nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Yazar odasına daldın gördüm :zopa:Admin'e rica edeyim kilit vursun oraya sıladayım bile çatlıyorda girmiyor senin ne işin var bizim çöplüğümüzde bakeem

Latife ananemin sahnesi aslında çok kısaydı ve aylar öncesinden hazırdı ama yazarken nasıl oldu anlamadım birden bölümü kapladı uzayıp böyle birşey çıkacağını beklemediğimiz için gülmekten benim mideme kramp girdi Aslı da oturduğu yerden düştü :gul: hay Allah ne etti bu anane böyle

Bu arada bölümü bitirdik Aslı gelip son kontrolünü yapınca ekleyeceğiz ziyaretçi okurlarımıza dip not geçeyim senin vesilenle :D

Ahanda yaktım çıranızı şimdiiiiiiiii fındığım girmiş diye ufak bi ultimatom ondan sonra hikaye özeti heeee:eek: ben okaaaaa meraktan çatliyim:eek: okadar deliriyim:eek: okumayım siz okuyanlara bide hikaye özeti geçin öylemiiiiiiii:sılakonda:eek::zopa:yandınız bundan böyle demedi demeyin Sılayı dinleyin bundan böyle:mad::mad:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Ne sürprizi hemen söyle:1:

Sensiz bitirirmiyim yazar arkadaşım benim sen gelene kadar ara kat atıyorum şu an yoksa sılam cephesinden sopayı yiycem :nazo:

Naz ve Levo'nun torunlarını bile görelim ya bunlar yaşlıyken de pek bomba olur

Ananemizine Allah uzun ömür versin her yaşını kutlarız :hihi:

olmaz zamanı gelınce suprız yapcam :D :nkyımeraktancatlatcagııcınmutluolanaslısmılısı: :kptmya:

tamam tamam ara katla oyala sen sıla ablamı (sıla ablam duymasın benı oyar ıcıme bade koyar ) :kptmya:

kutlayalım bacım tabı ya :confetti:

Kedinin olmadığı yerde fareler cirit atar misali olmuş sizdeki elime geçirdiğim anda ikinizi varyaaaaaaaa içine bade değil neler neler katıcam yaaaaa siz durun heleeeee şimdi BTA ya gidiyorum inşallah yeni bölüm eklenmemiştir yoksa varyaaaaa elimden çekeceğiniz var artıkın yazarlar odasından kimse beni çıkaramaz demedi demeyin uleeeyyyyn:sılakonda:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Aaaaaaaaaaaaaaaaa:ayk: dur sılam kızma çok bomba bölümümüz var hemen uçuyorum :uc:

Eee sen 43.bölümü okudun mu Aylin'in babasının olduğu bölüm?

Fındığımı sana havale diyorum sılam girip okumuş al ifadesini :sılakonda:

Ahanda yaktım çıranızı şimdiiiiiiiii fındığım girmiş diye ufak bi ultimatom ondan sonra hikaye özeti heeee:eek: ben okaaaaa meraktan çatliyim:eek: okadar deliriyim:eek: okumayım siz okuyanlara bide hikaye özeti geçin öylemiiiiiiii:sılakonda:eek::zopa:yandınız bundan böyle demedi demeyin Sılayı dinleyin bundan böyle:mad::mad:

Zaten okumuş okuyacağını sılam belirgin bir özet geçmedim valla :tskler:

Kedinin olmadığı yerde fareler cirit atar misali olmuş sizdeki elime geçirdiğim anda ikinizi varyaaaaaaaa içine bade değil neler neler katıcam yaaaaa siz durun heleeeee şimdi BTA ya gidiyorum inşallah yeni bölüm eklenmemiştir yoksa varyaaaaa elimden çekeceğiniz var artıkın yazarlar odasından kimse beni çıkaramaz demedi demeyin uleeeyyyyn:sılakonda:

Kıyma yavrucuklarına sılam :tskler:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Okudum tabi kızım enson okuduğum bölüm oydu zaten yeni bölüm eklenmemiş daha :sinirli:Fındığım gelsin alcam ifadesinide sen yap et ondan sonra sana havale ediyorum de dimi aradan sıyrılmak için seni uyanıııık seniiiiii:sılakonda:bak nasıl bi fenayım sohbete yazdım git okuda gör ondan sonra daha benle uğraşıyonmu bakalım sende kahvemin diğer ikiside:mad::mad::mad:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
Aaaaaaaaaaaaaaaaa:ayk: dur sılam kızma çok bomba bölümümüz var hemen uçuyorum :uc:

Eee sen 43.bölümü okudun mu Aylin'in babasının olduğu bölüm?

Fındığımı sana havale diyorum sılam girip okumuş al ifadesini :sılakonda:

Zaten okumuş okuyacağını sılam belirgin bir özet geçmedim valla :tskler:

Kıyma yavrucuklarına sılam :tskler:

Kıyma ne kelime kuşbaşı doğrıcam sizi ben siz durun hele duruuuuuuun:zopa:

sıladayım

Daimi Üye
Tepki
27.375
:ko:ko:ko:ko:ko:ko:ko:ko:ko:ko:ko:ko:ko:koBu Latife ananenin ettiklerineydi burda gülmekten gözümden yaşlar geldi:ko:ko:ko

:saplak::saplak::saplak::saplak::saplak:Buda yine en helecanlı yerinde bıraktığınız içindi:saplak::saplak:yahuu siz beni delirtmeyemi çalışıyonuz yaa:sinirli:yok yok karar verdim delirtmeye çalışıyonuz:saplak:Aylini Alple bıraktınız Leventide Sarpla bıraktınız şimdi kimbilir nekaaaaaa bekliycem yeni bölümü :sinirli:Bu Alp kim kimin neyi kimin fesi ayol biraz çıtlataydınız yaaa:sinirli:baka hala çok sinirliyim yaaaaaaaa:bitter::bitter:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Anaaaneeeeeeeem :kayris: yaa çok komediydi kaç kere okudum bilmem Handan'a iyi kıvırdı ama değilmi :nazo:

Hangi gün heyecansız yerinde bıraktık ayol öyle olmasa merakınızı nasıl kabartıcaz

Alp'i hatırlamadın mı? İlk bölümlerde adı geçti Aylin'in eskisi o :D Aylin BAP'sini anlatırken Naz Alp'le mi barıştınız dedi de Aylin hayır Alp benim ayağımı kırmıştı yani onunla pekte iyi başlamamıştık demişti Naz'a yalnız Murat fitil olacak he

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Nkcım ben yanlışmı anladım şimdi bu dialog senin ananenle geçen dialogmu yoksa BTA daki Latife ananemizle kendi aranda geçirttiğin bir dialogmu de hele ona göre yazıcam afyonum daha patlamadı yanlış bişi yazmiyim:crazy:

Yook o annene ve benim yazar odasındaki sohbetimiz Aslı bir süredir yoktu ya nerde olduğunu soruyordu :D hikaye ile alakası yok yani sanada eli maşalı kadın dedi gördünmü :ko

Aslı Oktay

Daimi Üye
Tepki
19.322
Ben de 44. bölümün yorumunu yapayım . Yayınlanmadan okurum ben böyle :D Bu bölümde Latife nine yi tek geçiyorum. Handan a süper ötesi kıvırdı. Handan şok şok şok flaş flaş flaş oldu:) Reytingler nasıl tavan yapmasın ben koptum olurken:)
kııııııııızzzz bızden baskasını katmıyoruz bız oraya :ne: sımdı bız sıla ablaya ne dıcez bu bııııırrr ı
ıkı bızım ıcımızdekı psıkopatlar cıkarsa napıcaksın ben dedım sana bırımızden cok oturumlu nurhayat bırımızde de bısıkletlı psıkopat cıkıyor bence sen artık kaccccc:tskler: ıntıkamımz acı olacak
Yazar odasına daldın gördüm :zopa:Admin'e rica edeyim kilit vursun oraya sıladayım bile çatlıyorda girmiyor senin ne işin var bizim çöplüğümüzde bakeem

Latife ananemin sahnesi aslında çok kısaydı ve aylar öncesinden hazırdı ama yazarken nasıl oldu anlamadım birden bölümü kapladı uzayıp böyle birşey çıkacağını beklemediğimiz için gülmekten benim mideme kramp girdi Aslı da oturduğu yerden düştü :gul: hay Allah ne etti bu anane böyle

Bu arada bölümü bitirdik Aslı gelip son kontrolünü yapınca ekleyeceğiz ziyaretçi okurlarımıza dip not geçeyim senin vesilenle :D
kız dustugumu nıye dıyon rezıl oldum ıyı mı :ne::kptmya:
valla ne desen haklısın ablam bu konuda boynumuz kıldan ınce ınan kı ama merak etme ıntıkamını alıcam :derdimcok:
:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::zopa::eek:nen 15gündür yokum dimi hani yeni bölüm nerdeeeeeeeeeeeeeeeeee:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:şimdi girimmi he yazarlar odasına girimmi heeeee:sinirli::sinirli::sinirli::eek:ky:

eklemıs sılam ablam canım benım yakma cıramızı :bayil:

-Gizem-

Daimi Üye
Tepki
561
Ballarım uzun bir aradan sonra hikayeye kaldığım yerden devam ediyorum. 6. bölüme kadar okuyabildim henüz. Ama devam edeceğim inşallah. Yine muhteşemsiniz vallahi. İlk gün gibi keyifle okudum 5 ve 6. bölümü. Şu anneanne öldürecek beni. -Kimi gözetledin utanmaz! :cokkomik: Emeğinize, kaleminize, yüreğinize sağlık :huhuu:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.297
Hayıııır... (smilekullanamayanefındıkınisyansmilesi:) bta yazarları. Sizi şiddetle eshefle kınıyorum. Böyle bölüm mü olur. Daha doğrusu böyle bölüm mü bitirilir. Siz bizi kalp krizine mi sokacaksınız nerde bu bölümün devamı. Elime oklavayı aldırtmayın uleyn,:) deli kadire bağlatmadan acil yeni bölümü istiyorum

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.297
Kizlar çok çok çok özür dilerim. Geçmişi görmedim inanın şimdi okudum. Ben yazar odasının bize yasak olduğunu inanın bilmiyordum (nasılkıvıracağınışaşıranfındıkınozürsmilesi) :D bir daha da girmedim öğrenince zaten. Ben hani çok uzun süredir sitede yoktum ya e doğal olarak bundan haberim de yoktu. Affettiniz beni di mi:)

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Hayıııır... (smilekullanamayanefındıkınisyansmilesi:) bta yazarları. Sizi şiddetle eshefle kınıyorum. Böyle bölüm mü olur. Daha doğrusu böyle bölüm mü bitirilir. Siz bizi kalp krizine mi sokacaksınız nerde bu bölümün devamı. Elime oklavayı aldırtmayın uleyn,:) deli kadire bağlatmadan acil yeni bölümü istiyorum

smilekullanamayanfındıkınisyanısmilisi mi Ama çok iyi final değil mi ya tepkinden bile belli tamam diğer bölüm için çok bekletmeyiz sadece son kısmı kaldı :D

Kizlar çok çok çok özür dilerim. Geçmişi görmedim inanın şimdi okudum. Ben yazar odasının bize yasak olduğunu inanın bilmiyordum (nasılkıvıracağınışaşıranfındıkınozürsmilesi) :D bir daha da girmedim öğrenince zaten. Ben hani çok uzun süredir sitede yoktum ya e doğal olarak bundan haberim de yoktu. Affettiniz beni di mi:)

Ay canım benim tamam affettik ama sılam bizi oyaydı sende yanardın he herkes gücünün yettiğine :hihi:

levent altanın yüzünü gözünü morartmazsa ben uyuyamam. Nayıııır

Düşününce Levent fena benzetirde Altan'da armut toplamayacak gibi görünüyor :iyyyy:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar