nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Henüz Bihter'li bölümü yazmadım Handan&Naz konuşması bilindik üzere Altan konseptli bu yüzden de Naz gergin sonra da doğal olarak Levo'ya gidiyor acaba Aylin'in uyarısına mı kulak verecek yoksa Handan'ı mı dinleyecek orası meçhul:konusmam:Bu arada Naz'ların kiraladığı mekanda hareket var bizim kız el süpürgesi ile Allah ne verdiyse dalıyor içeri n'oluyor uleen diye :miyagi:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
İnşallah beğenirsiniz :utan:bakalım gün içinde bir aksilik olmazsa bitirip eklemeyi düşünüyorum son kısmı kaldı çünkü:findikim:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
BTA'ya çok fena daldım şimdi bu bitmeden diğerlerine bakmayayım dikkatim dağılmasın dedim ama sevdim bu bölümü sadece baştan bakınca bazı yerleri düzeltmem gerekti uzadı yoksa eklemiştim de son kısmı toparlamam lazım şimdi:sevindirikasli: Güzel Kaçak'ı yazdım da BTA vaktimi çok aldı GG'yi de yazmayı çoook istiyorum eeen sevdiğim o ilk fırsatta geçiş yapıcam GG'me

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
BTA'ya başladım. Naz yaşadığı şokun ardından Levent'i otelden ayrılmaya ikna etmeye çalışacak biraz zor olacak gibi :derdimcok: ayrıca şu su tesisatçı çocuk Levo'yu fıtık edecek gibi görünüyor Naz ikisini pek keyifle izliyor da bizim oğlanın tepesi atık contayı takacak Umut efendiye :kptmya: Ayliiiin dinliyor valla Murat ve Bihter'i içeri dalmazsa iyi :dedikodu: sanki Deniz ve Naz'ın konuşması da kritik bizim sarı cadı katı bayağı :findikim:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Bölüm bilgisi :D

Aylin çok uyanık valla ne yaptı etti konuşmaya ortak oldu aslan be :hihi: ama araya yaptığı kaynaklar çok fena Murat'ın gözleri pörtleye pörtleye bir hal oldu

Bölümün yarısınından biraz fazlasını ve final sahnesini yazdım birkaç yer daha kaldı.

Var ya bu yeni çocuk Umut son dakika kaşındı hakketten Levent'i karşısına almakla iyi etmedi Naz bu çocukla diyalogunu dikkatli kurmalı yoksa eyvahlar olsun çıngar çıkacak yine :ne:

-*-*-*-

Kaçıncı bölümdü aklımdan çıktı ama sanırım yakında İkbal hanımın kahve falında çıkan problemli çalışan da "Emmy Rossum" görünümünde hikayeye giriş yapacak
tumblr_mgn9h1fgHU1qafbqjo1_250.gif
ER-emmy-rossum-28754918-160-254.gif
tumblr_m65c51Zh0I1rrujxoo1_250.gif

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.297
58. Bölüme bayıldım:))

Murat son anda iyi yirtti:D naz ve levent in balık tutma bolumu cok güzeldi. Nazin nayloncu gibi megafonla mi bagirsaydim esprisi ne çok güldüm:D naz ve levent arasında umut yüzünden bir gerilim yaşanmaz inş.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Bu sefer tüm karakterler formundaydı :cokkomik: Naz çok fena iyi çervelet duvarına as diyor balığı o sahneleri bende çok sevdim Levo'da sonunda yakalandı abiye :hihi:
Aylin'e de güldüm ay yazık özünde iyi diyor sonra tek lafla kalaylıyor Bihteri :nazo:

Ama şimdi kafamda Latife ananem var onuda sahalara bir alalım çok sessiz kaldı bir yanda Handan bir yanda Müge tırlatacak kadın :kptmya:

Levent&Naz arasında ne olur şimdilik bilmem ama Levent Umut'dan daha dakka bir gol bir hoşlanmadı illaki rahatsız olup dile getirecektir ki zaten sonraki bölümde biraz alttan alttan sert çıkışları var anlayana tabi :cilgindans:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Nkm hangi hikayenin yeni bölümü geliyor:))

Bilmiyorum ama Bir Tutam Aşk önde gibi ona daha çok yazdım arkasında Geçmişin Gölgesinde var ama bir yandan şuan Güzel Kaçak yazar sayfamda önümde açık akşam notlar almıştım 3'üne de eklemeler yapıyorum :nazo: hikayeleri yanlışlıkla karıştırırsam şaşırmayın Fiko her an BTA'da çıkabilir :ko

Muptelan oldum okumadan duramıyorum en sevdiğim yazarı :)))

Cansın Fındık Kurdu çok mutlu ettin beni

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Her türlü kabulümsun bitanem. Mümkün olsa hergün bir hikayeni okumak isterdim:)) nisan in düğün bölümünü de merak ediyorum

:buyrun:Keşke o kadar hızlı yazabilsem ama inan sahneleri toparlayıp bölümleştirmek çok zaman alıyor. Tabi çok sevdiğim için zamanımı alması da batmıyor keyif alıyorum:sevindirikasli:

Nisan'a henüz başlamadım ya onun düğün aksiyonlu diye önce kafamda gidişatının nasıl olacağını kurgulamaya çalışıyorum bir de geçmişe dönüşler yapıcam Nisan ve Ali'nin beraber olduğu zamanlara Meltem olaya nasıl dahil oldu vs diye onu hangi araya sıkıştırsam diye de düşünüyorum. Sil Baştan vardı onu da en kritik yerde bıraktım aklım onda da kalmadı değil ama biraz daha duracak o sanırım bu ara ilgilenemem onunla:(

Yeni bölüm gorunce çikolata alınmış çocuk gibi öyle mutlu oluyorum ki:)))

Bende yorumlarınızı görünce öyle oluyorum valla :D o kadar uğraşıma karşılık aferinimi kapmam lazım ki yeni bölüme heyecanım artsın :gulsemmi:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
:ask:Teşekkür ederim pek mutluyum şu an :ask:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar