Şaka yapıyolar canım her türden okuyabilirsinAynı ben yaaa....
Nasil?????
Şaka yapıyolar canım her türden okuyabilirsinAynı ben yaaa....
Nasil?????
Oynak azcık otur da kitap oku beynin dinlensinBen en iyisi oynayım Sherlock okurum en son onu aldım bebeler olunca kaldi
Anam dedim tam edebiyat köşesimi makale falan mı okucazŞaka yapıyolar canım her türden okuyabilirsin
Benimde var onun serisiBen en iyisi oynayım Sherlock okurum en son onu aldım bebeler olunca kaldi
Ben edepsizim edebiyat olmazEdebiyat istiyorlar galiba bende o yok
Benimde var onun serisi
Ben edepsizim edebiyat olmaz
Aboo makale nasıl okuyalım kız onun icin önce hızlı okumaya alısmak lazımAnam dedim tam edebiyat köşesimi makale falan mı okucaz
Bacum işte düzenli okuyacagız konunun amacı o kızBen Seyahatname başladım ama öyle düzenli okumuyorum)) bi gün yazarım 5 gün yazmam
Hayatımda ilk defa kitap kulubune girdim ne bilimbelki öyledir dedimAboo makale nasıl okuyalım kız onun icin önce hızlı okumaya alısmak lazım
Yok yok sen benden baskasına bakmaHayatımda ilk defa kitap kulubune girdim ne bilimbelki öyledir dedim
Benim transa geçtiğim zamanlar oluyor günde 500 sayfa 600 sayfa okuyorum. 2023 bitmeden o seriyi bitirecem ama böyle günlük 20 30 sayfa okuyarak olamaz o bende fena bağlanıyom başlayınca ) sonra beni bulamazsınız kitaplara dalarsam menü bildirir kaçarım hBacum işte düzenli okuyacagız konunun amacı o kız
o zaman ben hedefi minimumda tutarım. Fazladan okursam da güzel olarOkurken fotoğraflar cekip atıcaz buraya kahveli kıslı fotoğraflar
Yıllık hedef belirlicez kuzum
mesela ben ayda 3 kitaptan 12 ay icin 40 kitap dedim sende buna göre düşünerek belirleyebilirsin
Hayırlı olsun topigin canımMerhaba, Bu topiğimizde ;
1. Sayfaya düzenli uğrayıp, hangi kitabı okuyor, hangi sayfadaysanız bildirim yapmalısınız.
2. Yıllık hedeflerinizi belirlemelisiniz.
3. Okuduğumuz kitaplarla ilgili konuşarak fikir alış verişinde bulunacağız.
Gelmekten çekinmeyin. Kapımız kitap severlere sonuna kadar açık.
Topiğin adının nerden geldiğini neden bu ad nerden geliyor dediğinizi duyar gibiyim. Bunun için Şeker Portakal isimli kitabı okumanız gerekiyor
ÜYE 2023 OKUMA HEDEFİ OKUNAN KİTAP KALAN KİTAP @Mavi Menekşe 40
Ben kilo hedefime ulaşayım öyle katılayım bence. Az az okuyup bırakabilen biri değilim ben spor falan yapamam sonra beno zaman ben hedefi minimumda tutarım. Fazladan okursam da güzel olar
Bendeee....illa bitecek acayip takintiliyim...o yüzden dizi izlemiyorum...öncede eski bölümlerden günde 3 bölüm izliyordum...Bi kitaba başlayınca psikopatlık geliyor bana sonra ne oldu sonra ne oldu diye kopamıyorum p kitabı okurken de dünya dan kopuyorum tamamen
Bende aynı... Dizi başlayınca da 3 ne 4 5 bölüm izleyen manyaklardanımBendeee....illa bitecek acayip takintiliyim...o yüzden dizi izlemiyorum...öncede eski bölümlerden günde 3 bölüm izliyordum...
Kendimi bildiğim için uzak duruyorum
Tabi ki olur canımo zaman ben hedefi minimumda tutarım. Fazladan okursam da güzel olar