Regl kapida kuzum, yenerse ondan sebep yenebilir beniEline sağlık ördikim benim, yokluğumda sahip çıkıyorsun takıma
Yarın saydın’ı yenecen miii?
Son menüleri çok iyiydi saydının
Mortiligimde acık ara yenerim Ordekimi yoksa iyi bilir
Regl kapida kuzum, yenerse ondan sebep yenebilir beniEline sağlık ördikim benim, yokluğumda sahip çıkıyorsun takıma
Yarın saydın’ı yenecen miii?
Son menüleri çok iyiydi saydının
Sensin iyiEvet menüleri çok iyiydi..
Ayyyyy
Oyyyy saydın süper Harika müthiş bir menü
Çok çok güzel
Ay söylemeyi unuttum, bir tane yumurta yiyebildim, ikincisini köpeğe verdimKurabiyeler, sabah yenen 2.nci dilim ekmek (çünkü 2 yumurta var ) ve gece yenen ekmek fazla gorundu gozume sadece canım onun disinda iyi bence menün
Ekmek kurabiye olmasa peynir zeytin yenebilir canım afiyet olsun köpişine deAy söylemeyi unuttum, bir tane yumurta yiyebildim, ikincisini köpeğe verdim
Evet haklısın çok oldu hele gece yediğim öğün aşırı gereksizdi
Acilen durmam lazım
Tişikkirler yorumun için
Ooooo baya iyiymiş, küçük mü Peki?börek değil hamurunda hint cevizi karanfil tarçın var ,arasında da hurma ceviz,bi tür kurabiye
Yaw bıraksam tamamen iyi olacakEkmek kurabiye olmasa peynir zeytin yenebilir canım afiyet olsun köpişine de
avcunun ortası kadarOoooo baya iyiymiş, küçük mü Peki?
Korumanın ufak tefek şımarıklığı kategorisinde kabul edilebilir
Amma o patlamış mısırın biraz ölçüsü kaçmış galiba
Benimki de kapıda. Üşütmüşüm de.Regl kapida kuzum, yenerse ondan sebep yenebilir beni
Mortiligimde acık ara yenerim Ordekimi yoksa iyi bilir
Evet gece yemekleri tehlikelidirekt yaga donusuyor maalesefS
Yaw bıraksam tamamen iyi olacak
Afiyet oldu, sıpa ısırmadan hüp diye yuttu koca yumurtayı
Şimdiiii aklına patlamış mısır düşünce hemen buraya yazıyorsunavcunun ortası kadar
ay patlamış mısır beni esir alıyo flo.napcam ben
Kiyamam gecmis olsun canısıBenimki de kapıda. Üşütmüşüm de.
O zaman adil olur yarınki tartılarBenimki de kapıda. Üşütmüşüm de.
aklıma düşmüyoki akşamları film açınca otomatik patlamış mısır istiyo herif.düşün bak patlamadan önce daha yağın içindeyken çıkan kokusu başımı döndürüyo bi de düşün patladıktan sonraki kokusu bana neler yaptırıyoŞimdiiii aklına patlamış mısır düşünce hemen buraya yazıyorsun
Flo patlamış mısır diye
Ben de gece gözüm gömünce yazacağım mali canavar çıktı diye
Böylece birbirimizi dizginleriz
Olar mı?
Yaw bu kocalardan ne çektik beeeaklıma düşmüyoki akşamları film açınca otomatik patlamış mısır istiyo herif.düşün bak patlamadan önce daha yağın içindeyken çıkan kokusu başımı döndürüyo bi de düşün patladıktan sonraki kokusu bana neler yaptırıyo
Yaw niye ağladın kıyamam
tamam deniycemYaw bu kocalardan ne çektik beee
Benimki de kurabiye kutusunu alıyor kucağına hemen
O zaman yaparken de flo patlamış mısır diye
Bir avuç ye, göz hakkı için sonra eline bir şişe su al , su iç, olur mu ki?
mısır için ağladımYaw niye ağladın kıyamam
Ağlama sen
Benim de kurabiye canavari bir eşim var tuzlu tatlı yaparim eksik olmaz evdeYaw bu kocalardan ne çektik beee
Benimki de kurabiye kutusunu alıyor kucağına hemen
O zaman yaparken de flo patlamış mısır diye
Bir avuç ye, göz hakkı için sonra eline bir şişe su al , su iç, olur mu ki?