nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Hadi kesin izlerim o zaman kaçar mi Deniz de Sarp a abayı yakacak bence:) E ee eksın bitti mi nkm hikaye bitti deme kalpten giderim

Kaçırma :gulsemmi: gif görebiliyormusun bak bu gifin klibiydi işte :dance2:
q5Sgj.gif

Deniz ve Sarp beraber olursa var yaDeniz hayatında ilk defa doğru dürüst bir adamın yanında durmuş olacak çünkü bu konularda çok başarısız nerde sorunlu tip var gidip onu buluyor bu sefer turnayı gözünden vurur valla

Hikaye bitmedi daha şu Naz'ın babasının mevzuları var o da çok karışık ya eski defterler açılacak. Müge de var :1: Eee Handan Altan işbirliği vardı ana oğul o cephede karışık :ne: biz Aslı ile şu an Latife'nin torununun torununu bile hesap ettik he :gul:ilk gelen ufak oyuncu dehşet birşey ağzım ayrıldı diyaloglarını yazarken Ece'nin dibidisi out oldu bizde :nazo: Yani siz bence sıkılınca söyleyin biz bitiremiyoruz hikayeyi gönlümüz el vermiyor

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Yok biz de sıkılmıyor aksine yeni bölüm hemen gelsin diye bekliyoruz :)

İyi o zaman ben :istebu:

Şimdi görebildim gifi Levent bu bildiğimiz ağır başlı levent mi emin misin kopmuş resmen :D

Aaa bizim Levo dans gecesi Naz'la nasıl döktürdüydü unuttun galiba ama bu gif biraz hızlı tabi videosu daha güzel karizma hareketler yapıyor arabadaki ilk çıkışı pek iyi bir de bitişinde çok tatlı gülmüş :D

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Bölüm bilgisi vereyim :confetti: bayağı yazdım hatta final kısmına geçtim çok beklemeyeceksiniz inşallah :sevindirikasli::sevindirikasli:

----------

Amanın baouuv :ayk: final sözü şok geçirten sinsten hazırmısınız (gerçi tahmin eden olmuş olabilir ) biz bu bölümde olmasını düşünmemiştik ama buraya kısmetmiş :bayil:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Şu an yazıyorum biter bitmez yayında :1:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Asıl biz teşekkür ederiz an itibari ile Leyla hanım ve Oğuz Mert'in sahnesini dört gözle bekliyorum bakalım hangi bölüm öğrenecekler ana oğul olduklarını :utan:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.297
Nkm başlangıç çok güzeldi Levent iyi dalga geçiyor çok hoşuma gitti:) Nazın rüyasına sesli güldüm Ceren anne neye gülüyorsun diyip durdu :D Mert daha önceki bölümlerde adı geçmiş miydi nkm pek hatırlayamadım da . Videoyu da izledim bu arada çok komikti bayıldım :) Giflerle okumak çok daha zevkli malesef genelde telden okuduğum için pek göremiyorum Son eklediğin naz levent gifi de çok güzeldi ellerinize sağlık kizlar

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Nkm başlangıç çok güzeldi Levent iyi dalga geçiyor çok hoşuma gitti:) Nazın rüyasına sesli güldüm Ceren anne neye gülüyorsun diyip durdu :D Mert daha önceki bölümlerde adı geçmiş miydi nkm pek hatırlayamadım da . Videoyu da izledim bu arada çok komikti bayıldım :) Giflerle okumak çok daha zevkli malesef genelde telden okuduğum için pek göremiyorum Son eklediğin naz levent gifi de çok güzeldi ellerinize sağlık kizlar

Evet ya Levent de az değil Naz'dan intikamını kat kat aldı valla :) Rüyada bende koptum rüyalarını Levent yerine kokoreç süsledi bizim kızın Mert Leyla hanımın öldü sandığı oğluydu Salih beyin ettiklerinden sonra Leyla bebeği kaybetmişti daha doğrusu öyle sanmıştı ama bir dolap dönmüş demek ki :benmi:

Giflerler çok iyi oluyor mümkünse hep öyle okumaya çalış :D

Ben de Murat in kız isteme merasimini 4 gözle bekliyorum

Yakın yakın

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.297
Aaa doğru ya öldü sanıyordu değil mi onu Leyla

Kalbine iner kadıncağızın ama:eek:fff:

Bi dahaki bölüme bekliyorum kız isteme merasimini ama:findikim:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Aaa doğru ya öldü sanıyordu değil mi onu Leyla

Kalbine iner kadıncağızın ama:eek:fff:

Bi dahaki bölüme bekliyorum kız isteme merasimini ama:findikim:
Öldü sanıyordu adam çocuğa Mert değilde Oğuz ismini vermiş işte :eek:fff: ya kıyamam çocuk şok olacak he ölen annesini çok seviyordu nasıl kabullenecek bilmem aklımda açıklama konusunda olası bir sahne var ama biraz dramatik oldu bakalım o mu olacak başka birşey mi :findikim:

Bir sonraki bölüme kız isteme yetişirmi bilmem ama denerim :D ya kızı kim isteyecek kaos var şu an da baba olarak Salih gelse kriz çıkar :ko

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.297
Ya ben de niye jetonlar bu ara geç düşüyo yorgunluktan mı:bayil:

Kız istemeye Salih zor gelir de o zaman kim isteyecek :eek:fff:

Buldum :tıktık Latife anane istesin

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Ya ben de niye jetonlar bu ara geç düşüyo yorgunluktan mı:bayil:

Kız istemeye Salih zor gelir de o zaman kim isteyecek :eek:fff:

Buldum :tıktık Latife anane istesin

Anane kızları karıştırır :bayil: ayyy kop nk bir anda kafa gidip Murat'a Nermin'i istemesin sakın

Buldum kimin isteyeceğini bir anda jeton düştü dedim ondan iyisi şamda kayısı:sila:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar