nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Önemli değil gribimsi birşey sağol

----------------
Mesaja ekleme yapayım bölümün yarısına geldim :D

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Ay birşey diyeyim mi bilgisayar başında iki sandalyeye yayılıp battaniyemle oturup bölümü nerdeyse bitirdim ya :kptmya: forum yetkililerinden hastayken bile iş görür vasfı bol eleman rankı istiyom hakettim :kahkaha: :gul:

Bölüm ile ilgili
Anaam yol boyunca devam eden romantik Aşk Böcükleri Naz'ın kafasını attırttı he Levo'yu da bozdular diye ikisini de gözünü kırpmadan ezecek nerdeyse :nazo:

... ama asıl bomba bölümün finalinde olacak sanki bakalım aklımdakiler oraya uyacak mı efsane-ler geri mi dönüyor yoksa :bayil:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.297
Bu bölüm çok komikti kahkahalar atarak okudum nkm ellerin dert görmesin. Nazin bende leventi öperim tehdidi ile leventin naza takıldığı kısımları çok sevdim

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Harika bi bölüm bizi bekliyor desene nkm. .Kıyamam ama ben sana sen iyiles bölüm beklesin önemli değil senden bidenem

İlham gelmişken kaçırmayayım dediydim

Bu bölüm çok komikti kahkahalar atarak okudum nkm ellerin dert görmesin. Nazin bende leventi öperim tehdidi ile leventin naza takıldığı kısımları çok sevdim

Sağol canım yorumuna teşekkür ederim

Naz deli ya kaza yaptıracaktı çocuğa :hihi: Aşk böcekleri de harbiden fenalık geçirtmelikti :nazo: Handan'ı da fena sıkıştırıcam he ananemin bedduası tutacak kuyrukları dolanıyor yavaştan Bihter mevzusunda bu sefer Murat'dan kötü bir performans beklemiyorum korusun bakalım aile kurumunu :benmi:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Bihter de fena gıcık şey. Altan yüzüğü yuttu ama akillanmadi hala.

Bihter'li kısım nasıl geçecek merak ediyorum aslında aklımda birşey var ama yazarken nasıl ilerleyecek görücem :D

Altan yüzüğü yuttu da Handan hasarsız atladı olmaz o iş o yüzden azcık onu da Altan vasıtasıyla dürteyim dedim ama bir durum var o olursa şu 30 ve 31.bölümün benzerini bir kez daha yaşayabiliriz umarım o aklımdaki şey olmaz :hihi:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Hasta olunca :öhööö: kafamı hikayelere verememiştim şimdi düzeldim :cay:GG'nin bölümleri eklendi sıra BTA da :) bölümü yazmaya başladım biter bitmez eklerim ama hangi gün olur bilmiyorum tabi çabuk olmaya çalışacağım :eek:pucuk:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Yarısı bitti diyebilirim hatta şöyle saçma bir yol çizdim :nazo: ilk anda başının ortasının sonunun belli kısımlarını yazdım (iskeleti oturttum yani) şimdi de sadece aralarını doldurmak kaldı yani sahneleri biraz zenginleştirip diyalogları düzelticem :kayris:

Efendim Naz ve Levent'i en başta çok garip bir halde göreceksiniz başlık resmine dikkat (özellikle Levo ) o resim baştaki sahneyi temsil ediyor

Murat Aylin'in durumu şu an diyalog tam bitmedi neye sebep olur bilmiyorum ona yazarken karar vericem :hihi: ama Murat bir şekilde gidiyor Bihter ile konuşmaya...

Ve Handan&Altan!
O sahnenin kısa özeti "Ben batarsam tek başıma batmam, etrafımdakileri de içeri çekerim!"

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Offf ki ne off :ne: nk az önce yazdığı şey ile şoklarda Altan akıllanmamış oradan bile çalışmış :eek: Handan'ı fena köşeye sıkıştırdı. Handan bu gülyabaniye yenik düşerde dediğini yaparsa ki çaresi de yok gibi:bayil: ve Levent de öğrenirse büyük kriz çıkar he :ayk:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Bölüm bitti resim ve gifleri hazırlayıp son kontrolden sonra ekleyeceğim efendim :utan:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.297
Yeniden bölüm gelmiş. Altan rahat durmaya cak anlaşıldı. Aylin Bihter in saçını başını yolmaz umarım:)) Nazin gördüğü rüya çok komikti

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Yeniden bölüm gelmiş. Altan rahat durmaya cak anlaşıldı. Aylin Bihter in saçını başını yolmaz umarım:)) Nazin gördüğü rüya çok komikti

Başlık resmindeki mavi saçlı küpeli Levent nasıldı :kptmya:

Altan oradan zor çıkarda ortalığı velveleye verecek işte:acep: Naz bir saçmalık yapmazsa Handan'ın ipliği yakında pazara çıkar inşallah :derdimcok: İşin enteresanı şimdi hem annesi hem de Naz Levo'nun otelde kalmasını istemeyecektir. Aman Allah'ım Müge Levo aynı çatı altında olmasın sakın Naz sinir krizine girer herhalde :ko

Aylin ve Murat'ın akibetini hiç bilmiyorum bakalım konuşma nasıl geçecek Aylin dediğin gibi mevzuya zıplamasa iyi

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.297
Iyy benim yakışıklı jonumu ne hale getirmiştir ask olsun nkm .Ilk okuduğumda o resmi görmedim simdi gördün solladı. O cidden levent mi olmaz hayiiiiiirrr

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Ay çok fena oldu gerçekten tropik papağanlar gibi ama o rüya sahnesi için onu koymam lazımdı :nazo:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
57.Bölümü yazmayı sürdürüyorum yarısını geçtim. Önden de fragmanımsı :)hihi:) görseller gelsin dedim

Q4RWZV.gif

LYpEA1.gif

LYpE31.gif

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar