Metis Cafe

OP
Hanımefendi.com
Tepki
8.216
Maşallah diyelim
Seni tanımak iyi oldu heracım
Profilde bende yanlış yazdım düzeltemiyorum boşver önemli değil:deli:
Bende küçükken sorduklarında güzellik uzmanı olcam derdim. Severim saçla ciltle uğraşmayı bakım yapmayı o zaman artık aramızda bir güzellik uzmanımız olduğuna göre sana danışabiliriz :1:

OP
Hanımefendi.com
Tepki
8.216
kızlar ben kaçar yarın görüşrz biraz gözlrim dinlensin paşa gelince tekrar gircem
iyigeceler1.gif

tamam iyi geceler boncuum görüşürüz

H

Hera

Misafir
Maşallah diyelim
Seni tanımak iyi oldu heracım
Profilde bende yanlış yazdım düzeltemiyorum boşver önemli değil:deli:
Bende küçükken sorduklarında güzellik uzmanı olcam derdim. Severim saçla ciltle uğraşmayı bakım yapmayı o zaman artık aramızda bir güzellik uzmanımız olduğuna göre sana danışabiliriz :1:

Çok seviyorum bende süsü püsü seve seve yardımcı olurum bende elimden geldiğince sen nerelisin neler yapıyorsun varmı evlilik iş hayatı günler nasıl geçiyor

OP
Hanımefendi.com
Tepki
8.216
Çok seviyorum bende süsü püsü seve seve yardımcı olurum bende elimden geldiğince sen nerelisin neler yapıyorsun varmı evlilik iş hayatı günler nasıl geçiyor

ben ıspartalıyım 22 yaşındayım burda meslek yüksekte işletme okudum bu sene açıköğretimden üçüncü sınıfı bitirdim dörde geçtim. muhasebe bürosunda çalışıyordum bi kaç ay önce çıktım bana göre olmadığını anladım :panter:
sınavlarda bitti evdeyim dgsye girecem gerçi ama çalışmaya başlamadım bir ay kaldı nerdeyse artık yarın başlayabilirsem bi şekilde ona çalışcam bu aralar film izler oldum evde başka türlü zaman geçmiyo öyle yani canım tabi sitede takılıyorum genellikle kızlarla sohbet falan derken geçiyo zaman :hihi:

H

Hera

Misafir
Anldım Metiscim ne güzel Isparta yı bilmiyorum hiç gelmedim ama merakediyorum tarih olarak her yapısını taşını Spartaküsü bilirsin sanırım çok severek izliyorum eşimle Gladyatör olarak savaşçı olarak ilgim var ve bunlada gurur duyuyorum bir zamanlar ne tarih yazmışlar

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar