Metis Cafe

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
heracım hoşgeldin tatlım
paşa hemencik işe girdi para lazım düğn yapcm diee bende sıkıntıdan patlıyorum yaa onla uğrşıyorum bu sefer

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
Dersena dügün ne zaman canim belki evlenince kurtulursun kiskancliktan:acep:
mavis boncugum sen kavustun dimi askerine araniz nasil bitanem
hera sende yeni üyesin sanirim hosgeldin aramiza
metis sen nasilsin canim?

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
lilav nişan ekim başı düğün mayıs başında .. Ben hiç dışarı çıkmasın hep evde olsun istiyorum o dışardayken birsürü şey gelior aklıma takıntı yaptım bu durumu çok rahatsızım bu durumdan :( bak şimdi liseden arkadaşları ile çalışıor normalde b8gun izinli .. aklıma neler gelior neler :( hiç olmayacak saçma sapan olasılıgı sıfır şeyler ama ama ama ....offfffffffffff

OP
Hanımefendi.com
Tepki
8.216
lilav nişan ekim başı düğün mayıs başında .. Ben hiç dışarı çıkmasın hep evde olsun istiyorum o dışardayken birsürü şey gelior aklıma takıntı yaptım bu durumu çok rahatsızım bu durumdan :( bak şimdi liseden arkadaşları ile çalışıor normalde b8gun izinli .. aklıma neler gelior neler :( hiç olmayacak saçma sapan olasılıgı sıfır şeyler ama ama ama ....offfffffffffff

bunu kendi kendine düşünüp düzelticeksin bence kendi kafanda bitecek bu olay güvendikten sonra sen onu bildikten sonra allah'ın izniyle hiçbişey olmayacağını beynine yerleştirmeye çalışcaksın canım

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
canım mesela ne gibi senaryolar?
bi yere gittiğinde sana yalan söyleyip başklarıyla görüştüğünü mü düşünüyorsun
güven meselesi çok önemli hiç daha önce farklı bi şekilde yakaladınmı :acep:

hiç yalan söylemedi bana öyle bi durumda karşılaşmadım .. çevresinde kızların bulunmasından çok rahatsızım diyorum ki şimdi ya kızlarda varsa ya bu saçmalık biliorum ama değiştiremiyorum bu durumu .. arkadaşlarının isimlerini tek tek söylemesini istiyorum tanımamam etmem bu durum onuda rahatsız edior ona güvenmediğimi düşünüyor ama güveniyorum ben ona içimde yaşadıgım bi durum saplantı gibi takıntı gibi

OP
Hanımefendi.com
Tepki
8.216
hiç yalan söylemedi bana öyle bi durumda karşılaşmadım .. çevresinde kızların bulunmasından çok rahatsızım diyorum ki şimdi ya kızlarda varsa ya bu saçmalık biliorum ama değiştiremiyorum bu durumu .. arkadaşlarının isimlerini tek tek söylemesini istiyorum tanımamam etmem bu durum onuda rahatsız edior ona güvenmediğimi düşünüyor ama güveniyorum ben ona içimde yaşadıgım bi durum saplantı gibi takıntı gibi

bence geçici bişey yani sen güveniyosun sonuçta ama şeytan dürtüyo herhalde bazen bana da olurdu o :gul:
kafana bu konuyu taktıkça daha artar bence düşünme bile bunu

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
bence geçici bişey yani sen güveniyosun sonuçta ama şeytan dürtüyo herhalde bazen bana da olurdu o :gul:
kafana bu konuyu taktıkça daha artar bence düşünme bile bunu

evt bu bi vesvese biliorum yazık ya onada üzülüyorum o ban aaynısını yapsa kıyameti kopartırım güvenmiyormusun benim kız arkadaşlarımdan sanane diye :( tek tek isim sayıyır.. hayret bişiyim ya

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
bazen bende de oluyo yanında kim vr nerdesin kimle konştun kimler le karşılaştın ne yaptın kızlara baktınmı bende güveniyorum ama bunlar geçiyo defalarca aldatıldğım başka çıktıklarımdan onda yaparmı diye korku var evlencede byle olur diye korkuyorum

OP
Hanımefendi.com
Tepki
8.216
evt bu bi vesvese biliorum yazık ya onada üzülüyorum o ban aaynısını yapsa kıyameti kopartırım güvenmiyormusun benim kız arkadaşlarımdan sanane diye :( tek tek isim sayıyır.. hayret bişiyim ya

bunun için çaba göstermelisin mesela arkadaşlarlayım dediğinde isimlerini saydırmamaktan başlayabilirsin :panter:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar