Metis Cafe

H

Hera

Misafir
İyidir canım benimde kayınvaldem kayınbabam falan vardı güzel geçti özlemişim onları eşimle evde cancana geçti yattı şimdi eşim malum erken kalkacak gitti misafirlerimizde tv izledik derken yatırdım kocişimi ben zaten arzu ettiğim zaman kalkarım sorun değil işte böyle bebeğimm

OP
Hanımefendi.com
Tepki
8.216
ohh ne güzel böyle kayınvalideye can kurban-ciko
genelde pek sevmez gelinler kaynanalarını:deli:
kaç yıl oldu canım evleneli yaşın kaç tanışalım artık dimi

H

Hera

Misafir
21 haziranda tam 2 yıl olacak evleneli Güzellik Uzmanııym evlendikten sonrada 8 ay kadar çalıştım baya bir zorlandım Allah yardımcısı olsun iş ve ev kadınlarının şimdi evde çalışıyorum ayrıldım eşime destek oluyorum manevi anlamda evde çalışarak :panter: 1980 doğumluyum kızlar bu arada doğum tarihi mi profilime yanlış yazdım ve nereden düzelticem bilemiyorum neyse 2 Yıl nasıl geçti hiç anlamadım yaff kayınvaldemle onu konuştık bu gün dedim anne sanki 2 gün önce evlendim şaştık zamana bak die oda dediki E kızım güzel geçti Mutlusunuz ki 2 Yıl gibi gelmiyor dedi öyle işte daha ne diyim siz sorun ben anlatayım :zuzu:

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
kızlar ben kaçar yarın görüşrz biraz gözlrim dinlensin paşa gelince tekrar gircem
iyigeceler1.gif

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
heracım ne güzel geçmiş ki nasıl geçtiğğinin bilmiyosun ne mulu inşallah banada ve benim gibi isteyenlerinde öyle geçr mutluklar tatlım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar