Metis Cafe

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
özgüven eksikliği diyor insanlar ama ilgisi yok bence ben kendime güveniyorum güzelim alımlıyım akıllıyım ama şeytan giriyor işte bi açık bulup ..Bazen aldatıldıgımı düşünüp nasıl tepki verecegimi hayal ediyorum katil olup çıkıyorum işin içinden :1::1::1::1: Beni çevremde duydugum okudugum şeyler haberler çok etkiliyor :(

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
bunun için çaba göstermelisin mesela arkadaşlarlayım dediğinde isimlerini saydırmamaktan başlayabilirsin :panter:
önceden çıkmasını izin vermezdim :( kıyameti kopartrdım defalarca arardım evden . sen çıkarsam bende çıkarım eve gecenin birinde girersen bende birde girerim derdim . uzaklaştım bunlardan çünkü evle sorunları var onun evde kalması o ortamda bulunması bizim aramızdaki muhabbeti etkiliyor ..

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
özgüven eksikliği diyor insanlar ama ilgisi yok bence ben kendime güveniyorum güzelim alımlıyım akıllıyım ama şeytan giriyor işte bi açık bulup ..Bazen aldatıldıgımı düşünüp nasıl tepki verecegimi hayal ediyorum katil olup çıkıyorum işin içinden :1::1::1::1: Beni çevremde duydugum okudugum şeyler haberler çok etkiliyor :(

duyduğum gördüğüm şeyler benide etkiliyo acaba evlenince eve şarhoş mu gelcek dövcekmi filan herkes anlatıyo yok eşim söyle yok eşim böyle bu erkekler parayı bulunca azarlar filan filan:acep:

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
arkadaşlarının hepsini bilyorum hepsi ile tabıştım sen hep onlarla zaman geçiyorsun onları görüyo seni hep diyorum

tevfik diye bi arkadaşı var en sıkı arkadaşı :D inanılmaz kıskanıyordum ya kafayı yiyordum tevfiği kız gibi görmeye başladım çıldırırdım tevfikleym diince.. hatta tevfiğin numarasını buldum aradım diyecektim görüşmeyin artık o nişanlı bu saatte dışarda olması uygun değil istemiorum lafı çevirdim gecenin biri dedim çabuk ver davutu :D:3::3:

OP
Hanımefendi.com
Tepki
8.216
bence siz ikiniz kafa kafaya verin bi senaryo yazın :kptmya:
dersena aldatılmadığın halde nasıl tepki vereceğini boşuna düşünme kendini başka şeylerle oyala aklına gelince ona nasıl güvendiğini böyle bişey yapmayacağını düşün.

benim arkadaşım bile 5 yıllık sevgilisinin iki kızlar daha aldattığını öğrendi hemde aynı şehirde birde bu kızı evine götürüyordu ailesiyle tanıştırmıştı nişan yapacağız diyordu ailesi gelini gibi görüyordu. arkadaş diğer kızlarıda buldu çocuğun üç ayrı facesi varmış hepsinde ilişkisi var diye farklı kişi görünüyo o derece profosyonel bi adam:dertli:

ama şimdi başkasıyla çıkıyo arkadaş bi ay sonra başladı güven ssorunu yok bu çocuğa güveniyo bunun yapmayacağını biliyo valla böyle düşünse insan kafayı yer yapmayın ya :panter:

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
ya ben aldatak gibi düşünmüyorum sadce cevremdeki insanlar etkiliyo beni yok sarhoş geldi eve yok tokat attı filan bunları beende görcem diye korkuyorum bide bu yüzden uzatıyorm evliliği:zonk:

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
ya babamdan bildiğim için korkuyorum metisim yaa babam benim sürekli içerdi iki vakte kadar annme yapmadığının bırakmadı zuzum ya halada çekiyo seviyo ne yapsın annemin kaderini yaşamaktan korkuyorum sonrada olmasına

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar