Neden ALDATTIM ?

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
Ablam da bu sebeplerden ayrıldı. O da çok ahlar etti ve birisiyle tanıştı ki adam evli olduğunu açıklar açıklamaz sonlandırdı. Yuva yıkmak her ne şekilde olursa olsun bu ister kendi yuvanız olur isterse başkasının yuvası hiç ama hiç iyi değil. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişler.

Gülden Gül seni kınamak bana düşmez. Nihayetinde her koyun kendi bacağından asılır. Ancak kadınlar çok ilgi bekler ama beklediğinin kaçta kaçını alırki? Her ilgisizlikte eş aldatmanın mantığını kavrayamadık sanırım biz:)

Kırmızıyla belirttiğim noktaya katılıyorum:)

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Seytan elbette aklimiza girmeye calisacak, önemli olan bizim güclü durmamiz. Ilgi görmedim diye es aldatilir mi? Bu sebep olabilir mi tartisilir.:dertli:

Özor

Daimi Üye
Tepki
484
Seytan elbette aklimiza girmeye calisacak, önemli olan bizim güclü durmamiz. Ilgi görmedim diye es aldatilir mi? Bu sebep olabilir mi tartisilir.:dertli:

Aldatmanın sebebi olmaz ki. Yani aldatma karşı tarafa yapılan bir saygısızlık olarak değerlendirilir genelde bana kalırsa aslında kendi kendine yaptığın bir saygısızlıktır. O zaman erkekler kolaylıkla aldatıyorsa haklılar. Biz hiç mi ilgisiz olmuyoruz. Çocuk aile şu bu derken hiç mi bir şeyleri unutmuyoruz. Kahvaltısını ilk zamanlar hazırlarken sonra aman çok erken uyanıyor biraz daha uyusam da işe öyle gitsem o da başının çaresine baksın canım kocaman adam demiyor muyuz( ben daha diyemedim:) ) Yani bu bir sebep olamaz:)

sadiye

Admin
Admin
Tepki
56.319
Aldatmanın sebebi olmaz ki. Yani aldatma karşı tarafa yapılan bir saygısızlık olarak değerlendirilir genelde bana kalırsa aslında kendi kendine yaptığın bir saygısızlıktır. O zaman erkekler kolaylıkla aldatıyorsa haklılar. Biz hiç mi ilgisiz olmuyoruz. Çocuk aile şu bu derken hiç mi bir şeyleri unutmuyoruz. Kahvaltısını ilk zamanlar hazırlarken sonra aman çok erken uyanıyor biraz daha uyusam da işe öyle gitsem o da başının çaresine baksın canım kocaman adam demiyor muyuz( ben daha diyemedim:) ) Yani bu bir sebep olamaz:)

Tabii ki bunlar sebep olamaz, hic birsey sebep olamaz aldatmaya, kendisi yazdigi icin tartisilir yazdim, ayrilirsin sonrasi sana kalmis.

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
Valla her ilgi görmeyen kadın aldatsa, millet birbiriyle akraba olurdu kesin:D

aynen öyle arina...sonuçta zaman oluyo insan yorgun oluyo bi sıkıntısı oluyo günün nasıl geçti sohbeti bile yapamıyosun bazen yoğun çalışılıyo eve gidip direk yatılıyo evlilik çok farklı bişey

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.486
iyi gunde,kotu gunde bosuna denmiyo,,,,,,,,,,

o zaman onada (evet) demeyin,,,,

Aynen sana katılıyorum eliscim:eek:

Sonuçta her insanın kendine göre derdi vardır. Belki işinde kötü birgün geçirmiştir. Ha hergün hergün soğuk ve ilgiiz davranıyorsa krşına al konuş değil mi? Neden yapıyorsun diye? Eğer devam ederse ayrıl :dertli:

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
ben anlatayım.....
sevgilim tarafından aldatıldım..nasıl oldu .kardeşinden duydum zahten ...benle çıkıyoken başka bi kızı istemeye gitmişler o kızıda vermediler oh olsun benim ahımı aldı..inşlah hiç mutlu olamaz..bende bu olayı duyunca aradım bunu inkar etmeye bşladı yok böyle bişey kim söylediyse yalan diyo dedi ben hala inadm telfonu kapattım kardeşini aradım erkek kardeşi ile konuştum bir sürü sevgilisi var mı ş... duyunca sok oldum:sok:sokresmen sadece beni değil başka kızlarıda aldatmış yine aradım bunu konuştuk aanenneden duydum ddm kız istemeye gitmişsiniz bi sürü sevgiilin var die..yine inkar etti boşuna inkar etme ddm.sonrda iftiraf etti bi daha beni arama senin gibilerle işim olmaz ddim .iki gün geçti tekrar aramaya başladı..mesj filan atıyo ..afett bei senin kıymetini anlatm filan die bende beni bi daha arama dedim..böyle kabul et beni fialn ddi ben o kızı çok sevdim filan dedi böyle işte benden uzak ol cehenneme yakın ol dedim :sok:sok:sok:sok:sok o gün büğündür aramadı...ondan sonra kendimi aşka filan kapatmıştım taki sözlüm karşıma çıkana kadar o benim için sanş onu çok seviyorum..:hhhhhh:

elis

Daimi Üye
Tepki
4.883
Aynen sana katılıyorum eliscim:eek:

Sonuçta her insanın kendine göre derdi vardır. Belki işinde kötü birgün geçirmiştir. Ha hergün hergün soğuk ve ilgiiz davranıyorsa krşına al konuş değil mi? Neden yapıyorsun diye? Eğer devam ederse ayrıl :dertli:

sagol canim,:seviyorum:,yani,,insanin her gunu bir degilki,dort dortluk olmazki hicbisey,dedigin gibi devamli olursa,alir karsina konusursun,ha hala olmazsa insan gibi ayrilirsin olur biter,,,ama aldatmak, insanin,akillinin yapacagi is degil,,,

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.274
Gülden Gül üye olduğunuzda beri her gün farklı şeylerle karşımzıa çıktınız.

Bir gün evlendim çok mutluyum dışarılarda yemek yiyoruz,evde hiç pişirmem dediniz.

Sonra annemlerde kalıyorum dediniz.

Diğer gün eşimle aram kötü boşanıyorum dediniz.

Şimdi ilk eşinizi aldattığınızı itiraf ediyosunuz.

Size burda hiç kimse ağır bir yorumda bulunmamış baştan sona tüm mesajları okudum.

Alınıp gitmişsiniz.

Yani Türk halkı olarak özellikle bayanlar olarak aldatma,aldatılma konularına karşı ne kadar hassas olduğumuzu sizin de bir bayan olarak anlamanız gerekir.

Her ilgi göstermeyen bayan eşini aldatsaydı siz de eminim bana hak vericeksiniz ki dünyanın çivisi çıkardı.

Kimse asla demiyor,Allah korusun yarın yada bir dakika sonra başımıza ne gelecek bilemeyiz,ama Allah'ta netice de bize hür irade akıl vermiş değil mi?

Bunu iyiye ya da kötüye kullanmakta bizim elimizde-ayse

Az biraz kendine saygısı,gururu olan bir insan babasının evine gider,yada ayrılır.

Ha pişman olmuşsunuz,Allah affetsin bize tabi ki söz düşmez burda ama siz de kalkıp konu açıp evet ben aldattım diyorsanız,gelen cevaplara da olumlu yada olumsuz saygı duymalısınız.

Gitmenize bir anlam veremedim doğrusu.Bir açıklama yapıyosanız arkasında da durmalısınız.

Bana gelince eşim işten eve evden işe gelir gider çok şükür,aldatıldığımı sanmıyorum,aldatmadım da..Allah şaşırtmasın ...

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
Pişmanım diyorsun günahına şahit yapıyorsun bizi..insan ayıbını saklar ALLAh inşaALLAH affeder umudu ile..birde dini yönünü saymazsak egleneliydi yazmışsın..Bence sen pişman değilsin pişman olsan şu lafı söylemekten haya ederdin ..insanın zikri ne ise fikride odur niyetler kalplerde gizlidir bence sen ALLAHA karşı niyetini bi sorgulu ve düzelt..Mümin bir kadına heleki bir mübarek terbiyesi altında olan bir kimseye eglenceli idi lafı yakışmıyor..İlk önce kendini inandır pişman olduguda sonra niyetine koy ve dua et ..Cehennem zina eden ve samimi tevbe etmeden can veren kadınlarla dolacak ..Büyük konuşmak değil sözlerim Peygamber sav bir hadisi şerifinde dilinden gözünden ve edep yerinden garanti verene cenneti vaad ediyor..Samimi tevbede bulunasın ki cehennem ehlinden olmayasın ..Tevbende samimi isen insanları günahına şahit etme bir ALLAhuzülcelal birde sen arasında kalsın..ALLAH hidayet ve affedilmek nasip etsin..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar