LiLi'nin giydikleri - giydirdikleri - beğendikleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
Lilicim Minik prensesine maşallah diyorum çok tatlı yaaaaaaa:huhuu::huhuu::huhuu:

SAende bir harikasın eeeee kızının güzelliği nerden aldığı belli oldu canımcım:huhuu::huhuu::huhuu:
Ah o makyaj malzemeleriyle benim cadımın yaptıklarını anlatsam varya gülme krizlerine girersiniz:kahkaha::kahkaha::kahkaha: kızımın en büyük hobisiydi bir ara makyaj malzemeleri ve kremlerim:kahkaha::kahkaha:

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Lilicim Minik prensesine maşallah diyorum çok tatlı yaaaaaaa:huhuu::huhuu::huhuu:

SAende bir harikasın eeeee kızının güzelliği nerden aldığı belli oldu canımcım:huhuu::huhuu::huhuu:
Ah o makyaj malzemeleriyle benim cadımın yaptıklarını anlatsam varya gülme krizlerine girersiniz:kahkaha::kahkaha::kahkaha: kızımın en büyük hobisiydi bir ara makyaj malzemeleri ve kremlerim:kahkaha::kahkaha:

Tüm kız anneleri - teyzeleri -halaları bu dertten müzdaripmiş demekki :hihi: Şİmdi ilgi alanı dışına mı kaydı makyaj malzemeleri sılam , kurtuldu mu zavallı makyaj malzemelerin artık :) , benimki tam gaz devam hergün bir elveda daha diyorum sevdiğim bir malzemeye :uzgun:
Bu arada ltifatın için teşekkür ederim sılam :eek:ys:

KraLiçe

Daimi Üye
Tepki
3.576
Kızlar bugün çok sevdiğim LaDiva Sabunlarından aldım , kullanmanızı tavsiye edeceğim ürünlerden. Harika kokuları var ve doğal sabunlar. İçlerinde meyve özleri , çekirdekleri ve parçaları var. Çeşit olarak da çok fazla , selülite iyi geldiği söylenen kahveliden tutun , zeytinliye , keçi sütlü - ballıdan tutun narlıya kadar çeşidi var.

attachment.php

attachment.php

Not : Fotoğraf makinesini kızım ne yaptıysa bulamıyorum :hihi: Bulunca kendi fotolarımı ekliycem , bu iki fotoğraf şimdilik alıntı.

lilim bu sabundan görmüş alıp almama konusunda tereddüt etmiştim demek rahatlıkla alıp kullanabilirim teşekkürler canım :sila:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.374
attachment.php

attachment.php

Lilcim bu sabunları bende aldım ve kullanıyorum özellikle kayısı özlü olanı kızım için almışdım cildi harika oldu kızım kışın yüzü pürtük pürtük olurdu bu sabundan sonra cildi bir harika bende zeytin özlüsünü kullanıyorum hem saçıma hem cildime çok iyi geldi ameliyattan sonra kullandığım ilaçlar yüzünden saçlarımda dökülme oldu inanılcak gibi değil ama bu sabun sayesinde dökülmeden kurtuldum buraya eklediğinde resimlerini markette gördüğümde aldım denemekden zarar gelmez düşüncesiyle geröektende zararını değil faydasını gördüm teşekkür ederim canımcım benim:huhuu:

OP
L

LiLi

Daimi Üye
Tepki
12.556
Ne demek sılacım , işinize yaramış olmasına inan çok sevindim. :teselli:
Bende kayısılısını kullandım yüzüm için , hiç kurutmadı ve memnun kaldım.
Normal sabun gibi cildi kurutmuyor içinde meyve parçacıkları var üstelik.

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.801
attachment.php

Prensesime pempişler giydirdiğim soğuk günlerden bir gün , üzerindeki süveteri anneannesi ördü , maşşallah demeyi unutmayın olur mu güzeller.
Canım resimi göremedim :(:uzgun:
Kızımı doktora götürüp eve gelince sizin için bir foto çekiniyim dedim. :foto: Eteklerim kırıştı tabi onca saat sonrasında..
burdada yok :uzgun:
Kızlar , kızım iki saniye içinde en sevdiğim rujumun üzerinde bilimsel araştırma yapmış , o da yetmemiş allığımı kutusundan ayırmış , göz kalemim ise rujla kaplı , yatak örtümün hali içler acısı görüldüğü üzere , ayna ise fondotenle kaplanmış durumda , kızımın yüzünü tahmin bile edemezsiniz..

:sok

Olay yeri görüntüsü :cokkomik:

attachment.php

pekle yaramazmışşş yoksa süslülügünden mi yapıyor :hihi:

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
59.801
:eek:ky: maşallahhh kızına aynı ben :gul: yollada capkınlıga gidek :eek:ky:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar