Hımm kızlar neler yapıyorsunuz bakalım neredesiniz
bancuk ne vay
ben aşırı kıskancım senaryolar üretiyorum nasıl kurtulurum bu durumdan ??
Dersena dügün ne zaman canim belki evlenince kurtulursun kiskancliktan:acep:
mavis boncugum sen kavustun dimi askerine araniz nasil bitanem
hera sende yeni üyesin sanirim hosgeldin aramiza
metis sen nasilsin canim?
Allam yaa illa bi sinir etcekler yani sonradan düzeltmeye çalışcaklar. :zopa:
Öyle bıkmışım ki erkeklerden kafam çok rahat valla şuan ky:
Bu daha neki nelerini gördüm ben bee hepsi gıcıktı :sila:
bundan sonra senin adın bancuk olsun :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul:
lilav nişan ekim başı düğün mayıs başında .. Ben hiç dışarı çıkmasın hep evde olsun istiyorum o dışardayken birsürü şey gelior aklıma takıntı yaptım bu durumu çok rahatsızım bu durumdan bak şimdi liseden arkadaşları ile çalışıor normalde b8gun izinli .. aklıma neler gelior neler hiç olmayacak saçma sapan olasılıgı sıfır şeyler ama ama ama ....offfffffffffff
canım mesela ne gibi senaryolar?
bi yere gittiğinde sana yalan söyleyip başklarıyla görüştüğünü mü düşünüyorsun
güven meselesi çok önemli hiç daha önce farklı bi şekilde yakaladınmı :acep:
ya olmasın ama:2:
hiç yalan söylemedi bana öyle bi durumda karşılaşmadım .. çevresinde kızların bulunmasından çok rahatsızım diyorum ki şimdi ya kızlarda varsa ya bu saçmalık biliorum ama değiştiremiyorum bu durumu .. arkadaşlarının isimlerini tek tek söylemesini istiyorum tanımamam etmem bu durum onuda rahatsız edior ona güvenmediğimi düşünüyor ama güveniyorum ben ona içimde yaşadıgım bi durum saplantı gibi takıntı gibi
bence geçici bişey yani sen güveniyosun sonuçta ama şeytan dürtüyo herhalde bazen bana da olurdu o :gul:
kafana bu konuyu taktıkça daha artar bence düşünme bile bunu
evt bu bi vesvese biliorum yazık ya onada üzülüyorum o ban aaynısını yapsa kıyameti kopartırım güvenmiyormusun benim kız arkadaşlarımdan sanane diye tek tek isim sayıyır.. hayret bişiyim ya