Baktım açık kuzumAyarlarına bak abla
Baktım açık kuzumAyarlarına bak abla
Tesekkur ederim bitto hep beraber okuyalım günde 5 dakika bile ayırsak ayda kac kitap yaparBende uzun. Zamandır okumuyorum bu bahaneyle okurum hayırlı olsun canım
Oğlan okurken(zorla) bnde göz gezdiremTesekkur ederim bitto hep beraber okuyalım günde 5 dakika bile ayırsak ayda kac kitap yapar
İnce dünya klasikleri var pdf bile var okursun onlardanOğlan okurken(zorla) bnde göz gezdirem
Onu yapmam lazım evde bir sürü kitabım var oku beni oku beni diyooo. Birileri beni gazlamazsa ben bişey yapmıyorumolcak olcak hep beraber okuyacagız biraz alısalım ortak okumalar yapıcaz sen simdi yeni yıl için bir hedef belirle
Okurken fotoğraflar cekip atıcaz buraya kahveli kıslı fotoğraflarOnu yapmam lazım evde bir sürü kitabım var oku beni oku beni diyooo. Birileri beni gazlamazsa ben bişey yapmıyorum
Yıllık hedef belirlicez kuzumHedefi nasıl belirlememiz lazım? Yani haftada 1 kitap gibi mi ayda 1 gibimi
Keske gelseler müthiş olur5 ziyaretçi mi Gelinnn gııı utanmayın
Roman olmaz kitap sadeceHayırlı olsun topik bende roman okurum olar mi
Aman o zaman siz okuyunRoman olmaz kitap sadece
Aynı ben yaaa....Onu yapmam lazım evde bir sürü kitabım var oku beni oku beni diyooo. Birileri beni gazlamazsa ben bişey yapmıyorum
Nasil?????Roman olmaz kitap sadece
Şaka kızzz roman havası oynamıcan roman okucanAman o zaman siz okuyun
Ben en iyisi oynayım Sherlock okurum en son onu aldım bebeler olunca kaldiŞaka kızzz roman havası oynamıcan roman okucan
Aynı ben yaaa....
Nasil?????
Edebiyat istiyorlar galiba bende o yokAynı ben yaaa....
Nasil?????
Tesekkur ederim canım hep beraber kitaplardan kopmayalım tek sadık kalanlarımızHayırlı olsun canım çok güzel bir topik olmuş..
Sayende kitaplara yüzümü döneyim biraz..fırsat buldukça okur paylaşırım
Sagol canım olar sen yeter ki okuHayırlı olsun topik bende roman okurum olar mi