Niyet Ettim Kilolarımi Vermeye

sulisim

Bonibon...
Tepki
11.842
Diyetisyene 2 hafta 1 gidiyorum.da ayda 1 e düşüneceğim fiyat değişikliği olacakmış
Yada bütçeme göre başka diyetisyen bulacağım
Her gün tartiılmak doğru değilmiş haftada 1 ayda.1 15 günde 1 bide adet döneminde tartilmayin dedi
Ben hergun tartilmazsam kendimi kontrol edemiyorum...online çalışan diyetisyenler de var daha uygun olabilir fiyatları

OP
N

nevres_te

Doruklara sevdalandım...
Tepki
9
Ben hergun tartilmazsam kendimi kontrol edemiyorum...online çalışan diyetisyenler de var daha uygun olabilir fiyatları
Bir tane buldum 1000 TL dedi online na pek güvenmiyorum bilemiyorum burada iyi ve nam salmış bir diyetisyen var 1500 du enson benim gittiğim daha yeni açtı yerini
Devlete gideyim diye düşündüm hastaneye iki minibüs ile gitmek lazım bakalım ümitsiz olmamaya çalışıyorum

OP
N

nevres_te

Doruklara sevdalandım...
Tepki
9
Diyetisyenin bu kadar pahalı olmasını saçma buluyorum aslında her aile hekimliği binasında birde diyetisyen olmalı bence obezite maalesef toplumumuzun sorunu

OP
N

nevres_te

Doruklara sevdalandım...
Tepki
9
Bu hafta pek güzel geçmedi yeme içme düzeni vs değişti alyansim parmağıma olmuyor o derece şişim
Oysa boldu biraz bilerek öyle almıştım şişkinlik ödem vs oluyor diye

sulisim

Bonibon...
Tepki
11.842
Diyetisyenin bu kadar pahalı olmasını saçma buluyorum aslında her aile hekimliği binasında birde diyetisyen olmalı bence obezite maalesef toplumumuzun sorunu
Toplum sağlığı merkezlerinde diyetisyen bulunuyor ücretsiz.... bazı belediyelerinde kompleksilerinde ücretsiz diyetisyen olabiliyor

sulisim

Bonibon...
Tepki
11.842
Bu hafta pek güzel geçmedi yeme içme düzeni vs değişti alyansim parmağıma olmuyor o derece şişim
Oysa boldu biraz bilerek öyle almıştım şişkinlik ödem vs oluyor diye
Ödem attırıcı şeyler tüketebilir siniz yeşil çay maydanoz suyu elma limon kaynatmasi gibi çok iyi geliyor

OP
N

nevres_te

Doruklara sevdalandım...
Tepki
9
Denemek lazım maydinozu bir kere içmeye çalıştım kokusu vs icemedim birşey duydum elma fermentesi diye yeğenimin eşi almış ama acayip kokuyor onuda icemem galiba
Ödem attırıcı şeyler tüketebilir siniz yeşil çay maydanoz suyu elma limon kaynatmasi gibi çok iyi geliyor

sulisim

Bonibon...
Tepki
11.842
Denemek lazım maydinozu bir kere içmeye çalıştım kokusu vs icemedim birşey duydum elma fermentesi diye yeğenimin eşi almış ama acayip kokuyor onuda icemem galiba
Ben elma limon kaynatıyorum içine tarçın karanfil tane karabiber falan koyuyorum varsa maydanoz sapı da ekleyip kaynatıp içiyorum

sulisim

Bonibon...
Tepki
11.842
OP
N

nevres_te

Doruklara sevdalandım...
Tepki
9
Maydanoz koyunca tadı kötü oluyor kokusu var maydanozsuz da yapabilirsiniz elmayı da yeşil elma tercih ederseniz daha güzel oluyor

700 gram gayet iyi hem bu hafta dikkat edemedim demiştiniz hiç yoktan iyidir moralinizi bozmayın motivasyonunuzu düşürmeyin
Teşekkür ederim deneyeyim inşallah evet bazı günler tek kahvaltıyı zor yaptım vücudum hala şiş malesef

OP
N

nevres_te

Doruklara sevdalandım...
Tepki
9
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Yarım dilim beyaz peynir
Yarım domates
Yarım salatalık
1 tane yeşil biber
2 yeşil zeytin
1 ince dilim tam buğday ekmeği
Şekersiz çay

OP
N

nevres_te

Doruklara sevdalandım...
Tepki
9
Ev işi ile uğraşıyorum düğüne 1 ay kaldı en.azindan 10 kilo veririm diye düşünüyordum maalesef ummuduğum gibi olmadı 1 ayda 5 kilo gitse bir beden incelegim yani 42-44 bedene girebilirim umarım

OP
N

nevres_te

Doruklara sevdalandım...
Tepki
9
Kız kardeşim pilates matı ve lastik vs almış bana da kendine de o zayıf ama sıkılaşmak istiyor

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar