İtiraf edin,rahatlayın

M

madesam

Misafir
itiraf ediyorum evlilik benim ruhuma tersmiş.. ben bekar hayatımda ev arkadaşımla rahat rahat yaşayacakmışım.. bu ne ya temizlik bulaşık çamaşır yemek... ooofff

H

Hera

Misafir
itiraf ediyorum bu gece çok sardaLya Çok hamsi ve Çok Çiğköfte yedim Hamd Olsun lakin derler ya bukadar yemek zorundamıydın bre zalimmm dursaydın ya :zopa: Dostların sohbeti İle bu Saate vardık ne diyim daha Ben

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
evet, itiraf ediyorum
hayvanat bahçelerinden nefret ediyorum. şimdi show tvde darıca hayvanat bahçesini gösteriyor. maymunları tıkmışlar 1 metre karelik alana. resmen hayvanlar müebbet hapis ve hücre cezasına çarptırılmış gibiler.al do ğal hayatından gel koy bu hücrelere. ne o gelen seyretsin diye. yok ya biz insanoğlu çok acımasızız.

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
itiraf ediyorum dün gece kendi kendime saclarimi kestim :hihi:
terzi kendi sökügünü dikemez derlermis ya
acep cidden öylemi diye denedim
dogruymus:dertli:
yinede kuafföre gitmem lazim,tabii minigimden firsat bulabilirsem

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
naptin sen incim:ayk:
ben evde boyadim sekilden sekile girdim kuaförüm nasil kizdi:ayk:
allahtan simdi düzeldi saclarim:ayna:
canim yakinin varsa ona biraksan bir kac saatligine yada kendinle götürebilirisin ben götürmüstüm:hihi:

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
hayatta türk dizisi izlemem. bir muhteşem yüzyıl o kadar. oda tarihi diye. dünde mahsunundizisini izleyim dedim. sosyal içerikli diye.izlemeseydim keşke.. başladı çeşme bitti çeşme. yok böyle bir şey. mendiller mendiller. bu adam iyi film yapıyormuş. ama çok ağlattı ya.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar