Metis Cafe

OP
Hanımefendi.com
Tepki
8.216
ya babamdan bildiğim için korkuyorum metisim yaa babam benim sürekli içerdi iki vakte kadar annme yapmadığının bırakmadı zuzum ya halada çekiyo seviyo ne yapsın annemin kaderini yaşamaktan korkuyorum sonrada olmasına
haklısın canım insan birebir yaşadığı olaydan daha çok etkileniyo malesef :uzgun:
ama her erkek de aynı değil ki canım konuşursun nişanlınla alkol almasını istemediğini söylersin zaten alkolik birine benzemiyo anlattığın kadarıyla da alkol almamak da onun için pek sorun olmaz herhalde

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
yok canım içmiyo alkol sigara allah şükür ama ister istemez etkileniyorum ki bunla tanışana kadar evlilikte düşünmüyodum yani bunla herşeyim değişti ondna buna o kadar çok bağlandım bu kadar çok seviyorum ama ister istemez içime kuşku giriyo soruyup duruyorum sigara içiyomusun alkol aldınmı hayr diyo tkrar soruyorum iki dakika sonra yok dvrmisin beni ileride diyorum saçmalama diyo tekrar soruyorum yani anal ne kadar etkilendiğim oda biliyo etkilendğiği o kadar çolk engel var ki canım evlenmemiz için babam karşı ailem düzelmezse o evlenmem diyo ailem durumu karşık paara yok filan fillan dedemler ne zman evlencen biz ölmeden evlen diyolar :sinifsinif:

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
ailemin durumu karışık babamla annem sürekli tartşıyo babam sürekli krdi çektiriyo anneme üçğüncü kredi yi çektrmedi diye izmrie kovaladı bizi paşamda aileme kızıyo ileride bizide etkilicek bu durum annen orda sürekli ezeyit gördüğünde rahatmı olcaz evimizde diyo düzelsin ailen diyo :uzgun:

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
allah kabul etsin canım bende senden gaz alıp kılıp gelsem iyi olcak boşladım iyice :eek:ys:

aaa olmazz haydii kalk bakalım dünya kelamı tükenmez bir namaz en fazla 10 dk mızı alır hadi 5 dk da abdest alsan 15 dakika .. peygamber efendimiz ATEŞE DAYANABİLECEGİN KADAR GÜNAH İŞLE demiş sav .. hiç bi insan oglunun ateşe dayanacak takati yoktur bilirim .. elimize bir damla sıcak su damladıgında günlerce belli ediyor kendini..Namazı terk etmek haram olduguna göre haramda mümineye yakışmaz Haydi hatunlar sohbet için namazı ertelemeyelim :) ilk gelen çayları ile birlikte gelsinn nn ben kaçarr

OP
Hanımefendi.com
Tepki
8.216
Allah kolaylık versin canım
Bende evliliği hiç düşünmüyorum şuan ama karşıma senin gibi seveceğim biri çıksa bende düşünürdüm herhalde.
Sen nişanlanmış mıydın canım söz mü vardı öyle diye biliyorum?Baban biliyo sonuçta nasıl verdi peki istemediği halde?
Birde evlilikte ailenin arkanda olup seni desteklemesi çok önemli sonuçta hiçbişeyin garantisi yok şu hayatta. Anne ve babadan başka kimse karşılıksız sevmez kötü bişey olduğunda hiç yaşanmamış gibi oluverir herşey. O yüzden ailenin arkanda olması öenmli.Eğer maddi açıdan durumunuz iyi değilse düğün için yani acele etmeyin derim daha yaşınızda çok büyük değil hem birbirinizi daha iyi tanımış olursunuz. Kaç senedir berabersiniz bunu da bilmiyorum?
Dedeler nineler hep der evlen biz ölmeden görelim diye ama devir onların devri değil hayat onlarınkinden daha zor artık eskisi gibi insanların birbirine güveni yok akraba ilişkisi yok eskisi gibi değil hiçbişey maddiyatta aynen. Bence sen yine de acele etme :dertli:

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
Allah kolaylık versin canım
Bende evliliği hiç düşünmüyorum şuan ama karşıma senin gibi seveceğim biri çıksa bende düşünürdüm herhalde.
Sen nişanlanmış mıydın canım söz mü vardı öyle diye biliyorum?Baban biliyo sonuçta nasıl verdi peki istemediği halde?
Birde evlilikte ailenin arkanda olup seni desteklemesi çok önemli sonuçta hiçbişeyin garantisi yok şu hayatta. Anne ve babadan başka kimse karşılıksız sevmez kötü bişey olduğunda hiç yaşanmamış gibi oluverir herşey. O yüzden ailenin arkanda olması öenmli.Eğer maddi açıdan durumunuz iyi değilse düğün için yani acele etmeyin derim daha yaşınızda çok büyük değil hem birbirinizi daha iyi tanımış olursunuz. Kaç senedir berabersiniz bunu da bilmiyorum?
Dedeler nineler hep der evlen biz ölmeden görelim diye ama devir onların devri değil hayat onlarınkinden daha zor artık eskisi gibi insanların birbirine güveni yok akraba ilişkisi yok eskisi gibi değil hiçbişey maddiyatta aynen. Bence sen yine de acele etme :dertli:

sözlüyüz canım onun babası taktıı ben izmire dönüyodum babamla annem ayrılık kararı almıştı ailem düzelmeden düşünyorz zahten ya kafam çok karışık paşa beni istemiyolar diyo çocukla tanışmaya niyetleri yok herkez kendi havasında biz olmadan annem ve babam çok mutlu mayısta gitmiştim yanlarına bir hafta durdum yine tartşma çıktı biz yokken süperler yani herşey karmakarışık aslında

OP
Hanımefendi.com
Tepki
8.216
offf yaa inşallah herşey düzelir canım en kısa zamanda ailende hakkınızda hayırlısı olsun boncuum yine konuşuruz bende çıkıyorum namazımı kılıp kedişime bakayım biraz değişik miyavlıyo bi rahatsızlığı var sanırım
öptüm hepinizi kızlar

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
:) ben geldim bende köpükle çakıla bakayım kafesleri temizlicem yine konuşuruz ALLAH kabul etsin metisciimmm .. maviş öptümm senii kuŞUMMM

H

Hera

Misafir
Kızlar hoşbuldum geç oldu biraz özürdilerimsohbet baya koyulaşmış ben evdyim ev kalabalıktı koptum o yüzden kayınvaldemler vardı :lilav:

OP
Hanımefendi.com
Tepki
8.216
öenmli değil heracım
valla boncuum anlamadım kedişimin derdini
az önce film izledim koğuş adında izleyen varmı pek beğenmedim:böö:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar