Kuzey Güney

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.057
:cilgindans::cilgindans:
Coookk heycanlandım yahuu kalpten götürcekler beni -kizgin

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.864
Ay bu Cemre'nin annesi beni öldürecek :D adam kapıya kadar eşlik edicem diyor Gülten hanım Hee gel bahçedeki heykellerinizi falan yürütürüz belki diyo ya :hihi:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.057
:gul::gul::gul:
Dur bitsinde yorumlarımla gelicem :gul:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.864
Yine reklama girdi bu 1 dakika olmadı be :ne:

Aaa bitmiş katil belli oldu dedi bitti

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.057
Yorum yapmaya geldim :findik:
Barışı zincirleyip 500walt yüklü sandalyeye oturtmak istiyorum :kptmya:
Cemreyle kuzey mezarlıkta konusurken coooookk hos oldum aşkı cok iyi anlatıyorlar kalbim gümbüdü güm güm ediyor :gul: Adliyede handan hanım geliyor ya el ele tutusuyolar koptum oraya :gul: fıtık oluyor müstehak ona :sinirli: Bayıldım bu bölüme ben yahu hele barışa kafa atıyor oraya bayıldım abbbaaawww oneydi öyle çok sert ama cok hhosuma gitti eridim bittim öl geber oldum makaracımı cok seviyorum yahu rolünü 10numara yapıyor kıyamam yaaa ama çıkıyor sonu süperdi merakten ölmeme gerek yok haftaya kadar :gul::gul:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.864
Kuzey Şerefi fena benzettiydi he sağdan soldan daldı valla :ayk: Eve geldi saydırıyor ya Gülten'le Sami'nin nişanlı nasıl kaldı :ilknur:Kuzey'in ağzı çok bozuldu ama rtük iyi birşey demiyor :D

Handan hanımada oh deyiverdim hani :hihh:

Nişan sonrası Gülten'in laflara bittim :D ortam soğuyunca diyor ya pastanızı niye yemediniz vııışneli vııışneli :kptmya:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.057
gülten hanıma bayılıyorum cemreyi görünce ayak üstü demetle şeref komisen öpüsmüs kuzeyde görmüs falan diyor :gul::gul: ayyy koptum valla dünkü bölüm cok güzeldi :findik:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.057
Hee valla tadı damağımda kaldı. mezarlıkta ne güzel sarıldılar :kedim:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.057

419449.jpg

94_.png

22:00
Kuzey Güney

Saat : 22:00 - 00:30 (150 dakika)
Tür : Dizi (Dram)
Oyuncular : Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy, Öykü Karayel, Mustafa Avkıran, Semra Dinçer, Bade İşçil
Yönetmen : Hilal Saral

Family_.png

Ferhat'ı öldürdüğünü itiraf eden birinin ortaya çıkması, dava dosyasının seyrini değiştirse de, şüpheleri ortadan kaldırmaz. Öte yandan Güney, bu sürpriz itirafla kısa süreliğine rahatlar. Banu'yu ikna etmek artık daha kolaydır. Ancak Melda'yla yaşadığı yasak ilişki dikkatleri çektikçe, Güney yeni bir tehlikeyle karşı karşıya kalır. Kuzey ise yıllar önce yaşadığı kabusun içine yeniden düşmüştür. Hapiste geçen her dakika için Barış'a şimdi daha çok hırslıdır.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.057
Ben geldimmmm kuzey delisin ben
Yorumumu yapcağım hemencık

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.057
Öhhöömm burak çatalcalı burnu kanamadan nasıl kurtuldu oradan :bayil: çok şaşırdım zeynebede git gide gıcık oluyorum kuzeye mektup yazmıs delü kendi kendine gelin güvey oluyor -ciko demetin mektubunu okumadan yırttı üzüldüm yahu :tskler: ama cemrenin mektubunu öperek açtı :ask: makaracım benim esti gürledi gene. Ayy handankondaya fıtık oldum görüşmede bir susmak bilmedi hasetinden çatladı :3: Simayda ne kadar pis biri cıktı yahu dizinin bütün irkek sinekleriyle fingirdedi :sinirli: şaşırdım ama o zarfı nasıl almadığına :tskler: barışın ağzı burnu kırıldı ooohhh sefam olsun -ciko ama barışta durdurak bilmiyor :ne: bence cemre babasından kalan çeki almak zorunda kalacak barışa ödemek için :sinifsinif: kolyeyide almış cemresine taktı aman allahım kalbim durcekti :bayil: yerim ben onları kavuşsunlar artık

Yorumum bu kadar uleyn birde zeynep çatalcalıyla sevgili olsada dusse kuzeyin yakasından cok seksü olacek bir oohh cekeceğim :kptmya:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.057

419927.jpg

94_.png

Kuzey Güney

Oyuncular : Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy, Öykü Karayel, Mustafa Avkıran, Semra Dinçer, Bade İşçil
Yönetmen : Hilal Saral

Family_.png

Kuzey’in hapisten çıkması üzerine Sami herkesi akşam evde toplar. Keyifli geçen yemeğin sürpriz ziyaretçileri olur. Öte yandan boşanma şartlarını öğrenen Cemre, Barış’ın karşısına çıkar. Bu karşılaşmada Cemre, bilmediği yeni şeyler öğrenecektir.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.057

402448.jpg

94_.png

Kuzey Güney

Oyuncular : Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy, Öykü Karayel, Mustafa Avkıran, Semra Dinçer, Rıza Kocaoğlu, Bade İşçil
Yönetmen : Mehmet Ada Öztekin

Family_.png

Kuzey ve Güney, pusuladaki iki farklı yön gibi, karakterleri ve hayalleriyle de farklı iki kardeştir. Birbirlerine olan bağlılıkları dışında tek ortak noktalarıysa, babaları Sami’nin işlettiği simit fırınına sığamayacak kadar büyük hayallerinin olmasıdır. Ancak iki kardeşin hayallerinin gerçeğe dönüşebilmesi için kaderlerini de değiştirmeleri gerekecektir.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.057
Bir kavuşsalaaaaaaaarrr ahhh ah bitsinde yorumlarımla burdayımmm

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar