LiLi'nin giydikleri - giydirdikleri - beğendikleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
kücük prenses lili ye bayildim
gözlerim kamasti
masaALLAH subhanALLAH
cok seker olmus pembisler icinde

sende cok SIK ve sadesin bayildim canim:huhuu:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.439
Elbisende çok güzel bacaklarında çok güzel.Yeşil rengi bende çok severim.Ayrıca daha zayıflıyım deme.:panter:

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Kızlar , kızım iki saniye içinde en sevdiğim rujumun üzerinde bilimsel araştırma yapmış , o da yetmemiş allığımı kutusundan ayırmış , göz kalemim ise rujla kaplı , yatak örtümün hali içler acısı görüldüğü üzere , ayna ise fondotenle kaplanmış durumda , kızımın yüzünü tahmin bile edemezsiniz..

:sok

Olay yeri görüntüsü :cokkomik:

attachment.php

Ekli dosyalar

• 014.jpg
    014.jpg
    85,2 KB · Görüntüleme: 110

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
83.983
Birgün size ayakkabılarımı giymeye çalışırkenki halini gösteririm , 10 cm topukluyu giymeye çabalıyor :D
Ben de böylemiydim acaba?
Yüzü anlatmaya kelimeler yetmez inanın , simli simli , değişik motiflerle süslü :D

Benim yeğenimde benim topukluları her geldiğinde giyiyor aman giy tamam diyorum çok mutlu oluyor şaka maka benden de güzel yürüyor cadı :D ben birde kızının seni görüp yakalandığını anladığındaki yüzünü merak ettim :kptmya: tam eyvaaah basıldık kaaaç durumu :ayk:

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Benim yeğenimde benim topukluları her geldiğinde giyiyor aman giy tamam diyorum çok mutlu oluyor şaka maka benden de güzel yürüyor cadı :D ben birde kızının seni görüp yakalandığını anladığındaki yüzünü merak ettim :kptmya: tam eyvaaah basıldık kaaaç durumu :ayk:

Aynen önce bi korktu sıçradı yerinden sonra kaçıp kaçmamak ikilemi arasında bocaladı ve vazgeçip bana annemmmm diye yalakalık yaptı :kahkaha:

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Kızlar bugün çok sevdiğim LaDiva Sabunlarından aldım , kullanmanızı tavsiye edeceğim ürünlerden. Harika kokuları var ve doğal sabunlar. İçlerinde meyve özleri , çekirdekleri ve parçaları var. Çeşit olarak da çok fazla , selülite iyi geldiği söylenen kahveliden tutun , zeytinliye , keçi sütlü - ballıdan tutun narlıya kadar çeşidi var.

attachment.php

attachment.php

Not : Fotoğraf makinesini kızım ne yaptıysa bulamıyorum :hihi: Bulunca kendi fotolarımı ekliycem , bu iki fotoğraf şimdilik alıntı.

Ekli dosyalar

• 100_4864.JPG
    100_4864.JPG
    41,4 KB · Görüntüleme: 121
  • 100_4886.JPG
    100_4886.JPG
    17,6 KB · Görüntüleme: 115
OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
liliş bu sabun yüze iyi geliyormu..

Ben yüzüme kayısılı olanından kullanmıştım floşum , nemlendiriciliği yüksek olduğu için , çok memnun kaldım. Artık yüz yıkama jeli kullanmıyorum , bu sabunun çeşitlerinden kullanıyorum. Kurutma falan yapmıyor kesinlikle. Kendine uygun çeşidinden kullanabilirsin tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar