LiLi'nin giydikleri - giydirdikleri - beğendikleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
Var canım olmaz mı büyüklere göre rengarenk tütü etekler bir ara pek bi modaydı .

attachment.php

Evet fotoğrafta koca kız gibi duruyor ama küçücük daha :besik:

Bunlar kızının eteği kadar tatlı değil ki :cee ne varsa küçüklerde var canım.

Devamını bekliyoruz :sila:

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556

Bunlar kızının eteği kadar tatlı değil ki :cee ne varsa küçüklerde var canım.

Devamını bekliyoruz :sila:

Çok halısın canım ayrıca bildiğin üzere de küçük kıyafetler büyüklerden bile pahalı oluyor :hihi:
Kızlar birde süslü olunca yandık canım :)
Geçenlerde bir baktım :sok benim lipstiğimi almış açmış ayaklarına oje gibi sürüyor , yapış yapış olmuş ayakları , çekmecelerine ojelerimi doldurmuş çok süslü anlıycaan -ciko

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.502
Çok halısın canım ayrıca bildiğin üzere de küçük kıyafetler büyüklerden bile pahalı oluyor :hihi:
Kızlar birde süslü olunca yandık canım :)
Geçenlerde bir baktım :sok benim lipstiğimi almış açmış ayaklarına oje gibi sürüyor , yapış yapış olmuş ayakları , çekmecelerine ojelerimi doldurmuş çok süslü anlıycaan -ciko

Ay bilmemmi canım?Yeğenimden biliyorum :hihi: Süslenirken taklidimi yapardı hep benim.Ablam teyzesi kılıklı derdi hep ona :hihi:

Şimdiki nesilden korkmak lazım :hihi:

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Fazla kilom var dediğini bidaha asla duymayayım :zopa: Manken gibi hatunsun canım.Elbisene de bayıldım.Rengi modeli çok güzel.Sende çok ama çok tatlı olmuşsun :huhuu:

Canım fazlam kalmadı gibi artık , sadece toparlanmam lazım , sıkılaşmak için pilates yapmaya çalışıyorum bakalım , böyle düşünmen beni çok motive etti gerçekten çok şekersin ismin gibi canım benim Düşüncelerin benim için önemli her zaman. Teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar