Bunlar nasıl oluyor ki ben bayıldım :acep:eline sağlık balımm
akşam bitti sonunda
bence çok güzel oldu aslında rengi mor benim mod rengimden ama flashtan dolayı mavi gibi çıkmış :ne:
Yoksa şeker olmuş @nk83 @Teyzos @ferah @talya @sadiye @efefsane @çitlenbikk @*Hülya* @maren @-sümeyye @Deokman @Şahmaran. @elem @füreyya @nar-ı beyza @pembenutella @münteha @Aslı Oktay @Şekerpare @Nara
teşekkür ederim canım çok kolay öncedeki sayfalarda nasıl yaptıgımıda resimlemiştimBunlar nasıl oluyor ki ben bayıldım :acep:eline sağlık balımm
:kayris: aynen öylePunch nakışı, kumaş üzerinde 3 boyut etkisi yaratan bir nakış tekniğidir cnm
teşekkür ederim bitanem canımsınEllerine sağlık çok çok güzel olmuş. Sende kim bilir daha ne marifetler vardır
teşekkür ederim ablacım :ask:Çok tatlı olmuş ellerine sağlık bittoş
yorumunu yerim ablacım benim çok teşekkür ederim ys:ne desem bilemiyorum bitterim ,her siteye geldiğimde sana iltifat yazmak zorunda kalıyorum-alkis-alkis-alkis
çok değiştin sen çok ,hiç boş durmuyorsun
aferin sana
çok güzel olmuş havluların ellerine sağlık
MAŞALLAH sana canım hepside birbirinde şık ve:bayil: güzel olmuşlar harikasın anım yapan Ellerin dert görmesin
bana bana :nazo:
Vayyy hamarat kız,maşallah maşallah.Sitenin bekarları için bizim çeyizimize de yapsana birer tane anmalık :nazo::nazo:
akşam bitti sonunda
bence çok güzel oldu aslında rengi mor benim mod rengimden ama flashtan dolayı mavi gibi çıkmış :ne:
Yoksa şeker olmuş @nk83 @Teyzos @ferah @talya @sadiye @efefsane @çitlenbikk @*Hülya* @maren @-sümeyye @Deokman @Şahmaran. @elem @füreyya @nar-ı beyza @pembenutella @münteha @Aslı Oktay @Şekerpare @Nara