Hanımefendi.com
Daimi Üye
sözlümle tekrar gelmeyi düşünüyoruz çok sevdim ben kaynanam filan o sevmemişti garibim çok zorlanmıştıda
ayy gelsene gerçekten bak ama mutlaka bana haber ver yoksa döverim :zopa:
sözlümle tekrar gelmeyi düşünüyoruz çok sevdim ben kaynanam filan o sevmemişti garibim çok zorlanmıştıda
Baştan yaratayım Lakin ihtiyacın olacağını olduğunu hiç sanmıyorum ki
ayy gelsene gerçekten bak ama mutlaka bana haber ver yoksa döverim :zopa:
zaten ısparta genelde soğuktur
iyi olmuş o amaçla ıspartayı görmüşün :deli:
merkeze gelmedinmi
Anldım Metiscim ne güzel Isparta yı bilmiyorum hiç gelmedim ama merakediyorum tarih olarak her yapısını taşını Spartaküsü bilirsin sanırım çok severek izliyorum eşimle Gladyatör olarak savaşçı olarak ilgim var ve bunlada gurur duyuyorum bir zamanlar ne tarih yazmışlar
yüzlerim çatladı kıpkırmız olmuş bizim paşanın izmirden geldik o beğendim valla ben sesiz bir yerky: merkez canım ama eğridirdeydik biz iki gün gibi bir süre:sila:
sende buldun tabi güzellik uzmanını hemen soruları sırala :deli::deli::deli:gerekir gerekir
ay canım benim kardeşimin svilcelei hiç geçmiyo okadar doktorada gtti
benimde kepek sorunum var o kadar doktrlar ilaç verdi ordan burdan duyduklarımı yaptım yine geçmedi:ayk:
ay ben çıkıyodum
eniseeeecim hoşgeldin tatlımm
Evet boncukcum sivilce ve kepek olayı derin bir mevzu bunun için arındırma ve saç içinde uygun ürün kullanma önemli buradan elimden geldiğince yardımcı olamaya çalışırım
bende izmiri beğenirim çok severim nedense teyzem var ona gideriz önceden ablamda orda yaşıyordu
ama ıspartaya alıştım bana da büyük şehirde yaşamak zor gelir herhalde ys:
hiç gidecek gibi durmuyorsun maşallah
İzmir de Yazlar kurak ve sıcak kışlar ılık ve yamurlu malum alışırsın denizimiz yeter Kordonumuz Alsancağımız ksk fımız Forum Bornovamız ve Kahvaltı etmek için deniz kenarları Balıkçılar tadına doyum olmaz yani anlatamam
aksine gitmediğine seviyorumkovalıyomusun sne beni:ilknur: :zopa: