canım şimdi youtube'dan nasıl yapıldığını izledim. çok ilginç o iğne, dikiş makinesı gibi işliyor
Evet canım yapılışınıda ekledim arka sayfalarda yorucu ama zevkli birşey sevemem sandım ama oldukça sevdim
canım şimdi youtube'dan nasıl yapıldığını izledim. çok ilginç o iğne, dikiş makinesı gibi işliyor
akşam bitti sonunda
bence çok güzel oldu aslında rengi mor benim mod rengimden ama flashtan dolayı mavi gibi çıkmış :ne:
Yoksa şeker olmuş @nk83 @Teyzos @ferah @talya @sadiye @efefsane @çitlenbikk @*Hülya* @maren @-sümeyye @Deokman @Şahmaran. @elem @füreyya @nar-ı beyza @pembenutella @münteha @Aslı Oktay @Şekerpare
Kuzum soru degilki aklıma gelenleri etiket ettiyim ys:bana sormamissin diye ben cevab veremem tatlimmmmmmmmmZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Teşekkür ederim ablacım begenmene pek sevdinimellerine sağlık bayıldım dur beğenmekten bayılmadan bi daha bakiimmmm eline sağlık çok güzel olmuş renk seçiminde yerinde
elimde bi tane daha var güllü dallı o pek bi özeniyorum aceba kime yapıyorumÇok cici kız valla sen bayağı aldın yürüdün bu punch olayında :sevindirikasli: ellerine sağlık pucuk:
Teşekkürler kuzucugum begenmene çok sevindimÇok tatlı ya..
Eline emeğine gözlerine sağlık canım..
MaşAllah..
yaparım tabi sen hele bi ogluna alda beniBen diyom size işte kaynanasının gelini :nazo: eline sağlık bidenem süper olmuş kaynanana da yaparsın artık bitane
Çok cici olmuş canım ellerine sağlık -alkis
elimde bi tane daha var güllü dallı o pek bi özeniyorum aceba kime yapıyorum
sagol kuzum pek şeker oldu gerçekten
teşekkür ederim canımBayildim, ellerine saglik cok güzel güzel olmus. -alkis
saolasin bitterim guzelmisZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
sagolasın balımcım :ask:saka saka cok guzel olmus valla cok beyendim ellerin agrimasin canim bitterimZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
teşekkür ederim ablacımHarika harika harika
Eline saglık
sagolasın balımcım :ask:yapan ellerin dert görmesin maşallah ellerine sağlık
al alaldım gitti kıs :nazo: senden iyisini mi bulcam