ne desem yaniiii:sok
ne düşünüyosun onu de
ne desem yaniiii:sok
Ay çabuk açılsın
Az kaldı eve gdieceğim ya :ilknur:
baştan sona kadar okudum, dilim tutuldu, açıldığında yazacağım
peki neye dilin tutuldu güldenin yazdıklarına mı aldığı tepkilere mi
Pişmanım diyorsun günahına şahit yapıyorsun bizi..insan ayıbını saklar ALLAh inşaALLAH affeder umudu ile..birde dini yönünü saymazsak egleneliydi yazmışsın..Bence sen pişman değilsin pişman olsan şu lafı söylemekten haya ederdin ..insanın zikri ne ise fikride odur niyetler kalplerde gizlidir bence sen ALLAHA karşı niyetini bi sorgulu ve düzelt..Mümin bir kadına heleki bir mübarek terbiyesi altında olan bir kimseye eglenceli idi lafı yakışmıyor..İlk önce kendini inandır pişman olduguda sonra niyetine koy ve dua et ..Cehennem zina eden ve samimi tevbe etmeden can veren kadınlarla dolacak ..Büyük konuşmak değil sözlerim Peygamber sav bir hadisi şerifinde dilinden gözünden ve edep yerinden garanti verene cenneti vaad ediyor..Samimi tevbede bulunasın ki cehennem ehlinden olmayasın ..Tevbende samimi isen insanları günahına şahit etme bir ALLAhuzülcelal birde sen arasında kalsın..ALLAH hidayet ve affedilmek nasip etsin..
Resmen buradaki insanlarla dalga geçiyorsunuz ve sizin dinle en ufak bir alakanız yok..gerçekten :dertli:
O zamanlar 23/24 yaşlarındaydım.
Dinle kitapla alakamda yoktu :aglayan:
Olsaydı zaten bunları yaşamazdım.
Hamdolsun öğrendik, öğreniyoruz inşallah...
Aldattım çünkü eşim benimle benim istediğim kadar ilgilenmiyordu
Bu beni çok tehlikeli bir kişilik yaptı.
İkinci eşimide aldatmamak için terkettim.