Teşekkürler inşallah yeğenim evlenecek Eylül'ün ortasında birazcik incelsem yeter yavaş yavaş veririm inşallah mühim olan bir daha geri almamakHayırlı olsun konunuz.... inşallah kısa sürede zayiflarsiniz
Sıkı bir diyet ve sporla verirsiniz.... evet aslında en önemlisi geri almamakTeşekkürler inşallah yeğenim evlenecek Eylül'ün ortasında birazcik incelsem yeter yavaş yavaş veririm inşallah mühim olan bir daha geri almamak
İnşallah ortam her zaman diyete müsait olmuyorSıkı bir diyet ve sporla verirsiniz.... evet aslında en önemlisi geri almamak
Kafada bitiyor iş... İlk defa yazın annemde diyet yaptım sürekli ısrar ediyordu yemem icin etrafımdaki herkes ısrar ediyordu ben dikkat ettim yeme içime şeklimi ve saatlerimi kendime göre ayarladım bunu değiştirmedim bütün ısrarlara rağmenİnşallah ortam her zaman diyete müsait olmuyor
Hiç üzülmeyin önemli olan başlamak başlamaya niyet etmek çünkü her şeyi kafada bitiyor.... Kan tahlillerinizi yaptırın yediklerinize dikkat edip hareket ettikten sonra Allah'ın izniyle verilmeyecek kilo yokturMalesef fazla kilom ve çok üzülüyorum sağlığıma etkisi oluyor her gittiğim Dr kilo ver diyor
Benim demir 3 çıkmıştı...kan ilacına başladım..aile hekimine gidip tahlil yaptırabilirsinizK
İnşallah geçen bir şey gördüm kan tahlili ile ilgili değerlerin böyle olması gerekiyormusEkli dosyayı görüntüle 43145
Yarin yaptırayım inşallah çok az bir isim kaldıBenim demir 3 çıkmıştı...kan ilacına başladım..aile hekimine gidip tahlil yaptırabilirsiniz
Hafta bir mi Tartiliyorsunuz ben hergun sabah akşam tartilirim...sadece cuma günü tartıyı baz alırım listeye bildiririmYarin tartilacagim diyete pek uyamadim nasıl olacak bilmiyorum
Diyetisyene 2 hafta 1 gidiyorum.da ayda 1 e düşüneceğim fiyat değişikliği olacakmışHafta bir mi Tartiliyorsunuz ben hergun sabah akşam tartilirim...sadece cuma günü tartıyı baz alırım listeye bildiririm