Metis Cafe

OP
Hanımefendi.com
Tepki
8.216
Anldım Metiscim ne güzel Isparta yı bilmiyorum hiç gelmedim ama merakediyorum tarih olarak her yapısını taşını Spartaküsü bilirsin sanırım çok severek izliyorum eşimle Gladyatör olarak savaşçı olarak ilgim var ve bunlada gurur duyuyorum bir zamanlar ne tarih yazmışlar

evet tarihi yönden ünlüdür ıspartam benim :panter:
küçük ve sakin bi şehir seviyorum memleketimi :eek:ys:

OP
Hanımefendi.com
Tepki
8.216
yüzlerim çatladı kıpkırmız olmuş bizim paşanın izmirden geldik o beğendim valla ben sesiz bir yer:eek:ky: merkez canım ama eğridirdeydik biz iki gün gibi bir süre:sila:

bende izmiri beğenirim çok severim nedense teyzem var ona gideriz önceden ablamda orda yaşıyordu:panter:
ama ıspartaya alıştım bana da büyük şehirde yaşamak zor gelir herhalde :eek:ys:

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
Evet boncukcum sivilce ve kepek olayı derin bir mevzu bunun için arındırma ve saç içinde uygun ürün kullanma önemli buradan elimden geldiğince yardımcı olamaya çalışırım

valal tek çarem sensin :))
gittim bir sürü yere ordan burdan duyduklarımı yaptım yok geçmiyo delircem yavv
geçerse çok duacın olurum:ayk:sık sıkta yıkıyorum

H

Hera

Misafir
bende izmiri beğenirim çok severim nedense teyzem var ona gideriz önceden ablamda orda yaşıyordu:panter:
ama ıspartaya alıştım bana da büyük şehirde yaşamak zor gelir herhalde :eek:ys:

İzmir de Yazlar kurak ve sıcak kışlar ılık ve yamurlu malum alışırsın denizimiz yeter Kordonumuz Alsancağımız ksk fımız Forum Bornovamız ve Kahvaltı etmek için deniz kenarları Balıkçılar tadına doyum olmaz yani anlatamam

OP
Hanımefendi.com
Tepki
8.216
İzmir de Yazlar kurak ve sıcak kışlar ılık ve yamurlu malum alışırsın denizimiz yeter Kordonumuz Alsancağımız ksk fımız Forum Bornovamız ve Kahvaltı etmek için deniz kenarları Balıkçılar tadına doyum olmaz yani anlatamam

kesinlikle harika bi şehir yakında yine imkan olursa gezmeye gitmeyi düşünüyorum ahh izmir ahhh :eek:ky:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar