Tesekkur ederim cikileta gel okuyalımHayırlı olsun topigin canım
Tesekkur ederim cikileta gel okuyalımHayırlı olsun topigin canım
ne zamanaBen kilo hedefime ulaşayım öyle katılayım bence. Az az okuyup bırakabilen biri değilim ben spor falan yapamam sonra ben
Bişi kalmadı kız 60 inicem işte 2 3 aya hallederimne zamana
Ooo daha cok varmıs 2-3 ay ne kızBişi kalmadı kız 60 inicem işte 2 3 aya hallederim
Vaktim yok bacum zibidilik yapıyorum ben ancaTesekkur ederim cikileta gel okuyalım
Kız deme öyle@Mavi Menekşe yavrum sen benim hedefi 14 yaz da fazlasını yapamam belki, motivasyon yok
Normalde yıllık hedef koyuyolar ama öyle motive oluruz derseniz öyle yapalımHedefi 1 yıllık değil 3 aylık 3 aylık yapsak daha motive edici olmazmi
Ben küçük hedefleri daha çok tercih ediyorum sizler için uygunsa 3 aylık yapsakNormalde yıllık hedef koyuyolar ama öyle motive oluruz derseniz öyle yapalım
Tamam canım öyle yapalımBen küçük hedefleri daha çok tercih ediyorum sizler için uygunsa 3 aylık yapsak
Sinirlenme sinirlenme sakin ol işlerin var diye yoksa senden birşey kacar mı hic
Ayarı yokki anam biraz ondan biraz ondan daaBenim transa geçtiğim zamanlar oluyor günde 500 sayfa 600 sayfa okuyorum. 2023 bitmeden o seriyi bitirecem ama böyle günlük 20 30 sayfa okuyarak olamaz o bende fena bağlanıyom başlayınca ) sonra beni bulamazsınız kitaplara dalarsam menü bildirir kaçarım h
Evet canım öyle yapalım3 ay mı olcak şimdi ona göre hedef değiştireceğim
Bu adam gecen sene TRT de bir dizi sohbet tarzında bir yerde çıkıyor o kadar güzel konusmaları var ki eminim kitabı da öyledirVeee bismillah deyip başlıyorum.... hedefim günde en az 50 sayfa okumak
Bende Bekir develide izledim ilk geçen sehe a101 de kitabını görünce almıştım..senin sayende okumaya başladım..iyiki açmışsın burayı Allah razı olsunBu adam gecen sene TRT de bir dizi sohbet tarzında bir yerde çıkıyor o kadar güzel konusmaları var ki eminim kitabı da öyledir