okuman yeterli, çok iyi bölüm bitirip de istediği işte çalışamadıktan sonra ne önemi var.Hiç moralini bozma aksine seni kamçılasın çok çalış başar onları utandır.Sadece banka değil ki çalışma alanı çok geniş bir bölüm.

Haklısın canım ama insanların acıyan gözlerle bakması ve kpss için dersaneye gidiyorum ordaki öğretmenlerin bile işin yaş demesi beni sinir ediyor artık işletmeden daha rezil bir bölüm yok herhalde diye düşünmeme sebep oluyor. İnşallah tüm kpssye çalışan arkadaşlarla emeklerimizin karşılığını alırız.:utan:

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
işletme bölümü. kuzenim eşi boğaziçi işletmeyi bitirmişte ve bir dönemler pamukbank genel müdürü oldu. çukurovadada yönetim kurulu üyesi. şaşırdım bu yazdıklarını okuyunca.

KraLiçe

Daimi Üye
Tepki
3.576
evet oky insanlar çok kötü bir bölüm olarak görüyor bu bölümü ve hakkında hiçbir bilgileri olmadığı halde çok kötüymüş gibi yargılayabiliyorlar oysa idari yargı hakimi bile olabiliyor işletme mezunları...

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
evet oky insanlar çok kötü bir bölüm olarak görüyor bu bölümü ve hakkında hiçbir bilgileri olmadığı halde çok kötüymüş gibi yargılayabiliyorlar oysa idari yargı hakimi bile olabiliyor işletme mezunları...

yani cahillilk işte.. bölümün çok güzel. kıskançlık işte ne diyeyim tatlım.

M

madesam

Misafir
kreliçem takma ya benimde işletme okuyan kuzenim beni beğenmiyordu sizin maaşınız ne kadar ki diyordu azımsıyordu ama ne oldu ben 4 yıllık öğretmenim o benden 3 yaş büyük hala işsiz bu küçümseme sadece işletme mezunlarına değil insan olamadığı mesleğe çamur atıyor tatlım yaa

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
kralicem sen neden bu kadar kafaya taktin kuzum ya begenmeyen begenmesin birak kimsenin dedigi onemli degil senin ne istedigin onemli bir ideal cizmissin o yolda gidiyorsun onemli olan bu bence seni cani yurekten tebrik ediyorum ben -alkis

zuzu44

Daimi Üye
Tepki
8.685
var ya şu an bana gıcıklık olsun diye o kadar komikleşiyosunki anlatamam bence yapma komik oluyosun ....seni sevmedim ısınamadım baştan beri ....

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar