Kuzey Güney

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.057
sucukla marşmolowunu bağdaştırıyon benle edebimi bağdaştıramadın :kahkaha:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.057
:kahkaha::kahkaha:
Delü yaaa ben cıkıyom bebisim sabah kalkamıyorum :uzgun:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.057
Cikmamissin :))) haha uyu cabuk sana gelicem partiye ruyanda

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.057
:cokkomik: olmazzzzz ayip duser balim geliyorum cabuk hopla yatagna :uc: hadi ben kactim :bebecik

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.864
417380.jpg

94_.png

Kuzey Güney

Saat: 20:00 - 23:15 (195 dakika)
Tür: Dizi (Dram)

Banu'nun pimini çekip bıraktığı bomba, hem köşkte, hem Kuzey'in hayatında büyük bir gürültü koparır. Güney'in Ferhat'ın katili olduğu gerçeği, artık Kuzey için sadece bir şüphe değildir. Güney ise üstündeki suçlamalardan kurtulmak için kurbanını seçmiştir bile. Güney'in özgürlüğüne karşılık, Kuzey'den sonra bedel ödeme sırası Banu'dadır.
Güney soğukkanlılıkla yazdığı senaryoyu oynarken, bu sürece şüpheyle yaklaşan tek kişi Kuzey olur. Kuzey attığı her adımda, Güney'in özgürlüğünü en büyük tehdit haline gelecektir. Güney kendini Kuzeyden korumak için yeni planlar yapar ...İki kardeş arasına yeni düğümler atılır.. .
Teknede yaşadığı korkulu anları bahane eden Cemre geçici bir süreliğine annesinin yanına gelir. Bir yıl aradan sonra hayatlarındaki fırtınalar Cemre, Güney ve Kuzey'i aynı mahallede bir araya getirmiştir, Ancak Cemre'nin tek isteği, Kuzey'le iletişime geçeceği bir an yakalamaktır.
Öte yandan, Vicdan azabını bastırmak için her yerde Simay'ı arayan Zeynep, karanlıkta O'na dair bir ışık bulur. Zeynep'in yarattığı fırtınanın enkazıyla yüzleşme zamanı gelir. Aynı gece, Kuzey'le Cemre'yi ise farklı bir sürpriz hazırlar. Tam da Cemre'nin istediği gibi, kimsenin Kuzey'le aralarına giremeyeceği bir an yaşarlar.
Gecenin rengi, Kuzey'in kapısındaki davetsiz misafirin getirdiği haberle bir anda değişecektir.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.864
Kuzey'i daha tehlikeli günler bekliyor

Kuzey, kulüpte karşılaştığı manzaradan sonra Simay’a sırtını dönüp gitmiyor. Ancak iyi niyetle sarf ettiği bu çabası, herkesin unuttuğu eski bir düşmanı gün yüzüne çıkarıyor. Bundan sonrasında da hem Simay’ı, hem de Kuzey’i daha tehlikeli bir dönem bekliyor. Zeynep’in verdiği adrese giden Kuzey, kulüpte karşılaştığı manzaradan sonra Simay’a sırtını dönüp gidemez. Ne olursa olsun Simay orada çalışmamalıdır. Ancak Kuzey’in iyi niyetle sarf ettiği çaba, herkesin unuttuğu eski bir düşmanı gün yüzüne çıkarır. Bundan sonra hem Simay’ı, hem de Kuzey’i daha tehlikeli bir dönem beklemektedir. Cemre ise yaşananları öğrendiğinde, Zeynep’in Kuzey’le bağını sürdürmek için tüm yolları denemesinden huzursuzdur. Geçmişte Banu’yu yalnız bırakmasının pişmanlığını yaşayan Ebru Sinaner, ikinci kez aynı hataya düşmemeye kararlıdır. Ebru’nun kızının tedavi süreciyle ilgili kararı, Güney’in köşkteki bütün huzurunu kaçırır. Şirkete geri dönen Burak Çatalcalı, geçirdiği kazayla ilgili aklındaki hedefi ilan ettiğinde, saflar değişmek zorunda kalır. Cemre, Kuzey’in başının yeniden derde girmemesi için harekete geçtiğinde, büyük bir sürpriz yaşar. Kuzey’le baş başa geçirecekleri dakikaların büyüsü uzun sürmez. Bu buluşmada, Kuzey’in Güney’le ilgili küllenen şüphelerini alevlendirir. Öte yandan Barış, Cemre’yle yaptıkları anlaşmayı bozmak üzeredir. Ona göre artık bu sahte evlilik gerçeğe dönmelidir.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.057
Ahhh kuzeyim güneyim gene cok helecanlı olcek :sevindirikasli:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.057
Cemreye cok uzulucez sanirim baris cildirmis gibi :ne:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.057
:gul::gul: Yorumlarımla geldim :gul:
Cemreden başlayayım yine yırttı kefeni
Kuzeye gelince simayla olan kavgasina koptum gene :kptmya: ne anlatacan diye direkten direğe nasıl atladıgınımı diyor ya :kptmya: birde dediye anam manam yok anam teyzemde :gul:
Barışa gelince eheheheh çember daralıyor
Handan hanım ağzı kulaklarında gene dönüyor köşke :sinirli:
Cemrenin annesine gelince cemre ile barışı izliyor sonra uyku sersemliği yapıyor hiç bişey duymamış görmemiş gibi :kptmya:
Simaya gelince yandı valla ama haksız bence bişey olmaz ona
kuzeyede yazık bee cok üzülüyorum kamerada konusuyor ya cemreyle bide atesini ölçüyor kıyamam yaaa :kedim:

Bi olmadı şöyle dalyan kocam

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.057
:bayil::bayil:
waow çok sert! :ne:
Bune ateşli bir fragman böyleeeeeeeeeeeeeeee
Allahım krizzz nasıl dayanırım ben haftaya -kizgin

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.864
419006.jpg

94_.png

22:00
Kuzey Güney

Saat : 22:00 - 00:30 (150 dakika)
Tür : Dizi (Dram)
Oyuncular : Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy, Öykü Karayel, Mustafa Avkıran, Semra Dinçer, Bade İşçil
Yönetmen : Hilal Saral

Family_.png

Sami'nin Aynur’la yüzük taktığı gün, Kuzey, Şeref’in başka şeyler de sakladığını öğrendiğinde, kontrolünü tamamen kaybeder. Öte yandan Güney’in etkisiyle, Cemre’nin düşmanlarıyla iş birliği yaptığını düşünen Barış, Cemre’yle aralarındaki anlaşmayı bozar ve Kuzey’i savcılığa şikayet eder. Öte yandan kendisini öldürmek isteyen birilerinin olduğundan şüphelenen Burak Çatalcalı, şüphelerinden kısa zamanda emin olur.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar