Kuzey Güney

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.057
Handan hanımdan başlıyorum :zopa: ayyy el şaklatmalar falan kudurdu kudurdu yemin olsun anam kahroldu o bişey değil samiciğimide mutluluguna kara bulut indirdi en mutlu günde :sinirli: çok kızdım oraya :hihh: ama yinede çok mutlular simay'a kesinlikle çıldırıyorum ayyyy ne yüzsüz ayol dizide düşüp kalkmadıgı biri kaldımı ??? -kizgin Güney yine ucuz yırttı ama hatun terk etti oteli ooooh iyi etti ona :lululu: cemre sarhosken çooook komikti :kptmya: kuzeyde bebe'yi eve bırakmış taksiciynen :bayil: babası iyi fırça atıyordu :hihi: Ayy allahım şu zeynebinde bir ayağını kaydıran yok yahhu :sinirli: deli oldum habire birşeyler peşinde uyuzzzzzzz :ne: tüühh fotoğraflar boy boy manşet oldular mağazinde kıyamam ben onlara ama çok şekerlerdi :ask: Zeynepte kudurdu oooohhh yağlarım eridi ama cemreme üzülüyorum bir sonraki bölümde ne olcek acep :iyyyy:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.864
Kuzey Güney 64.Bölüm Dağılmak İstiyorum Şarkısı

:gul:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.057
:gul::gul::gul::gul: gifleri gördünmü dağılmak istiyorumdaki :gul:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.057

420791.jpg

94_.png

22:15
Kuzey Güney

Saat : 22:15 - 00:30 (135 dakika)
Tür : Dizi (Dram)
Oyuncular : Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy, Öykü Karayel, Mustafa Avkıran, Semra Dinçer, Bade İşçil
Yönetmen : Hilal Saral

Family_.png

Kuzey’le gazetede çıkan fotoğrafları yüzünden Cemre şimdi daha büyük bir tazminat yükü altına girmiştir. Cemre, Kuzey’in karşı çıkmasına rağmen son bir kez Barış'a boyun eğmek zorunda kalır. Banu ise Güney’le evliliğinin büyük bir yalandan ibaret olduğunu öğrenmiştir artık. Bütün yaşananların muhasebesini yapan Kuzey, Demet’le aralarındaki küskünlüğü son vermek istese de, Şeref’e olan öfkesi buna engel olur. Şeref ise kendini Kuzey'e ifade etmek için farklı bir yola başvurur.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.864
Bitter balım ben başlayayım gerisi sen getir :sinirli:

Cemre -kizgin şaşkın Cemre -kizginkaşınan Cemre -kizgin Simay yapar yapacağını Cemre'ye de kapak olur böylece ne şaşkın kız ya gece vakti ne işi var orada :sinirli: birde suç aletini tutuyor bayıltır insanı :bayil:

Gülten'nin de zamanlama şahane -kizgin

Tek güldüğüm yer Kuzey'in Barış'ı kastederek "Ben bunu dinlenip dinlenip dövmek istiyorum ya" dediği yerdi onun dışında tam sopalık bir bölümdü :sinirli:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.864
Anlaşılmazmı ama bu Cemre'ye müstahakmış ay çok sinir oldum iki bayılıp kendime geleyim
resim
resim

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.057
Uleeeeeeeeeeeeeeyyynnnn dağılın içim okadar şişki anlatamam :bitter::bitter:
Yardıracam tutmayın beni :cirla::cirla:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.057
Bütün hayallerim suya düştü benim yaaa bu bölümde kocaman bir hayal kırıklığı yaşadım :uzgun: ne güzel herşey cözülüyor dedim ebru ile barış anlaşma icin geldiklerinde hersey bitiyor ooohhh dedim o scn sözleşmesinden sonra ne kadar güzel oldu dedim yaaa demetle şeref komiser içinde ayrı sevinmiştim :uzgun: ne güzel dövüştüler mövüştüler ama sonu cok iyiydi :uzgun: demet kuzeye sarılınca benim bilem gözlerim doldu ama güneyde ne şapşik çıktı beee sarhos sarhos sölemediğini bırakmadı bu arada banunun üzerindeki krem manto gibi şeye bayıldım ule :bayil::bayil: ahhhhh cemre ahhhhh bi çuval inciri heba etti bütün çabalar aşklar bitti yaa bune kuzey ne yapacak merak ediyorum ayy sanane barıştan öffff simayda çok pislik :sinirli: çok doluyum çok kötü bitti sonuc kalp krizleri 4 5 kere geçirdim sanırım :kptmya: öldüm öldüm dirildim beee ama merak ediyorum barış öldümü yoksa :ilknur: ayyyy inşallah ölmezzzzz yaa şok oldum bölüm sonunu böyle beklememiştim :sinifsinif: Hafta geçmez şimdi :sinirli: allahım iki tokat çarpacan cemreye bi kıcının üzerinde oturmadı yaaaaaaaa sanane barıştan cabuk gaza geliyor bu yüzdende her haltı elinden cabucak kaybediyor :cirla: içim fena şişti bee öffff :bitter:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.057
Bitter balım ben başlayayım gerisi sen getir :sinirli:

Cemre -kizgin şaşkın Cemre -kizginkaşınan Cemre -kizgin Simay yapar yapacağını Cemre'ye de kapak olur böylece ne şaşkın kız ya gece vakti ne işi var orada :sinirli: birde suç aletini tutuyor bayıltır insanı :bayil:

Gülten'nin de zamanlama şahane -kizgin

Tek güldüğüm yer Kuzey'in Barış'ı kastederek "Ben bunu dinlenip dinlenip dövmek istiyorum ya" dediği yerdi onun dışında tam sopalık bir bölümdü :sinirli:

Getirdim devamını :sinirli: kız çok üzüldüm yaaa üzülüyomda zilliye icim cız etti valla şişirdiler beni :cirla:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.864
Ne yalan söyleyeyim ben bu bölüm ne Güney efendiye ne de Cemre hanfendiye hiiiç üzülmedim :sinirli:

Ay Gülten şok geçirecek kadına inme indirecek bu Cemre
resim

Şeref Komserimi tuttum he aferin adama :eek: ama iyi cesaret varmış boyuna posuna bakmadan Kuzey'in karşısına geçmiş vur bana diyo :kptmya:
:ecelinesusayıpkuzeydenbelasınıisteyenkomsersmilisi:
resim

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Ben Baris´i yerden yatarken görünce resmen sok oldum.
Ben sey bekliyordum, Baris Cemre´yi kandirip bir sekilde ona sahip olacak falan diye.
Ama olay baskaymis. :ne:
Cemre´nin hapise düsme sebebi belli oldu :cilgindans:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.864
Barış'ın ölmeme ihtimali olabilir mi :ne: gerçi pek öyle gözükmüyor ama belki kendine gelene kadar Cemre zan altında kalabilir yoksa paçasını nasıl kurtaracak ki anca evde kamera falan olması lazım :gelbenimle:

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Ölmez bence ya ama öyle kalici bir iz birakirsa sikayetci olurlar belki.
Amanin haftaya neler olacak bakalim :cilgindans:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.057
:cirla: gece uykularım kaçtı meraktan :D moralmanim çöktü :kptmya: yana döne fragman arıyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar