nk83'ün Hikayelerine Yorumlarınız

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Bölümün bitmesine fazla kalmadı :sevindirikasli: biraz Latife Anane'ye özel bölüm gibi oldu sanki çok dolmuş yazık gelene geçene gürlüyor pek eğlendim :gul:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Bugün BTA geliyor son kontrolü yapıp eklicem :D

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.297
Hep böyle İsyanda n sonra, anında yeni bölüm gelecekse ben hergün isyan edebilirim nkm:D Latife ananeyi çok özlemişim. .Umut acaba Altan in Adamı olabilir mi diye düşünmüyor da değilim .turşu kavanozu benzetmesine ve ananenin rüyası na sesli güldüm:D harika gidiyorsun nkm maşallah sana Allah kalemine zeval vermesin:D onasik bir söz oldu fındık diyen şaşkın fındık Smilesi:D

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Hep böyle İsyanda n sonra, anında yeni bölüm gelecekse ben hergün isyan edebilirim nkm:D Latife ananeyi çok özlemişim. .Umut acaba Altan in Adamı olabilir mi diye düşünmüyor da değilim .turşu kavanozu benzetmesine ve ananenin rüyası na sesli güldüm:D harika gidiyorsun nkm maşallah sana Allah kalemine zeval vermesin:D o nasil bir söz oldu fındık diyen şaşkın fındık Smilesi:D

Valla öyle denk geldi :D bitirmeye çalışıyordum bir türlü bitmiyordu gün bugünmüş :hihi: Anane çok fena ya bende çok güldüm özellikle Levent'e kızdıkça dedesi kılıklı demesine bittim :nazo: Güzel sözlerin için teşekkür ederim bir tanesin :eek:pucuk:

Kristen Stewart

Daimi Üye
Tepki
49.297
Levent in ex aşkının hikayesini merak ettim doğrusu .në sebeple nikah masasında bırakıp gitmiş olabilir ki..handan ondan taraf olduğuna göre geçerli bi sebebi olmalı. .

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Handan sebebini bilmiyor ama Müge'yi her anlamda oğluna yakıştırmış işte bir de Naz'a takık tabi denize düşen yılana sarılır muhabbeti :ne: Müge kimseye de söylememiş ama yakında neden böyle birşey yaptığını kendi ağzından duyacağız. Kendine göre haklı nedenleri var. Şimdilik açıklamak için zamanını bekliyorum

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
O nedenleri duyunca levent in ona geri döneceğine pek ihtimal vermiyorum ama naz açısından durum ne olur merak ediyorum

Bende geri döneceğine ihtimal vermem olursa ben bile dumur olurum :hihi: ama Müge ile aralarındaki o sert hava otomatikman ortadan kalkar kiii bu da sıkıntılı bir durum :D Naz da konu hakkında dertleşeceği insanlara dikkat etsin bence :nkninaklındannegeçiyorsmilisi: :ne:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Okur nk olarak Levent'i kızdırmak istemiyorsa sakın yapmasın diyorum ama yazar nk'ye göre öyle gibi görünüyor şimdi Aylin de düğün hazırlığı bilmem ne meşgul Deniz de ayrı meşgul olacak :D kız tek kalacak yani :benmi:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Yok Naz omuza falan yaslanmaz yaslatmam :nazo: Levocuğum da sonra gider Umut'a yaslanır Allah muhafaza sonra oğlana müebbet yedirtmeyelim yani o kadar da değil ama görüşme sıklığı artabilir bakalım bölümü yazarken beni neler yapmaya sevk edecekler :D

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
64.346
Anammm yorumlarda çok geç kalmışım yaaa :bitter: hikaye manyak gidiyor hee bayıldım valla bunu okumayan yoktur galiba yalnız ben şuan çok gerideyim :esse: inşallah yetişcem tablettende okumaya çalışıyomda anam başım bi rahata eremediki. Yalnız bihter olayına çok üzüldüm kıııızz ben okadan olamam yapamam canlı canlı otopsiye benzemiş resmen kızın kalbini paran parça ettim ya laa beeen muratada eyi oldu muşmula nolcak caaanım kıza panikle ne evlenme teklifi ediyon sen :D ehh ben geride kaldım şimdi o yüzden bu yorumları yapabiliyomda belkimde nişanlandılar yeni bölümlerde bilemicemde muratın işi çok zor anam heralde 5*6 bölüm aylini toplamaya ugraşmıştır ayyy yazık ben bile salya sümük oldum nasıl odaklanmışsam artık okumaya abim tepemde bitince ödüm kaçtı biyerime ayol :ilknur: insanı sinir krizlerine sokuyor onun yüzünden yarım kaldı :D :D

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Hoşgeldin özlemişim yorumlarını :kayris: Sağolsunlar okuyanlar çok gibi keşke ziyaretçilerde üye olsa da onlardan da yorumlar alabilsem :selam:Kıız son bölümde "Anane Özel" yaptım Latifem coştu yeminlen tam krizlik

Bihter senden sonra boyut değiştirdi bacım önce seni hikayeye sokayım dedim ama kız çok iyi performans gösterdi bir türlü gönderemedim kız sen olmaktan çıktı anlayacağın Ama ilerleyen bölümlerde Altan beterin beteri var diyerekten onun pabucunu dama atıyor merak etme okuyunca şok olacaksın:ayk:

Murat'a deme kız öyle 53.Bölümde başlarsın yine nk sok beni hikayeye bir öpüp çıkacam demeye iddialı konuşuyorum bak :interest: Murat'ın işi zor anası ağladı hiç sorma ama hallerine çok güleceksin :gul:

O bölüm sonunda Aylin'in gözünden yaş akarken "Çıkın evimden" dediği yerde ve kolundan tutup kapı dışarı ettiği yerde bende bir garip oldum valla :(

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
64.346
Hoşgeldin özlemişim yorumlarını :kayris: Sağolsunlar okuyanlar çok gibi keşke ziyaretçilerde üye olsa da onlardan da yorumlar alabilsem :selam:Kıız son bölümde "Anane Özel" yaptım Latifem coştu yeminlen tam krizlik

Bihter senden sonra boyut değiştirdi bacım önce seni hikayeye sokayım dedim ama kız çok iyi performans gösterdi bir türlü gönderemedim kız sen olmaktan çıktı anlayacağın Ama ilerleyen bölümlerde Altan beterin beteri var diyerekten onun pabucunu dama atıyor merak etme okuyunca şok olacaksın:ayk:

Murat'a deme kız öyle 53.Bölümde başlarsın yine nk sok beni hikayeye bir öpüp çıkacam demeye iddialı konuşuyorum bak :interest: Murat'ın işi zor anası ağladı hiç sorma ama hallerine çok güleceksin :gul:

O bölüm sonunda Aylin'in gözünden yaş akarken "Çıkın evimden" dediği yerde ve kolundan tutup kapı dışarı ettiği yerde bende bir garip oldum valla :(

nk krizzzzzzzzzzzz ''Anane özel'' yazan yeri anana özel okudum ilk ne diyo la bu dedim :gul::gul: töbeeeeeeee az daha gümbürtüye gidiyodun bacım valla kör göz oldum galiba nevrim döndü :D :D sorma valla performansım çok iyide içim buruldu niyeyse ayy duyanda gerçek sanacak işte insanız duygular depreşiveriyor o anda herşey gerçekmiş gibi zarıl zurul aglaşıyoz :nazo: yabma bacım böyle şeyler sonradan kıskanclık krizlerine giriyorum :nazo: ne olurdu benimde masal gibi hikayelerdeki gibi bi ilişkim olsa diyerekten depresyona giriyorum :nazo: inşallahh okudukça daha çok yorum atcam şimdi gerilerde oldugum için pekte okurların kafasını karıştırmak istemiyorum :nazo:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Doğru oku be ben dermiyim öyle şey tövbe estağfurullah :kahkaha:

Vayyy o kadar gerçekçi yazmışım demek :hemenkendineyontannksmili: :interest: O bölümlerde bir tırstım aslında eyvah hikaye komediden çıkıp drama geçiyor diye ama neyseki toparladım. O Murat'ı aklama çalışmalarında acayip tıkandım ama Aslı da yok sıkışınca ona paslayayım :gulsemmi: adamın da yaptığının nesini savunayım ayol :D ama ne yapcan mecbuuuuur :hihi:

Yaparım ben öyle şeyler Murat bayağı revaçta şu aralar Latife ananemizin dediği gibi Kara Murat gibi maşallah anaa o sahnede çok bomba çabuk oku be spoiler veremiyorum :ko

Ya lütfen sen yorumunu yaz güzel oluyor böyle :ask:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.164
Yeni bölümü gelecek olan hikaye "Bir Tutam Aşk" olacak gibi görünüyor. Bayağı yazdım umarım kısa zamanda eklerim :sevindirikasli:

Bu yeni eklenecek olan bölümden sonra düğün hazırlıkları başlasıııııııın -kopAylin ve Murat'ı sonunda evlendiriyoruz ve büyük ihtimalde düğün bölümü sezon finali olacak :yinebirdüğünyinebiraksiyon: ama Latife ananenin repliklerine ve şahitlik maceralarına bayılacaksınız

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar