maviboncuk
Daimi Üye
bence her zaman içmediği için sarhoş oluyo herhalde
evet her zaman içmiyo paşam benim:zopa:
bence her zaman içmediği için sarhoş oluyo herhalde
haklısın canım insan birebir yaşadığı olaydan daha çok etkileniyo malesef :uzgun:ya babamdan bildiğim için korkuyorum metisim yaa babam benim sürekli içerdi iki vakte kadar annme yapmadığının bırakmadı zuzum ya halada çekiyo seviyo ne yapsın annemin kaderini yaşamaktan korkuyorum sonrada olmasına
allah kabul etsin canım bende senden gaz alıp kılıp gelsem iyi olcak boşladım iyice ys:
yakışmışmıyız metiss paşa ilee
Allah kolaylık versin canım
Bende evliliği hiç düşünmüyorum şuan ama karşıma senin gibi seveceğim biri çıksa bende düşünürdüm herhalde.
Sen nişanlanmış mıydın canım söz mü vardı öyle diye biliyorum?Baban biliyo sonuçta nasıl verdi peki istemediği halde?
Birde evlilikte ailenin arkanda olup seni desteklemesi çok önemli sonuçta hiçbişeyin garantisi yok şu hayatta. Anne ve babadan başka kimse karşılıksız sevmez kötü bişey olduğunda hiç yaşanmamış gibi oluverir herşey. O yüzden ailenin arkanda olması öenmli.Eğer maddi açıdan durumunuz iyi değilse düğün için yani acele etmeyin derim daha yaşınızda çok büyük değil hem birbirinizi daha iyi tanımış olursunuz. Kaç senedir berabersiniz bunu da bilmiyorum?
Dedeler nineler hep der evlen biz ölmeden görelim diye ama devir onların devri değil hayat onlarınkinden daha zor artık eskisi gibi insanların birbirine güveni yok akraba ilişkisi yok eskisi gibi değil hiçbişey maddiyatta aynen. Bence sen yine de acele etme :dertli: