dini yönünü saymasak bile bana göre evli bir kadının bunu yapmasını tasvip etmiyorum aynı şekilde siz aldatılsanız ozaman anlayışlımı davranıcaksınız
O kelime benimde dikkatimi çekti; ama arkadaşımız zaten anlatmak istese derinlemesine yazar diye düşünmüştüm. Sormadım
Aldattım çünkü eşim benimle benim istediğim kadar ilgilenmiyordu
Bu beni çok tehlikeli bir kişilik yaptı.
İkinci eşimide aldatmamak için terkettim.
Aldattım çünkü eşim benimle benim istediğim kadar ilgilenmiyordu
Bu beni çok tehlikeli bir kişilik yaptı.
İkinci eşimide aldatmamak için terkettim.
Bence aldatmanin din ile ilgisi yok, bu karsi tarafa yapilan saygisizlik. Ben yapmam esim yaparsada affetmem. Sonucta karsindakine güvendigin icin berabersin.
Bana göre karşısındakinden çok insanın kendisine yaptığı en büyük saygısızlık bu
eşimle beni aldattı ve çocuklarına bakmadı diye ayrıldım ve ben evliyken 5 sene beni aldattı biliyordm o yaptı o rezilliği diye bendemi yapıcam Allah korusun ve beni aldattığı kadına çok beddua ettim siz açtınız konuyu ondan soruyorum eşinizi aldattığınız adam inşaallah evli değildi:sok
Evet bende şunu anlıyorumki, ortak bir platformda yalnızca cici kız olacaksın.
Yoksa kabul görmüyorsun.
Kötü diye adlandırılanların barınmaya hakkı yok.
Ama şunu belirteyimki hanımlar ''kınamayın, kınanacak duruma gelirsiniz''
Ve bir hadis-i şerifle sitedeki online durumuma noktayı koymak isterim.
''Asla demeyin, şeytan her işini bırakırda onu size yaptırana kadar uğraşır''
Evet bende şunu anlıyorumki, ortak bir platformda yalnızca cici kız olacaksın.
Yoksa kabul görmüyorsun.
Kötü diye adlandırılanların barınmaya hakkı yok.
Ama şunu belirteyimki hanımlar ''kınamayın, kınanacak duruma gelirsiniz''
Ve bir hadis-i şerifle sitedeki online durumuma noktayı koymak isterim.
''Asla demeyin, şeytan her işini bırakırda onu size yaptırana kadar uğraşır''
eşimle beni aldattı ve çocuklarına bakmadı diye ayrıldım ve ben evliyken 5 sene beni aldattı biliyordm o yaptı o rezilliği diye bendemi yapıcam Allah korusun ve beni aldattığı kadına çok beddua ettim siz açtınız konuyu ondan soruyorum eşinizi aldattığınız adam inşaallah evli değildi:sok