Benim için farketmez kuzum tartıldım her halukarda artıyım niye öyleyim bilmiyorum da ovülasyon haftam ondan herhalde tartıda bozuk olabilir bazen öyle takılıyor çünkü gramı gramına 53 göstermez yani 3 gündür
Benim için farketmez kuzum tartıldım her halukarda artıyım niye öyleyim bilmiyorum da ovülasyon haftam ondan herhalde tartıda bozuk olabilir bazen öyle takılıyor çünkü gramı gramına 53 göstermez yani 3 gündür
Sen benden şişko musuuuuuunBenim için farketmez kuzum tartıldım her halukarda artıyım niye öyleyim bilmiyorum da ovülasyon haftam ondan herhalde tartıda bozuk olabilir bazen öyle takılıyor çünkü gramı gramına 53 göstermez yani 3 gündür
Sen kaçsın benim artım gramı gramına aynı anlamıyorum tartıya reset atacağım farklı bir bidon falan koyacağım bir kere daha böyle olmuştu çünkü takılı kalmıştıSen benden şişko musuuuuuun
52.4Sen kaçsın benim artım gramı gramına aynı anlamıyorum tartıya reset atacağım farklı bir bidon falan koyacağım bir kere daha böyle olmuştu çünkü takılı kalmıştı
Egzersiz
Cumartesi
150 dk normal yuruyus 150 puan
80 dk bisiklet 240 puan
5100 bolgesel 506 puan
Toplam 896 puan
Pazar
84 dk tempolu yuruyus 210 puan
2100 bolgesel 206 puan
Toplam 416 puan
@begüm75
Sus gız52.4
Aynen başka şeyler tart bakalım nasıl olacak ama benden şişkosundur sen yine
Desire taprikleeerrr
Birdahaki Real dönemine kadar artı görmeyiz senden zaten
Ay işşallah bildirim gününe denk gelmez yine
Nasil oldun kuzum, daha iyisin insallahmidem ağrıyodu yiyemedim
sağol iyiyim şimdi kuzu.sabahki yoğurt hurma iyi geldi.akşam da kasap otelden döner getirmiş yemicektim ama dayanamadım yedim biraz rahatsız eder gbi oldu ama iyi şimdilik sıkıntı yok gibiInsallah denk gelmez. Yoksa yine haftanin
sonuncusu ve birincisi topiklerine yazmak
zorunda kalacagim
Kaptanim kosmak yerine bu hafta tempolu yurumeyi denesen
Nasil oldun kuzum, daha iyisin insallah
Cumartesi sporunda yok mu
akşam yemeğin yanına bi de salata patlataydın ya da cacık.mis gibi olurduMenü şeedeyim
Sabah 11.30
1 mango
Yarım bardak taze sıkılmış portakal suyu
Öğlen (14.00)
1 kase kadar 1 avuç kajulu 1 kaşık pekmezli sütlü pişmiş yulaf
Akşam(20.30)
1 tabak etli nohut yemeği
Su bol
Spor koşuya niyetlendim
@Ausencia_
@igdedali @MaliPina @hippocan @Elalis
Benim herif cacık, ayran yemiyorakşam yemeğin yanına bi de salata patlataydın ya da cacık.mis gibi olurdu
vıiyyyyy ulan nasıl yabancı senin mıstaa beBenim herif cacık, ayran yemiyor
Tuzlu yoğurt bünyesine ters
Benimki cins olanlardanvıiyyyyy ulan nasıl yabancı senin mıstaa be
burda ingilizler ruslar cacık cacık diye ölüyolar kaç tanesi tarif istediydi benden
açık süt yok de mi ordaBenimki cins olanlardan
İskender yemiyor yanında yoğurt var diye
Ama o da naapsın, 3-4 sene öncesine kadar burda sade yoğurt yoktu, ilk geldiğimde ağladım lan ağladım, sade diye aldım sade ama şekerli çıktı..
Onların şade anlayışı böyleymiş
Neyse ki sonra Greek yoghurt diye danone getirdi de yemeye başlayabildim.. şimdi 1 kiloluk var artık
ay flo çok cins senin koca be .benim adama taşı kaynat yer vallaBenimki cins olanlardan
İskender yemiyor yanında yoğurt var diye
Ama o da naapsın, 3-4 sene öncesine kadar burda sade yoğurt yoktu, ilk geldiğimde ağladım lan ağladım, sade diye aldım sade ama şekerli çıktı..
Onların şade anlayışı böyleymiş
Neyse ki sonra Greek yoghurt diye danone getirdi de yemeye başlayabildim.. şimdi 1 kiloluk var artık