Evlenmek,evlilik,gelin,damat kelimelerini duyduğum an sinirlerim zıplıyor. "Darısı başına" lafını kim derse desin o insanı orada boğup öldüresim geliyor. Ben caniyim ya. Kendimden korkmaya başladım... :ilknur:
Sakın öyle düşünme okuman yeterli, çok iyi bölüm bitirip de istediği işte çalışamadıktan sonra ne önemi var.Hiç moralini bozma aksine seni kamçılasın çok çalış başar onları utandır.Sadece banka değil ki çalışma alanı çok geniş bir bölüm.Evet herkes gerçek yüzümü bilsin artık herkes aranızdaki acınacak durumda olan insanı tanısın! İtiraf ediyorum!!!!!!
İlkokula başladığım güne lanet ettim. Ben hayatımdaki en utanç verici en kötü ve en acınacak gözlerle bakılmaya layık bir bölüm okudum. Bu bölümün adı "işletme"
- İşletme dediğinizde insanların küçümseyici bakışları arasında kendinizi aşağılık bir mahlukat olarak görürsünüz.
- Olsun kızım hayat işte inşallah hakkında hayırlısı olsun derler.
- İşletme bölümü okuyorum dediğiniz dersane hocanız "Senin işin yaş!" deyiverir. Diğer adını duymadığınız bölümleri insanlar afilli afilli anlatırken siz oracıkta hocanın sözleriyle yer yarılsa da içine girsem diye dua edersiniz. Ne yazıkki lanet olası yer yarılmaz.
- İşletme okuyorum dediğinizde acınası bakışlar sahte tebessümler toplanır etrafınızda,çünkü eziksinizdir. Çünkü siz hayatınızın en büyük hatasını yapmış olursunuz. Diplomanız üstünüze yapışır. Damgaların en büyüğünü yemişsinizdir.
- İşletme mezunlarının sadece bankacılık yapabileceğini düşünen insanlarla karşılaşırsınız. Yada babası zenginse sadece fabrikatör olabileceklerini düşünen...
Durun daha aklıma geldikçe bu konudaki itiraflarımı eklicem hepsi bu kadar değil tabiki!
Şuanda ezik bir işletme son sınıf öğrencisi olarak kpssye hazırlanmak için ders çalışmam gerek. Kendimden utanıyorum bunu söylerken çünkü insanlar utanmam gerekirmiş gibi bakıyorlar bana. Demekki utanılacak bişey yapıyorum ben. Lanet olası aşağılık bir bölümde okuyorum...
Not: Tamamen kendi hayatımla ve sınıf arkadaşlarımın yaşadıkları durumlarla ilgili bu yazım... Kesinlikle hiçbir "işletme" okuyan arkadaşım üzerine alınmasın lütfen.!
bencede en iyi meslek bir bayan için öğretmenlik canım, öğretmenliği beğenmeyenlerin halini de görüyoruz :dertli:kraliçem takma hiç yaa bana da ne okuyosun diye sorarlardı din kültürü öğretmenliği dediğimde olsun o da öğretmenlik derlerdi ben oraya türkiye derecesiyle gittim tıp fakültesine yetiyordu puanım ama imam hatip mezunuydum ve tercih hakkım elimden alındı şimdi de öğretmenlik kadın için en iyi meslek diyorlar ve ekliyorlar geçen yıl benim çocuğa öğretmenlikler tutuyordu da yazmadı bi daha hazırlancak.. boğasım geliyor inan bazısını
Sakın öyle düşünme okuman yeterli, çok iyi bölüm bitirip de istediği işte çalışamadıktan sonra ne önemi var.Hiç moralini bozma aksine seni kamçılasın çok çalış başar onları utandır.Sadece banka değil ki çalışma alanı çok geniş bir bölüm.
evet oky insanlar çok kötü bir bölüm olarak görüyor bu bölümü ve hakkında hiçbir bilgileri olmadığı halde çok kötüymüş gibi yargılayabiliyorlar oysa idari yargı hakimi bile olabiliyor işletme mezunları...